Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zooole
senior tag
válasz lord.lakli #25985 üzenetére
Frissítettem 2.16-ra, recoveryből, de továbbra is ezt az üzenetet kapom. :/
-
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok! Jövő héten venném a Nexus 5-öt. Viszont nem tudok megbízható forrást rá. Esetleg tudna valaki segíteni ezügyben?
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Repedéssel kapcsolatban a következő fejlemények vannak: Előzetes levelezés után a készüléket garancia keretein belül javítja az LG.
-
skizzz
csendes tag
Én nekem ma hozták a PartneroGSM-től, úgyhogy én is mától N5 tulaj vagyok! Tegnap rendeltem du., ma délelőtt már itt is volt Pécsett a futár. 86k + 2k a futár, szerintem korrektnek mondható. 1 év garival.
Kérdés: milyen fóliát illetve tokot ajánlanátok hozzá, ami ár/érték arányban megfelelő? Toknak az ilyen undorító bumszli illetve bóvli gumi-izé kizárva részemről +valahogy kellene microSIM-et eszkábálno a sima régimódi SIM-emből, de megpróbálom vodánál
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz skizzz #26015 üzenetére
Én is így vagyok a tokokkal, ezért én ilyen tokot használok:
Brando Google Nexus 5 Rubberized Back Hard CaseTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
tibbike01
őstag
Rendelt már valaki ebayről vagy aliexspressről telót?
Most épp ezzel szemezek.
Én rendeltem már sok apró dolgot ebayről is meg ali-ról is, és mindig megérkezett minden, csak pozitív tapasztalatom van.
Így 77-ezerért hozzájutnék postával együtt, elvileg 1 év garival.
De azért ilyen nagy értékű dolognál már elgondolkodok....
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz tibbike01 #26020 üzenetére
85 körül már van gsm boltból, rendszeresen téma ez a honnan-vegyük-dolog.
Komolyan megér Neked 8 ezer Ft különbséget a rizikó, hogy eltűnik útközben? Vagy ha van vele valami, akkor él egyáltalán a garancia vagy vissza kell küldeni? Meg ugye a postaköltség is ott van, ha visszaküldöd, mert például hibás, stb...
-
huan
őstag
Sziasztok
Melyik időjárásprogramot lehet kitenni a zárképernyőre,ami a legszebb és nem kell "zárlépernyőprogramot" telepíteni hozzá? -
kárátékutyá
őstag
válasz supercharley #26027 üzenetére
Ezeket osztani kell minimum 3-al, szóval egy ilyen jó esetben félig tölti csakfel §-ról.
-
szpali
addikt
válasz supercharley #26027 üzenetére
nézegettem én is ebay-en, de még nem vitt rá a lélek, hogy megrendeljem
nem noname-ben ugyan ez 20.000 Ft körül mozog
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz kárátékutyá #26030 üzenetére
ha nagy a baj, a félig feltöltés is sokat tud ááám segíteni
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
supercharley
tag
válasz kárátékutyá #26030 üzenetére
Ezeket osztani kell minimum 3-al
De mééééé? Ez csak amolyan előítélet, vagy konkrétan ismered ezt a típust?
-
kárátékutyá
őstag
válasz supercharley #26034 üzenetére
Egy barátom ilyeneket árul, lemért kb 10-15 típust. Kb ugyanezt S4-re , és az pld szintén éppen akkora "áramerősségű"...de csak névlegesen, 50%-ig tudta tölteni, ez meg nincsen 1500 sem (már a fele). Nekem 12.000-es van, abban kb 4-5.000 van. Hát innen.
-
supercharley
tag
válasz kárátékutyá #26036 üzenetére
Szomorú!
-
kárátékutyá
őstag
válasz supercharley #26037 üzenetére
150.000 Watt P.M.P.O. .. ha ezeket ráírták anno a kis magnókra...nem is olyan vészesen kamuk ezek a számok.
-
BeastMode
őstag
válasz supercharley #26035 üzenetére
Ha KitKat van fent a telefonon, akkor a Biztonság fül alatt engedélyezni kell a widgeteket. Utána a lock screenen egyet balra lapozol és rányomsz a + jelre
-
BeastMode
őstag
válasz supercharley #26040 üzenetére
Igen.
-
TOZ
addikt
válasz lord.lakli #25985 üzenetére
Előtte kell egy boot img, amit fastboottal kell felrakni.
-
nzolo76
tag
A mai nappal frissült a camera app. 5.0 kompatibilitás, és elvileg jobb teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest