Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
válasz DJ. Ru$y #70348 üzenetére
Tényleg ott szerepel, még a link is megtalálható hozzá, hát ezt nem olvastam, (eddig). Akkor ha jól láttam egy ilyen geteway elég és vezérel mindent. (ajtó nyitás figyelőt, kamerát, hőmérséklet mérőt stb.. ill. a franc tudja még miket) Ha igen a franc se bánja rendelek egyet belőle, de ha mindenhez kell egy akkor kihagyom.
-
csucsotke
aktív tag
Ilyen USB Hub-ot használ valaki megelégedéssel? Pont ilyet szeretnék, hogy ne az asztal alatt mászkálnom.
Ki lehessen kapcsolni egyenként, és hogy külső táplálást is rá lehessen kötni, mert külső vinyót is rádugnék. Márkás Orico stb. jó lenne, de azokon nincs meg együtt az egyenkénti kikapcsolás, és külső táplálás lehetősége, csak ezeken.[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Bejáratott eladó vagy bolt van ahonnan vettetek már DVI kábelt?
-
balazs1956
senior tag
-
Herczi
senior tag
2 dolláros elárazott Blizwolf töltővel ki, hogy áll? Azóta is ready to process, se egy üzenet, semmi. Munka társam kettőt vett, egyet visszafizettek, egyet elküldtek. Nálam meg meg se mukkannak.
-
spidersoft
senior tag
Megjött a GB-es akciós folyadékszivattyú: $1.11-et megért, valamire csak jó lesz -- nyilvánvaló volt, hogy üdítőadagolásra nem fogom használni, lévén nem egy könnyen tisztítható cuccnak néz ki.
"Normál" PET palack száján nem fér át a motorja, de a Bino/Dizzy/Cappy méretre teljesen jó (bár a másfél literesnek meg nem ér le a fenekére...). 30s alatt a tele flakonból 650ml környékén húzott ki, újabb 30s alatt kicsit több, mint 400-at -- nyilván ahogy csökken a vízszint, úgy nő az emelési magasság és csökken a vízhozam annak ellenére, hogy a motor fordulata így hallásra nem változik (a szivattyúk már csak ilyenek). A víz hamar megjelenik a csőrén akkor is, ha a szivattyú alján jár a vízszint, egy másodpercen belül. Bár elméletileg tömített (a motor mindkét végén szilikon dugó van, a tengely is a szilikonban forog), kb. 4-5 perc játék alatt a motor mégis úszott a vízben -- szerintem a szivattyúja tartósan víz alatt nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz spidersoft #70362 üzenetére
Az "elméletileg tömített" linked rossz helyre mutat, itt javítottam
-
AcCEsS
senior tag
válasz Herczi #70358 üzenetére
Nekem a 2$-os ügy előttit is visszamondták, akkor akcióban 8.99$-ért vettem. Írtak egy mail-t, hogy elfogadom-e a helyette felajánlott frissített típust. Ez már QC3-as és az ára 23.99$. Nem írták, hogy rá kellene fizetnem, de azért ma mail-ben rákérdeztem. Egyelőre nem jött válasz...
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
beg
veterán
válasz Herczi #70358 üzenetére
Kétszer rákérdeztem, elsőre azt mondták utánanéznek, várjak pár napot. Másodszor azt felelték, hogy hiány, várjak míg feltöltik a HK készletet és küldik. Ez volt két napja.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Múltkor jött üvegfólia amihez járt pici törlőkendő, 2 db, 1 nedves és 1 száraz, olyan mint amit dobozban kapni 30-50 darabis szemüvegtörlő csak kisebb.
Ezeket nem lehet külön rendelni? Van másik fóliám csak ilyen letörlőm nincs hozzá és valami eszméletlen jól felraktam velük.
-
Herczi
senior tag
Kösz az infot mindenkinek.
-
dashed
senior tag
válasz PainKiller13 #70367 üzenetére
wet dry wipes -ra keress ra. Ebay, aliexpress-nel pl. tuti van.
-
choco01
addikt
válasz PainKiller13 #70367 üzenetére
Én mindig kidobom, nem szeretem őket..ablak tisztító 4ever..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
dugesz77
őstag
válasz Janos250 #70357 üzenetére
Akár még csak azt az egy tokot is megérheti valakinek pl: itthon1, itthon2
Megjegyzem nem ajánlottam csak példaként hoztam fel,hogy vannak meghökkentő árak Expansys-nál, nem kell meglepődni a 153 vagy a 56 Forintos töltő láttán.
De mint ahogy előtte is szó volt róla és ahogy Silent is mondja, hogy a postázás ára miatt több darabot éri meg megrendelni. Húzzuk a szánkat az 1000 forintos posta ára láttán aztán itthon meg ez a minimum sajnos,[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok jött pár apróság mostanában
USB OTG Converter tökéletesen működik, tartóssága meg majd kiderül.
Fake Camera jól áll neki a távolság frankón villog a led is benne ha kap fényt, elemmel kiküszöbölhető, a célnak tökéletesen megfelel, mondjuk csak 8 jött meg eddig a 10-ből, de a posta jelenleg nincs a helyzet magaslatán.
LED Bluetooth hangszóró Biztos velem van a baj túl jó hangrendszerhez vagyok szokva, de gyalázatosan doboz hangja van, viszont a gyerkőcnek kellett valami villogó hangszóró annak a célnak tökéletesen megfelel, mondjuk ennyi pénzért nem is vártam sokat tőle de alulmúlja az árát, torzít mint a veszedelem.
Mágneses telefontartó Pont aznap adtam el a telefonom mikor megérkezett, az újhoz pedig nincs még tokom, emiatt nem igazán tudtam kipróbálni, a mágnes elég erősnek tűnik viszont a gömbfej nem igazán szorul meg mikor rögzíteni szeretném, érzésre olyan mintha valami vékony szilikonos réteg lenne rajta és amiatt nem szorul meg rendesen. Kézzel simán kis erővel megnyomva is elmozdul a gömb, ha megérkezik az új tok akkor kipróbálom mit tud mert utálom ha lefittyen a telefon a tartófejjel együtt. Egyébként nagyon bejön.
Iphone 6 fólia olyan mint a többi, tökéletes...
Guminyomás figyelő egész jó kellemesen csalódtam benne, rendeléskor nem figyeltem és csak 1 db-ra vonatkozott az ár Mondjuk lehet nem is baj mert csicsásnak tűnik a kocsin, úgyhogy nem használom csak gyors ellenőrzésre.
Lumia telefon tok kellemesen csalódtam bennük elég jó minőségűek.
Lumia tok 2 az előzőhöz képest kellemetlen tapintású, ha magamnak rendeltem volna már a kukában lenne
Vodafone Smart Ultra 7 képernyő védő Senkinek nem ajánlom, nem méretpontos a kijelző 70% takarja a sarkai sem tapadnak rá rendesen, egy vicc mint maga a telefon, hála az égnek csak 1 db-ot rendeltem tesztelésre.
USB párologtató maximum 24h üzemelett mielőtt kilehelte a lelkét, senkinek nem ajánlom, konkrétan hulladék.
masszázshoz kővek nagyobbra számítottam de női kézbe pont jó, minőségi darabnak tűnik aztán majd látjuk, tipikusan a fiók aljára való holmi.
szintén masszázshoz full műanyag kicsi is és nem igazán jó semmire.
LG Leon műanyag tok, meglepően kellemes tapintású és minőségi darabnak tűnik.
LG Leon fólia teljesen rendben van, ajánlott kategória.
Szilikon formák Személy szerint nem ajánlom őket kb 14 db érkezett különböző mintákkal, azonkívűl hogy picik a legnagyobb baj hogy beletapad a fondán le kell hűteni, hogy szépen kijöjjön belőle, ami időigényes emiatt nem ajánlom, csalódás volt. -
Dzsolo
senior tag
-
Real_Necro
veterán
válasz Dzsolo #70351 üzenetére
Ma jött meg a maradék 2 szenzor is. Most végeztem a 8 szenzor elhelyezésével a házban. Eddig egész szépen muzsikál.
Úton van a mozgásérzékelő, valamint hamarosan rendelek még vezérelhető dugaljakat is.A gatewayt levittem pincébe mert az eszközök párosításakor ordít belőle valami kínai nő, gyerek meg alszik... asszonnyal majdnem szívrohamot kaptunk az elsőnél, utána majdnem agyon lettem csapva...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
DeFranco
nagyúr
válasz Real_Necro #70376 üzenetére
az az interkom. a kínai titkosszolgálattól ordítanak benne,hogy tedd arrébb a cuccot mert így nem látnak rá az ágyra rendesen...
-
-
dugesz77
őstag
Ecigi akadt meg már valakinek vámon? Nem tudom, hogy van most a rendelet,hogy kütyü jöhet csak folyadék van tiltva? Egyébként áfa határ alatti éppen(20,11$) nem az a lényeges.
Befutott pont 60. napra a krumplifőző zsák. Ma intéztem pont a refundot . Még nem próbáltam,jó lenne egy-két tapasztalatot olvasni vele kapcsolatban.. -
vizimento
senior tag
Garbest írta, egy EU raktáras rendeléssel kapcsolatban:
"We are extremely sorry to inform you that we have changed the shipping method for your delivery.
New Shipping Method: HURAMUK"Ez mégis mit jelent?
A levél többi része már csak a körités:
"Reasons for this shipping method change might be :1. Item restriction: Weight,volume, product nature will affect the shipping method.
2. Area restriction: Some shipping agents do not provide shipping service to some area, or the shipping address is in remote area.
3. Tax and customs restriction: Certain shipping methods might be held by customs and cause excessive import taxes for you the buyer.
4. You have contacted our customer service team to change the shipping method before shipping.
To minimize any further delays or inconvenience during the delivery, we have updated the shipping method for your order. Our intention is to facilitate your delivery the best we can.
Once again we apologize for any inconvenience caused.
We remain at your full disposition should you have any questions or need any further information. For this, please feel free to contact us at our Support Center. We will do our best to resolve any issue to your satisfaction."
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
RufuszX
senior tag
Egy gyors kérdés: ezek a quick charge töltők használhatók normál töltésre is, tehát olyan telefonhoz, ami nem tudja a quick charge funkciót, nem teszi tönkre az akkuját, nem melegíti túl stb.?
Bocsi, az off topicért, de szinte már csak ilyen töltőket látok ajánlásban és tartok tőlük. -
veterán
válasz chatran #70380 üzenetére
Mi használtuk már több alkalommal
Általában 4 krumplit teszünk bele, 4 perc alatt nem készül el, a leírás alapján várunk vele fél-egy percet, majd kb 1,5 percre még visszarakjuk. Jól megfő benne a krumpli, elégedettek vagyunk vele (persze lehet, hogy e nélkül is így megfőne, ki tudja, de így a nedvesség benne marad.) Előfordult már, hogy egy krumpli egy kicsit még kemény marad 5,5 perc után is, de ritkán és csak egy krumpli egy kis része, nem az egész.
Jó benne, hogy nem kell hosszú ideig főzni a pityókát...Mi mindig megmossuk előtte a krumplit alaposan. Sima vízzel mostuk eddig mindig csak ki.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
vizimento
senior tag
-
veterán
Sziasztok!
Van egy csomagom ami 7-én belföldi feldolgozásra váltott. Amit ugye másnap kézhez kellett volna kapni.
Azóta több csomagom is megjött, ez még nem.
Tudja valaki hol lehet érdeklődni? felhívtam már több telefonszámot, de ők még annyit se láttak mint én.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
FingR86
őstag
egy kicsit rádobtak az expansys-os töltőkre [link]
-
veterán
Nekem Újpest Központ közel van, majdnem nyomtam a hirdetésre egy PÜ-t.
Aztán elgondolkodtam...
Van itthon 2 db fekete 5 portos BlitzWolf
van 2 db 2 portos, QC2-es fekete BlitzWolf
van 1 db 2 portos QC2-es fehér BlitzWolf
van 2 db 2 portos 2x2,4 amperes fekete BlitzWolf
van 2 db 2 portos QC2-es fehér UGreen
van 1 db 2 portos QC2-es fekete UGreen
van 1 db 1 portos QC3-as fehér BlitzWolfés ehhez van itthon 2 mobiltelefon és 2 tablet
A telefonok és tabletek saját gyári töltőit fel sem soroltam, sem a korábban a családban már elajándékozott kb. 10 db különböző töltőt
nem vagyok függő, nem vagyok függő, nem vagyok függő, nem vagyok függő....
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
IG55
senior tag
válasz Real_Necro #70376 üzenetére
A loggolás milyen? Automatikusan tárolja az adatokat? Milyen gyakran frissít? Van testreszabásra lehetőség?
-
Met
nagyúr
Ezeknek a kábelrendezőknek a kétoldalasa mennyire erős?
IKEA-s Kallax szekrény polcainak élén szeretném elvezetni a kábeleket, nem sok csak van hdmi kábel is ami elég merev és súlya is van."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
zeon.hu
nagyúr
Power bankból kicsi, de megbízható van bestbuy/ ajánlott?
2-3000mAh elég, csak tényleg kicsi és könnyű legyen.
Ez jött BG-ról, de már kértem is a refundot, annyira gyenge.
Saját kábelével 0.2-0.3A a max töltés és miután feltöltöttem, kb 400-at adott le.#?*@&!
-
Real_Necro
veterán
Túl sok tapasztalatot még nem szereztem vele, pár óra alatt nem is látok loggolásra infót, 1 nap a legkisebb intervallum. Adattárolásról szintén fogalmam sincs, estére kihúztam a gatewayt mert átraktam reggel máshova, így az összes szenzoron meg kellett nyomnom a gombot, hogy újracsatlakoztassa, amit egy ordító kínai "csatakiáltással" hagyott jóvá.
Úgy tűnik áramszünet esetén ezt végig kell játszani minden egyes eszköznél... remélem nem.
A frissítés egész gyors, pár másodpercenként (talán 5) változnak az értékek (ha pl hőhatásnak teszed ki).Testreszabás úgy tudom van, pl bizonyos hőfoknál kapcsoltathatsz vele konnektort, de ezt még nem fedeztem fel, csak láttam róla valami folyamatábrát.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest