Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Van olyan bevált BT cucc amivel tudom használni a tws fülesem számítógépes játék alatt, és nincs vele zavaró késés?
moto g72, Ninebot d28e
-
BB9000
senior tag
válasz fradi81 #180501 üzenetére
A BT füleseknek mindig volt és mindig is lesz késleltetése. Hogy ez mennyire zavaró az egyén és felhasználásfüggő.
Minimalizálni úgy lehet, ha mindkét oldal ismeri és használja az APTX II-t. A laptop BT adaptere is, és a füles is. Először ellenőrizd le, hogy a számítógépedben lévő BT adapter tudja-e. Ha nem, akkor javasolt a beépített BT adapter tiltása és egy "okosabb" USB-s BT adapter használata. Ezután jön a füles választása, ahol a kulcs szintén ez a paramétert: APTX II.
Ennek alkalmazásával is csak 40 ms-re fog lecsökkenni a latency, ami -szerintem- játékoknál még mindig nagyon zavaró. -
fradi81
veterán
Köszi akkor hagyom, videónál még meg lehetne oldani talán de játéknál nem.
moto g72, Ninebot d28e
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki rendelt már iPhoneal működő BT-os OBD olvasót? Vagy esetleg csak elég arra figyelni,hogy legalább BT 4.0 -ás legyen vagy magasabb verziószámú?
-
-
zsiz
őstag
Végre megjött a rendelésem: [kép]
Na persze nem én vettem 20x4 darab projektort, csak a PCX ebbe csomagolta az SSD-t amit vettem tőlükOpel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
kenand
veterán
Áldozni kell egy darálósra, nem kell tejhabosító funkció stb, 90 000Ft körül már megvehető, családi terhelésen jól bírja (nekünk alap Krups van)
-
fecus
őstag
Valaki használ még Alfawise RST2056 elektromos fogkefét? És tud hozzá kompatibilis fejeket a kínai boltokból?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
mobilizmo
addikt
válasz kenand #180512 üzenetére
A méret is számíthat. Én szeretnék darálóst, de sajnos a mostani Essenza mini-nél minimum 3-szor nagyobbak vannak csak. Egyszerűen nem fér el.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
-
Beni2360
félisten
Mi sem, csak ketten vagyunk 2x2 kávé az átlag, néha vendégek, éppen most kerestem elő a papírjait december 31.-n volt 7 éves. Saeco schmall Philips, anno fel évet jósoltak neki a kávézó fórumon. Darált kávét a hátamra sem kívánom. Mindig szemes kávét ittunk.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz nightzone #180517 üzenetére
Én a garanciát a szerviz részéről írtam. Mivel te viszed az alkatrész, mint az autóknál is így van. Az eladó ad garit le vannak írva a feltételek.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Milyen extra költségekkel kell számolni ezzel a termékkel? [link]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz tototos #180521 üzenetére
Ha vásárláskor megfizetted az áfát is, akkor csak a posta 400 forintos sarca. Ha nem, akkor plusz áfa.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
w.miki
veterán
Radar mozgásérzékelős éjjeli lámpát rendelt valaki?
Ilyesmiket:
LED Floodlight with Radar Sensor
E27 Radar Sensor Ambient PIR Motion Home Sound Light Sensor LED Globe
Ezek hogy működnek?
Akkor is bekapcsol, ha a fal mögött mozog valaki, vagy csak akkor, ha látja a lámpát?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
csibe1
addikt
válasz w.miki #180526 üzenetére
Ehh, azért nem kéne mindent benyalni a kici csájnáktól.
Szerinted mennyibe lenne egy ilyen méretű radaros lámpa, egy igazi?"Akkor is bekapcsol, ha a fal mögött mozog valaki, vagy csak akkor, ha látja a lámpát?"
Az elég sok mindentől függ egy valódi radarnál, keress rá, guggli a barátod, vagy menj át a repülőstopikba." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
nimfas
addikt
válasz w.miki #180526 üzenetére
Bocs, OFF... De ennyiért itthon is kapsz mozgásérzékelős ledes reflektort. Esetleg még garancia is van rájuk.
[link] Ez pl 20W igaz hogy 9eFt, de 3év garancia van rá és az ANRO-nál vett LED szalagok amiket a megrendelőknek feltettem 100 méter felett van, de az elmúlt pár évben még nem kellett cserélni. Nem a legolcsóbb dekor szalagot vettem, annak semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! Ebaynél van valami "olcsó" termék visszaküldési lehetőség? Rendeltem (németből) egy alkatrészt, ami gyári hibás. Az alkatrész postával mindennel együtt ~22 ezer volt, viszont ha ahogy nézem a magyar cégek 6-10k ért vinnék vissza, amit valószínűleg az eladó cég nem fizetne ki. Mi a bevett szokás ilyenkor?
-
bucihost
senior tag
Rendben, köszönöm. Igen azzal fizettem. Ilyenkor milyen visszaküldés van? Elállás a vásárlástól, vagy garanciális vagy mire számítsak? Az eladó szerint a terméknek hibátlanul kellene működnia. Most ott tartunk, hogy írjak neki kocsi alvázszámot, meg OBD hibakódot, mert szerinte a kocsival van valami De nem akarja megérteni, hogy a kocsinak semmi baja, mert a gyári alkatrésszel működik.... Egyébként egy index kapcsolóról van szó. A gyári már elkopott és jobbra indexnél nem mindig marad úgy. Amit ők küldtek az meg egyáltalán nem működik... Se ablakmosás, se index nem megy, csak a reflektor....
-
Nyx89
aktív tag
Sziasztok!
Kis segitseget szeretnek kerni, Decemberben rendeltem telefonhoz Tokokat, uveg-foliat. (2000ft / csomag ertekben kb)
Kb 4 eladotol varok csomagot amibol 3 kb ugyanarra a napra igeri az erkezest. Posta kuldott egy levelet (ez is vicc) - hogy vamkezelendo kuldemenyem erkezett. Adott hozza kuldemeny azonositot de abbol nem igazan derul ki hogy mi is van a csomagban.(nem egyezik az ebay altal adott tracking numberrel - az ebayes tracking ID-k szerint mar mind a 4 magyarorszagon van)
Lehet volt mar a topikban es elnezest is kerek erte, de a fo kerdes:
Honnan tudom meg melyik csomag erkezett?
(Masodlagos hogy mit kell feltoltenem a posta.hu/vam oldalon ahhoz hogy megallapitsak az Afa es vamkezelesi koltseget?)Elore is koszonom
Udv[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz bucihost #180541 üzenetére
A paypal fiókodban keresd ki a tranzakciót, és ott indítsd el a disputet, ha erre nincs lehetőséged ott, ahonnan vetted. Ugyanitt lehet visszaigényelni majd a vissza szállítás költségét is.
Szerk. Ja bocs most olvastam vissza, hogy ebay-ről van szó. Akkor először az ebay-en kell indítanod a reklamációt. Ha azon a felületen az eladó elfogadja, és rendeződik a dolog, akkor visszaküldöd a cuccot, a szállításról meg a számlát fel lehet tölteni a PayPal tranzakcióhoz majd a visszaigénylésnél.
[ Szerkesztve ]
-
bucihost
senior tag
válasz dobolan #180543 üzenetére
Rendben köszönöm, egyenlőre megvárom a reakcióját mit óhajt tenni. Most ott tartunk, valami oldalon lekérte az alvázszámot és szerinte nem kompatibilis az alkatrész és ez az én hibám. De nem akarja megérteni, hogy ahol ő lekérdezte az az oldal rossz adatokat közöl , mert se a kaszni se az évjárat nem stimmel (2001-es sedan), mint ami nekem forgalmi szerint (2003-as coupe) is van.....
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz bucihost #180544 üzenetére
Ha továbbra is akadékoskodik, akkor szerintem is dispute paypalon, vagy ahol vetted. Leírod nekik a problémádat a termékkel, eladóval, aztán esélyes, hogy visszakapod a pénzedet.
Egyébként az ilyen kapcsolókon sokat segíthet, hogyha a megfelelő helyen adsz neki valami kenést, mert ezek gyárilag kenve vannak. Zsírspray mondjuk jó lehet.
-
Sanyesz.
őstag
Urak! Memóriakártyát honnan érdemes mostanság rendelni? Kellene a fényképezőgépbe még egy jobb minőségű 64GB-os SD (pl. Sandisk Extrem Pro). Gondolom a szokásos "Sincerity" már ÁFA-köteles
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sanyesz.
őstag
Sajnos erre jutottam én is.
#180547 sambenez: Néztem, de annyira nem tűnik jó árnak, plusz ilyen nincs is ott.Lehet, maradok mégis a HK-i beszerzésnél. ÁFÁ-val, postai költséggel kb. 8 ezer Ft-ban állna meg. Itthon a legolcsóbb sincs 9 ezer alatt + a szállítás.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
kenand
veterán
Sajna a memória kártyáknál/USB driveoknál az AFA csak az egyik tényező, azért olcsóbb még mindig muziker stb és társai mert nem magyar országi (szlovák cseh stb), így nincs rajta a jelentősen árnövelő bólogató zsiráf matrica.. (hasonlóan mint régen az írható DVD-k esetén....)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest