Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
A Nohon kábelek milyen minőséget képviselnek? Nálunk mindegyik kábel elkopik 1-2-3 hónap, után a tötés csatlakozó alatt kikopik, megtörik. Eddig Ugreen, Baseus, Blitzwolf kábeleket használtunk, de azok sem tartósak.
-
vwpolopg
őstag
-
vacs
veterán
Éppen reggelizni szeretnék, erre itt olvasom a rothadó halat, hát köszi...
(^)(>.<)(^)
-
bul07
nagyúr
Ha szereted a kovászos uborkát akkor szereted a rohadó dolgokat
Hal vagy uborka nem mindegy........................
A múltkori nagyon kuponos Security Camera kamera nagyon robog magyarisztán felé, csak tényleg az legyen a csomagba és nehogy egy kulcstartó
23.07.2020 04:00 Elhagyta a repteret[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz macilaci78 #168314 üzenetére
Akkor az a pacal nincs jól elkészítve.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Mr.Csizmás
titán
[link] főzőcske topic
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
nagyúr
válasz zoli03 #168312 üzenetére
Két dologra lennék kíváncsi, az egyik, hogy milyen recept szelidíti ehetővé a hányingerkeltő ételt, a másik, hogy mégis mihez hasonlít a szaga? Mert az ingerküszöböm elég magasan van, tekintve, hogy imádom a förtelmes szagú francia sajtokat. Japánban pedig az erjesztett szójababbal próbáltak megszivatni a barátaim, mert hogy azt a japánokon kívül senki nem eszi meg, aztán ledöbbentek, amikor repetát kértem.
Bocs macsek, ezt a témát inkább nem vinném a főzőcske topikba.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Befutott egy márciusi Ali rendelés, szóval van remény!
#?*@&!
-
bul07
nagyúr
válasz zeon.hu #168322 üzenetére
2020-07-14-én jött az értesítés hogy feladták
És azóta így mozgott
[kép]Én trackitonline.ru oldalon beírtam és jön az értesítés ha változás van
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csibe1
addikt
válasz #39868659 #168302 üzenetére
Akkor ez olyasmi lehet, mint a garum.
[link](#168317) Zoli-bácsi
Nem ettél még finom pacalt, csak azért mondod.
Tudni kell jól elkészíteni, hogy finom legyen.
A beleszórom a lábosba azt jól van, nem játszik.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Sebészeti maszk hol van most a legjobb árban? 100/200db-os kiszerelés érdekelne.
-
pn4hvq
senior tag
válasz PainKiller13 #168330 üzenetére
Aliexpress 200db 18.69$
-
csibe1
addikt
válasz Mr.Csizmás #168331 üzenetére
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #168335 üzenetére
szecső, mi?
-
Armagedown
őstag
A 64 gigás, május 27.én rendelt pendrive ma érkezett meg, a hwtest szerint valódi, 20 MB/s olvasást és 10 MB/s írást tud.
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #168331 üzenetére
Ott, ott
Ez igazából Magdolnatelep, Szecső előtt van, a vasúti átjárónál
Komolyan mondom, hogy ott kapható a világon a legjobb pacal, még annál is jobb pacalt csinálnak, mint amit én főzök
(Pedig én aztán tényleg úgy csinálom, ahogyan én szeretem ).
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Saccco
nagyúr
válasz Armagedown #168338 üzenetére
Azért finomul tökön szúrnám magam, ha 10 megával kellene 64gb-ot átmásolnom...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
8
senior tag
válasz Armagedown #168338 üzenetére
Sajnos ezek általában nem sokáig bírják, ha újan valódi is a tárhely és a sebesség is ok, használat során hamar elkezdenek szaporodni az írási-olvasási hibák. Egyszerűen nem megbízhatóak, persze ettől még lehet megfelelő felhasználási területe, de backupra pont nem ajánlottak.
Igen tudom biztosan van olyan aki 27 éve használ ilyen pár dodós cuccot és még mindig jó, pedig naponta 8 TB-ot ír rá, elég nagy a minőségi szórás, úgyhogy becsúszhat egy-egy jobb darab is természetesen, reménykedni mindig lehet, meg hangosan imádkozni ha esetleg valamikor egyszer mégis komolyan kéne az a backup ami rajta van...52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Saccco
nagyúr
válasz vgyuri #168343 üzenetére
1024-gyel számoltam.
A pendrive arra való, hogy dobok rá cuccot és viszem.Ne legyen lassabb, mint a netem.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
edk-
őstag
válasz Donki Hóte #168339 üzenetére
Nem Tibortelep?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest