Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
+1 hogy fejezzétek be az offolást és a veszekedést! Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
hariboh
tag
Krisztián: ha jól emlékszem te kérdezted PA-t.
Szóval tegnap délután felé felraktam megint, hogy most megnézzem hosszabb idő alatt milyen. Hát még rövidebb ideig volt fent mint előtte... Először is nagyon gyorsan merült, ami önmagában nem lenne gond, de amikor 20% alá értem, észre vettem, hogy konkrétan már a homescreenek lapozgatásánál lagg van. Sőt, csak lehúztam a quick settingst az is laggolt, power gombot 10x kellett megnyomni, hogy felébredjen végre a teló. Na, mondom akkor rebootolok egyet, hátha az megoldja. Jah...bootloop, itt feladtam, inkább restoreoltam megint.
Valahogy egyre jobban kezdem elveszíteni a hitemet a PA-ban... -
Izzé
őstag
A törölt témához szintén +1
G2 vs Nexus 5:
Sokat hezitáltam anno a két teló között, aztán sajna nem 100%-osan, de a N5 mellett döntöttem. Szép volt, jó volt, de zavart a "gyenge" akksi idő, így elcseréltem egy G2-re. Nagyon jó telefon az is, de közelébe nem ér a Nexushoz anyaghasználatban és smoothságban (ejj de szép szó ). Ami nekem a G2 melleett szólt az az akkumulátor (amit aztán ki sem használtam) és az IrDA. Ami ellene az meg az LG UI, így 3 hét után visszatértem ide. Valamiért sokkal szerethetőbb a Nexus, a G2 olyan tucattelefonnak tűnt.
Most ott tartok, hogy Franco kernellel visszábbvettem a soc feszültségeket és a max órajelet is, így a kijelző 4,5-5 órát bír úgy, hogy kb elég 2-3 naponta töltenem. Böngészőkből egyedül a Dolphin vált be, ez fogyaszt a legkevesebbet, a többi elbújhat mögötte. -
w333
félisten
Ehhez csak annyit szólnék hozzá ... ha neked a stock gyári rom jön be akkor az LG G2 -re miért nem raktál fel egy CM11 -et ? így maradt volna a nagy akksi / IrDA és ugyan olyan smooth lett volna a telefonod mint most a Nexus 5
Persze ha külsőleg neked jobban bejön a Nexus ... akkor így már érthető
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
bakesz23
tag
Valaki próbálta a Dolphin Battery Saver-t? Egyébként van egy egyszerű játék amit mindenkinek ajánlok én imádom: Fail Hard!!!!!
-
hariboh
tag
Hát nem tudom... Én régen nagyon imádtam őket, ők hozták számomra a tényleges újítást (CM után)... Most meg... A végén még ki fogom bírni a stockon, annyira elvette most ez a kedvem!
Más: nem 1 eget rengető probléma, de azért idegesítő: ha már csak néhány percig (5-10) mondjuk Chrome-ban böngészek (vagy mondjuk csak videót nézek, játszok, stb.), és utána nyomok 1 home gombot, akkor várnom kell egy jó 1-1,5 mp-t, hogy a GEL laucher összes homescreenein lévő ikonokat/widgeteket újra betöltse. Ez másnál is így van? Esetleg valaki meg tudná nézni?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
hariboh
tag
Nem nagyon szoktam nézegetni a ramot, de 6-700 MB szabad általában mindig van. Az meg, hogy összeomlik... na azért nemár... a vadiúj launcher a vadiúj android kiadáson..... Launchert meg nem szívesen akarnék váltani, kezdem megszokni a GEL-t, plusz bejön ez a külön screen a Google Now-nak, bár most a TSF shell leárazása csábítgat.
-
w333
félisten
Ez így van ...
(#5017) hariboh
Tehát akkor van szabad memória, elsőként próbáld meg a Beállítások / Alkalmazások / Összes / Gel Launcher > Adatok törlése, ha ezek után is csinálja akkor ténylég a MB/RAM -ra gyanakodnék hogy valami a háttérben elhasználja, sőt próbáld kikapcsolni a Google Now -t akár emiatt is lehet
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
addikt
Volt már szó pénteken a tokokról, de Magyarországon hol tudok venni bőrtokot hozzá? Ma csomó helyen voltam, de S2 meg i4 méretű volt csak. Nem is értem... Csakis bőrtok érdekel, mert fólia nélkül szerteném használni ezért is eladó a Case-Mate tokom.
Köszi mindenkinek!iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
dnelb
veterán
válasz hariboh #5017 üzenetére
Hihetetlen, de a stock rom szájbaveri sebességben a cm11+francot.. Nem hiszem el.. Most megy fel franco kernel , kíváncsi vagyok a cm volt e ennyire lassú... Viszont érdekes, stock romon 1958 az input boost? Nem bízták a véletlenre a googlenal az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
Tud valaki ilyen HTC sense féle facebook hirfolyam appot, illetve widget-et. Amit ki lehet tenni az egyik homescreenre? -
vacs
veterán
Használ itt valaki Spigen Ultra Hybrid tokot teljesen átlátszó (=Crystal clear) színben ?
Ez a fekete leírása:
- Combination of TPU and Polycarbonate = Dual Protection
- Extreme Drop Protection - Air Cushion Technology Corners
- New Advanced Anti-Scratch Clear Coating - Inner & Outer Part of Back Panel
- 1 Free Premium Japanese Screen Protector IncludedEz pedig az átlátszó leírása:
- Flexible, elastic, and durable TPU material allows a soft, comfortable grip.
- Transparent design to show the perfect shape of your device
- Absorbs shock for superior protection
- Slim and Form-Fitted to the deviceKérdésem, hogy az átlátszónak (Crystal clear) is gumis-e az oldala , mint a fekete és szürke. Tehát egy esetleges leesésnél védi-e annyira, mint a fekete és szürke (én sajnos nem vagyok jó angolból)?
Bocs a hosszú, kicsit hülye kérdésért.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
dnelb
veterán
válasz hariboh #5029 üzenetére
Sajnos nem tudom már, GEL régen törölve lett Nekem nova van. Viszont ilyen tipikusan akkor van ha elfogy a ram, és kilövi a memóriából. Erre van pl novaban (meg több launcherben) a memóriában tartás funkció. Nekem n4/n5ön se volt 1xer sem launcher újrarajzolás novával bármiből is léptem ki .
-
Lecs@
addikt
Nem egy Custom Romot próbáltam ki, de stabilabb, és jobb kombót nem találtam Stock Odex - Rooted / Franco / Xposed - GravityBox kombónál. Le a kalappal LG és Google előtt !
ui : én amúgy KitKat prime Launcherrel használom hibamentesen.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
válasz hariboh #5034 üzenetére
Nem illetlenségből válaszolok így, de itt tuti mindent megtalálsz ezzel kapcsolatban. Rengeteg xposed modul van. Nekem most gravity van csak és egy battery stat modul. Gond és fogyasztás nélkül fut. Nincs lehetőségem neked előkeresni, de mint írtam itt mindent megtalálsz. [link]
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
karathb
csendes tag
Tudom hogy mar reg leragott csont de azert megjegyzem hogy a nagy gyartok mind szoftveresen manipulaljak a teljesitmenyteszteket. (Mint az napvilagot is latott) Nehogy elhigyjuk mar hogy a sony kezelofeluletevel es optimalizaciojaval sikerult kvazi ketszeres teljesitmenyt kicsikarnia a google sajat fejlesztesu rendszerebol... Csodak nincsenek es aki fogott mar kezben nexust es konkurenst, akkor tudja h ennel gyorsabb es gordulekenyebben mukodo androidos telefon nincs. Ha logikusan gondolkodunk akkor is egyertelmu: csucs hardver es a fejlesztok altal megalmodott rendszer mindenfele harmadik feles adalekok es csicsak nelkul (amik ugyebar nem pozitiv iranyba toljak a teljesitmenyt)
[ Szerkesztve ]
-
hariboh
tag
+1 ismerős G2-jével összehasonlítva nexusom jött ki "győztesen". Egyszerűen már csak appok elindításánál látszik a különbség. (Ezzel senkit se akarok befolyásolni, hogy mit vegyen, vagy szidni a G2t, lehet, hogy csak pont az én n5m gyorsabb pont az ő G2-jénél. -Csak hogy nehogy megint ez legyen a téma napokig - )
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz hariboh #5042 üzenetére
Én heti rendszerességgel látom mivel a családban van egy, és jelenleg nincsenek egy szinten (sőt, ha nagyon fax akarnék lenni, még azt is mondhatnám az n4 is lenyomja felületi sebességben ). Lehet a 4.4el javulni fog majd meglátjuk.. Mondjuk én még a fentebb linkelt cm11es g2nél is látom ezeket , amit nem is értek, elvileg ugyanaz a hardver .
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Szerintetek megér egy próbát leadni a budapesti márkaszervizbe?
Ők tudnak valamit kezdeni majd vele szerintetek?Androidos Outlookból küldve
-
Zeze94
tag
Gondolom a procimelegedesre gondolt. Naponta errol van szo errefele(nem rosszbol. Csak tenyleg napi 5× megkerdezed, jo-e ez igy ). De, szerintem itt csere lesz az egesz telo, mert egy procival mit kezdjenek, kulon nem lehet azt cserelni.. Szal BPn nem javitjak, mert, ha cseres a telo, akk kuldened kell ugye svajcba
-
rankesz
veterán
Nexus 5 cm11-el még a stock n5 romnál is lassabb, ahogy ma itt írta valaki, szóval az ok akár ez is lehet
Mindenesetre nálam tuti kiderül hogy muzsikál custom rommal majd a g2, N4-em volt, pár napja eladtam mert n5-t szerettem volna, de nem találtam az igényeimnek megfelelőt, így megunva a várást ma vettem egy g2-t, elvileg kedden már nálam lesz, hazaérve az első dolgom lesz 4.4.2-es PA romot tenni rá...
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest