Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
KOT49H (4.4.2_r1) to KTU84L (4.4.3_r1) AOSP changelog
"Apro" frissites, 7454 valtoztatassal
-
Szabo_0
csendes tag
Most akkor elvileg ha csekkoltatom a rendszerfrissítést akkor megkellene jelennie a 4.4.3-nak? (visszaálltam alapra, de jelenleg nincs semmi ) A rendszerfrissítés öröme kell nekem
Lenovo Y500 - i7 Gt650M SLI 16GB Ram //\\ Nexus 5
-
leslien
nagyúr
válasz Nocsesz1 #16009 üzenetére
kapcsold ki elvileg 8 mp ig kell nyomni a bekacs gombot de lehet h több.
wugfresh helyre hozza[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
HREH
senior tag
Xposed Framework megy 4.4.3 alatt?(#16014) csabikaa89: Igen, a Flash Stock + Unroot menüpontot kell használni, betallózod az image-t és szépen felrakja.
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
radicspeter1
őstag
Gyerekek nagy gebasz van!!
felraktam CMD-vel utasításokat betartva a google hivatalos oldaláról a 4.4.3-at be is kapcsolt minden csak nincs alapsávom sem!!!IMEI mentésem van de ugye az csak egyedi recorveryvel telepíthető...
meg plusz van még egy EFS1 és egy EFS2 imagine fájlom
MIT TEGYEK?? HELP!!
várok valakire... ;(((([ Szerkesztve ]
[LG NEXUS 5]
-
radicspeter1
őstag
válasz radicspeter1 #16017 üzenetére
Megoldottam!!
Bootloaderbe mentem majd ott kiválasztottam a Recorvery-t. Ezek után felugrott egy piros háromszöggel egy kis android ikonocska...
Itt nyomtam egy hangerő fel+ power gombot egyszerre!!ezek után beküldött egy cwm recorveryhez hasonló gyári recorvery-be! Itt nyomtam egy wipe data/factory resetet majd miután ez lefutott egy reboot-ot!
Bebootloláskor már volt térerőm is
Csak egy enyhe infartusom is akadt mellette
A fennt leírtakat jegyezzétek hátha netán másnak is jól jön majd...[LG NEXUS 5]
-
leslien
nagyúr
válasz radicspeter1 #16017 üzenetére
latom sikerült
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz radicspeter1 #16018 üzenetére
Az efs-t twrp-vel simán le mentem ugye?
Ill. a root csak azzal a módszerrel müxik, amit korábban egyik kolléga linkelt?
Valaki irja már meg, hogy megy e az xposed + gb 4.4.3 alatt...
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Szóval akkor minvel mentsem le a teljes rendszert, hogy ha feldobom a 4.4.3-at, akkor egy gombnyomással visszaálítsam a cuccost?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
HREH
senior tag
válasz slice14 #16022 üzenetére
Nincs mit
GBox changelogban is most látom, hogy "Adjusted for compatibility with Android 4.4.3" - szóval ha ez megy, akkor az Xposed is megy
Fel is raktam jó sok modult, nem kevés idő lesz beállítani(#16023) GrooveHero: erre én is kíváncsi lennék!
(Azaz lettem volna, de már megvolt a full wipe )
Valaki tényleg megírhatná, hogy mivel érdemes....[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz slice14 #16025 üzenetére
Hát igen, eszembe se jutott az ilyesmi
Android Backup File-t csináltam a Wugfresh Toolkittel, de cseszik visszarakni a dolgokatMeg ahogy látom GBox-ban a beállítások backupolása, és restoreolása prémium funkció...
Vagy Te mivel csináltál mentést a beállításokról?[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
Factory Imaget bármilyen állapotban felrakhatok? Nem kell FR előtte vagy ilyesmi?
Most van rootom xpossed, GB, stickmount pro is szal voltak system file modositasok.
bootloader az zárt.
factory imaget nyugodtan rányomhatom?
az a jó ha mindent töröl nem akarok semmit megtartani tiszta lappal akarokindulni.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
-
NTonee
veterán
válasz GrooveHero #16023 üzenetére
semmivel. Rakd fel, ha nem tetszik (bár nem tudom, mi baj lenne), akkor vissza tudod rakni az előző verziót a korábbi image-el. Az sms-ek az erre alkalmas appal menthetőek (pl: sms backup & restore). Zene, képek, egyéb dokumentumok meg mehet pc-re, majd visszarakod.
-
GrooveHero
addikt
-
-
horvathkrisz
addikt
Erdemes feltenni az uj droidot?
-
kovadika
őstag
válasz horvathkrisz #16034 üzenetére
Nem!
-
leslien
nagyúr
na most jól megkavartak ,
skacok indoklás is kell h miért nem illetve igen
-
NTonee
veterán
válasz GrooveHero #16032 üzenetére
Újra felrakod őket playből. Vagy, mivel a droid a legutóbbi alkalmazásaidat is menti, így a frissítés után automatikusan rá kellene települniük. Az appok useradatai meg mennek a levesbe. Van erre is app, de még nem láttam, hogy normálisan működött volna. Egyedül a TitaniumBackup, de ahhoz meg root kell.
horvathkrisz: nem éri meg. Vízálló sem lett, kávét sem főz, de valami ketyeg a frissítés óta. Lehet, hogy fel fog robbanni.
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Van benne egy halom javítgatás, foltozás, mm-qcamera-daemon fix, HDR-en is javítottak, térerő eldobálás, kékfog ill. wifi fix stb, stb.
Dirty flash-sel is fel lehet dobni de a clean install az ajánlott.Szvsz érdemes, hátrányod nem lesz belőle!
(ráadásul a listák görgetésének finomságán is javítottak, nekem nagyon cseszte a szemem, hogy egy referencia teló is megdöccen a listagörgetésnél)
Mert, hogy tesóm SGS5-je döccen a görgetésnál azt megértem ( ), de egy Nexus ne csinálja már, akkor se, ha ez Android gyermekbetegségszerk: Akkor ideje kékesedni + GPU driverek is mennek fel
(+ optimized bionic + dalvik, mondjuk az nem tom minek, de azért felrakom )[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz NTonee #16038 üzenetére
Oké, és ha teszem azt egy olyan telóról lenne szó, amin monsjuk van 78db app, akkor Te magad is egyesével szednéd le az összeset play-ből és állítgatnád be a widgeteket, beállításokat, mindent?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
adamka1313
tag
Hmmm.. ha factory resetet csinálok akkor a belső memóriáról is törlődik minden ? :/ Szóval a Wipe: data az törli a belső memóriát ?
Magyarul ha az itt leírtakat megcsinálom akkor törlődik a belső memória(képek stb.)?? : [link]
[ Szerkesztve ]
S22Ultra / Google Nexus 7 2012
-
kovadika
őstag
válasz GrooveHero #16041 üzenetére
Bird ki azt a pár napot és várd meg az OTA-t.
-
NTonee
veterán
válasz GrooveHero #16041 üzenetére
93 app van nálam, nekem az az első, hogy rootolom, mert kell a titanium backup. De az előbb azt írtam, hogy ezeknek vissza kellene települniük a frissítés után, kivéve az ezekhez tartozó useradatok.
Nézd, ha nem tetszik, akkor hagyod, ahogy van, nem frissítesz. Majd jön az ota is, azzal nem fognak törlődni a dolgaid.
Volt korábban egy helium nevű app, keresd meg, az csinált root nélkül mentéseket, de tudtommal senkinek sem működött rendesen.adamka1313: a factory reset mindent töröl. Gyári állapotba állítja vissza a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na felkerült nekem is, ha másért nem is, de legalább azért megérte mert lepucoltam azt a sok szart amit feltelepítettem a telóra
-
Muffi
aktív tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni!
Már jó ideje Stock Romon vagyok + Gravity Boxal. Láttam hogy kijött a MIUI N5-ös rom. Azt szeretném feltenni. Hogyan tudnom felrakni? Ha Wipeolok akkor minden képem/zeném eltűnik róla igaz? Már régen romoltam így most ne tudom, hogy hogyan kezdjek neki.A másik az lenne, hogy ha most így vagyok és netán nem tetszene a MIUI rom és visszaszeretnék menni Stockra akkor azt hogy oldom meg? De úgy szeretném akkor hogy már a 4.4.3-as kerüljön fel rá. Kérlek szépen segítsen valaki. Nyugi nem vagyok analfabéta, csak már 1 éve nem romolgattam, annyira tökéletesen működik az N5!
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
HREH
senior tag
válasz radicspeter1 #16049 üzenetére
Köszönöm
(Számítógépre mit másolok fel?)"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest