Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, nem arra válaszoltam, sőt, még csak nem is olvastam azt a hsz-t, mielőtt írtam volna. Egy tényt közöltem, amivel jó tisztában lenni. Eleve nem írnék olyat, hogy egy Nexus készülék laggol, mert én még nem találkoztam olyannal. De az biztos, hogy játékoknál már előjöhet a különbség.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sprinter24
aktív tag
-
tybsen
addikt
Játszani egyáltalán nem játszom viszont azt vettem észre hogy a n5 helyett nekem valószínűleg praktikusabb lenne egy N7 mert gyakorlatilag alig telefonálok róla, böngészéssel meg egyebekkel pedig viszont valószínűleg tovább bírja a N7, a kérdés inkább arra irányult hogy N5 után várható-e vmilyen visszaesés a felhasználói élményben.
Szerk. sprinter24: Neked is köszi
[ Szerkesztve ]
-
nzolo76
tag
válasz gery2123 #25448 üzenetére
Jó lenne, ha lineárisan csökkene az akkuidő, de délután nem csak ránézek a kijelzőre, hanem böngészek, játszom picit (amitől szerintem jobban melegszik a teló, mint KKn), telefonálgatok is, így aztán merül gyorsan, és az akku végére csak 2-2:30 lesz a kijelzőidő.
De az igaz, ha csak gyönyörködnék a szép kijelzöben szerintem is meglenne a 4 óra. De azért van a teló, hogy használjam, úgyhogy mindíg van nálam egy töltő. :-)
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
tag
Aki Android 5.0 Preview LPX13D-t használ és chrome alatt lilásodnak zöldülnek a beágyazott videók, azoknak talán [EZ] megoldást jelenthet.
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX
-
WolfLenny
aktív tag
Valamiért nagyon keveset van deep sleep-be. Root nélkül meg tudom valahogy nézni mi fogyaszt ennyit?
Egyre többet eszik..
-
ßrainiac
addikt
Felraktam pzoley-fele flashelheto romot, minden szuperul mukodik eddig, de beigazolodott a felelmem amiket a jutyubos videokon is lattam, a rendszer nem ad olyan gordulekeny hatast mint 4.4-gyel.
Minden esetre nem rossz, a fura billentyuzet is hasznalhato, bar van opcio a regi temajanak beallitasara is alapbol, lenyeg a lenyeg, remelem, hogy a hivatalos factory image ennel optimalizaltabb lesz.
(Ugye nincs jelenleg semmi custom kernel ala? )
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Meg 1 hulye kerdes.. Nem latom sehol, hogy milyen runtime. Vagy itt mar ART a default?
-
twine
veterán
válasz dozsabalint #25473 üzenetére
jaja...asztali gépen is egész nap "homokórázott" a naptár, meg a gmail lapfülem...valamit nagyon "túrnak" Googleéknál
-
sir fg
aktív tag
Jaja, épp néztem, hogy megugrott ma nekem a Google Play Services fogyasztása, ez az első a listában. Akkor ez lehet az oka.
[ Szerkesztve ]
Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
WolfLenny
aktív tag
Most visszakapcsoltam és az ADS-t letiltottam.. most jobb...
-
dozsabalint
senior tag
Itt egy kis monitorozó cucc, ami mutatja, hogy mikor voltak problémák. Már helyreállt.
-
twine
veterán
válasz dozsabalint #25477 üzenetére
-
kárátékutyá
őstag
Nexus 5 és LG Smart TV-t össze tudott már valaki párosítani? Egyszerűen nem megy, pedig ugyanazon a hálózaton van mind a kettő.
-
twine
veterán
válasz kárátékutyá #25479 üzenetére
Nexus4-et próbáltam Lg smart tv-t tv-vel(havernál)...a pontos tipust most meg nem mondom, de ha lefeküdt a gyerek megpróbálom előtúrni...Az a tv a Miracastot támogatta...menüben megtalálható a tv beállításaiban..ahoz nem kell hogy azonos hálózaton legyenek,,legjobb tudásom szerint itt direkt kacsolódnak a készülékek,,,legalábbis havernál egy darab router nincs mert stickes netet használ, és mégis működött....
-
ßrainiac
addikt
Most ez a mai szmusztalansag a google szolgaltatasok miatt van akkor?
Csak mert ugye en ma raktam fel ezt a lollerpopot es nem tudom, de vhogy a roccenesek, fps dropok eddig nem voltak megszokottak nekem a nexus 5-on.
-
Madoc
veterán
Elvileg megjelent a code blue kernel csodából egy teszt verzió ami megy az LPX13D-vel. Elvileg..mert én felraktam és egy lagghalmaz lett a telefon,és az "sd" memória tartalmát se lehetett látni. Senkinek nem ajánlom.Majd ha stabil verzio lesz akkor talán.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
horvathkrisz
addikt
válasz kárátékutyá #25483 üzenetére
Samunal bezzeg? Elozoleg S4em volt, nem sikerult atvinni a kepet samsung tvre. Nexussal egybol ment...
-
kárátékutyá
őstag
válasz horvathkrisz #25484 üzenetére
Akkor szvsz te valami érdekes S4-el rendelkeztél. Barátoméknak évek óta állandóan cseréllődő smart Samsung tv-ik vannak, és csak samsung telefonok. Náluk egyből ment az összes samu S3, s4, S5, note2, s blackberry Z10, Q10, és a Nexus 5 is. Véleményemet továbbra is fenntartom.
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz kárátékutyá #25479 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy "párosítani"? A mirecast nekem tökéletesen működik (már amennyire magát a technológiát "tökéletes"-nek lehet mondani...), LG 47LM640S tévével. A DLNA-hoz pedig kell dlna szerver a telóra (pl bubbleUPnP).
-
kárátékutyá
őstag
válasz belavagyokbp #25486 üzenetére
Csatlakozik a TV-hez...aztán egy idő múlva lejön...utána nem látja a TV-t 47LA6208.
Ki/be kell kapcsolgatni, nem megy csak úgy "2 gombnyomásra"DLNA-n mennyivel lenne másabb? Érdemes megvenni a progit amit említettél ?
-
twine
veterán
válasz kárátékutyá #25483 üzenetére
ahogy "budapestibéla" mondja, épp így volt nekem is...És pont azt tapasztaltam ahogy mondta...Működött , de nem az volt amit elvártam volna...
Azóta az itthoni projektorhoz beszereztem egy Chromecastot...meg kell mondjam, ég és föld a különbséga Miracast, és a Chromecast között, az utóbbi javára..itt már vannak játékok amik élvezhetők vezeték nélkül...(bár nem jétszom, csak kipróbáltam)nem mondom hogy full tökéletes,,de közel sem olyan laggkupac mint a MIracast...
Ellenben eszembe jutott, hogy az Allcastot próbálgattam még,,és tökéletesen tette a dolgát apple tv-vel is, meg chromecastal is...Egy pakli ilyen vezeték nélküli szabvánnyal tud együtt dolgozni,,, tükrözés ugyan nincs, de "mindenféle" médiát át tudsz vele játszani...
Próbáld ki...hátha...Ha ez sem megy,,akkor szerintem ott valami a tv-vel van,,nem tudom hogyan lehet ezeket újra indítani, vagy ilyesmi,,,(szégyen szemre nincs smart tv-m ,,,projektorozom ugyhogy ehez hülye vagyok)[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
Fölraktam az L legújabb változatát, és mintha jobban merült volna, főleg, készenlétben, de ez lehet, hogy az új rendszer, és a google wifi keresése miatt volt.
Egyébként nem tudom telepíteni a telekom appot.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Nite
őstag
iszonyat bugos ez meg gyerekek, ebbol hogy lesz november 3-ra vegleges azt nem igazan ertem!
csomoszor ugy jelzi a bejovo hivast, mintha nem lenne lockolva a kijelzo, a sajat photos appjuk g+al egyutt allandoan lefagy, a camera pedig egyszeruen nem exponal hiaba bokdosom
ez igy felejtos...
Paid my dues!
-
radicspeter1
őstag
[LG NEXUS 5]
-
dozsabalint
senior tag
Szerintem nem lesz végleges nov 3-ra, max a két új Nexusra, de azokra meg már jó ideje van végleges, hiszen már rég gyártás alatt kell lenniük.
Az látszik, hogy az alkalmazások jelentős része még nincs optimalizálva rá. A google sem tolt még ki mindent. De ezért preview a preview.
Speciel ezek a hibák nálam nem jöttek elő. -
dozsabalint
senior tag
válasz lord.lakli #25494 üzenetére
Egyetértek. Stabilnak kikiáltott verziók nem szoktak ilyenek lenni. Talán még a KitKat is problémásabb volt.
-
Nite
őstag
najo, de en meg nem hiszem, hogy pont az en nexusom lenne szar
Paid my dues!
-
ßrainiac
addikt
válasz radicspeter1 #25492 üzenetére
Szuper, fel is pattant a kernel!
Eddig semmi gond nem volt vele.
-
Madoc
veterán
válasz radicspeter1 #25492 üzenetére
Ugyanezt raktam fel és nekem laggol de kegyetlenül.Az sd tartalmat látod? Illetve a programjaid látják a tárolót?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Bilux
veterán
válasz dozsabalint #25495 üzenetére
Nem is tudom melyik végleges fő verziónál kihagytak egy napot a naptárból vagy mi
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest