Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bertokl
tag
válasz CHIPman #105500 üzenetére
Jómagam is laikus vagyok, de komolyan gondoltam, 2 dodóért ingyen van.
A két képpel azt akartam jelezni, hogy 18W-on (3A/6V) tölt.Szerk: ahogy Ra3 mondja, terhelés nélkül tényleg ciripel. (Eddig ezt nem vettem észre mivel csak töltés idejére szoktam bedugni.)
[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Xiaomi gateway-hez tudnátok kupon ajánlani?
-
-
dugesz77
őstag
Xiaomi Hybrid Pro (3 meghajtós)
füles a 9c4ff9 kuponnal 16,19$ . -
-
hardline
senior tag
válasz tboy93 #105499 üzenetére
Nekem van többfajta, olyan is, amit fentebb linkeltek, de csak ezt tudom ajánlani, nekem legalábbis ez vált be legjobban. Stabilan tart és nem b.ssza össze a telefont sem. Két féle állásban is használható, ami szintén nem hátrány.
-
Sanyika1
tag
Original Xiaomi Mijia 0.5mm Sign Pen-hez tudnátok kupont ajánlani?
-
cidalain
veterán
Xiaomi smart home-hoz, vagy gatewayhez letezik csego?
Gyakorlatilag egy gomb, amit ha kint megnyomnak, a gateway jelez.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
ZsoltG60
aktív tag
4pcs NCR18650B 3.7V 3400mAh 18650 Rechargeable Li- ion Battery - 4PCS GREEN
Kupon : bilakosWK23
$12.99+ $2.68 shippingINR18650 - 30Q 18650 3000mAh 3.7V Lithium-ion Battery - 4PCS PINK
kupon : bilakosWK24
$12.99+ $2.68 shippingLumia 950XL
-
nagyúr
-
dugesz77
őstag
válasz KaiotEch #105528 üzenetére
Van piston 3-am is és van dual is. A dual jobb. Kiegyenlítettebb a hangzása. A piston 3 az én ízlésemnek kicsit steril. Hiányzik az alja néha bár nagyon szerethető így is. Azért egy ilyen pro-t is rendeltem, most jó árban van kíváncsi leszek rá. Mondjuk nálam a mostani BlitzWolf® BW-ES2 nagyon bejövős, magasra teszi a lécet
-
AndrewTdi
addikt
Üdv!
Valaki tudna segíteni abban, hogy gearbestről hogyan tudom az eu raktáros termékeket böngészni? (konkrétan tableteket szeretnék)
-
Krogoth
senior tag
Valamit megint változtatott GB és nincs bal oldalt wh választási lehetőség.
-
HoTaZo
addikt
Borotva ügyben nincs senki erre?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
powerwade
senior tag
Sziasztok, van bevált melegfényű LED-es mennyezeti "ufó" lámpa? Konkrét típus vagy eladó/bolt esetleg. Fürdőszobába kéne valami bazifényes pilács
-
#peter
csendes tag
Gearbest-nél hogy müködik a vita.Nem kaptam meg egy xiaomi lámpát.
-
vasi89
addikt
Ez a video ma jött velem szembe, ahogy látom eléggé régi már de érdekelne, hogy ez a sok vacak szerintem már képen is rosszul nézett ki
-
Krogoth
senior tag
válasz #peter #105541 üzenetére
Ha 60 nap környékén vagy, akkor Ticket nyitása
-
sambenez
addikt
válasz cidalain #105518 üzenetére
Gomb létezik, egy lépcsőházban még talán használható is lenne, de szabad ég alá nem tenném.
-
Mr.Csizmás
titán
baseus powerbank jóféle?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Timyyy
őstag
Csak érdekességnek... 3 xiaomi éjszakai fényt rendeltem, az egyiket 7,8 dollárért, a másik 2-t 5,11-ért. A 2 olcsóban (kuponos) nem voltak elemek, a drágábban meg igen.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs