Új hozzászólás Aktív témák

  • Fkris

    őstag

    Rettenetesen feltekerte az agyam a google dilettantizmusa....
    Tegnap újrahúzom a romot a telefonon, majd beállítom a fiókomat, hogy az alkalmazásokat leszedje automatikusan.
    Wifit megadtam neki, fel is cuppant, majd most néztem, hogy amúgy a tegnapi napra 650meg a mobil adatforgalmat generált az a tetves szájbatekert playáruház.
    Hogy farfekvéses sünöket nyomjon a világra az, aki nem tudja normálisan leprogramozni egy lassan 10 éve piacon lévő OP rendszerbe az alapvető dolgokat, mint, ha be van állítva, hogy alvó üzemmódban is bekapcsolva maradjon a kapcsolat, akkor ez meg is történjen, ne csak oda legyen írva.Egyébként meg torkon van f0sva a kedves User, mert j hiába van playben is beállítva az automata frissítés csak wifin, ő azért nagyon jófej, és mobil hálón leszedi nekem a komplett alkalmazásfelhozatalt.

    Az ilyen alkalmakkor szakad el a cérna, pedig alapvetően türelmes ember vagyok, de hogy a romfözö kollégák különb munkát végeznek, mint a szilikonvölgyi papirkutyák, az számomra vérlázító.

    Elnézést a hangnemért, de ennek így kellett kijönnie.

    [ Szerkesztve ]

    "...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...

Új hozzászólás Aktív témák