Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A214
aktív tag
válasz Charlie Gordon #104944 üzenetére
Köszi de drágább szállítással 1db mint a lámpa.
Promotion Code esetleg nincs hozzá?Más kérdés paypalon ,hogy tudok hosszabb időre bejelentkezve maradni?
Most rendelek aztán másnak állok neki mire visszatérek újra kezdhetem a bejelentkezést jelszó, sms minden hokuszpok. Lehet ezen változtatni nem tudjátok vagy csak nekem macera ez.[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
Szerintem addig örülj, amíg minden fizetés előtt kéri a beléptetést.
Ebay fiókhoz tudom, hogy hozzá lehet rendelni, de én inkább bepötyögöm mindig a jelszót, minthogy valaki más is hozzáférjen, és saját részre vásároljon az én pénzemen.
Persze lehet, hogy én túlparázom a dolgot.
De amúgy, ha előre belépsz a PayPal oldalra (másik lapon), akkor nem kéri a jelszót már a vásárlás során. Úgy rémlik.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
A214
aktív tag
válasz AndrewBlase #104953 üzenetére
Bocs lehet, hogy nem egyértelműen fogalmaztam ha már bejelentkezek jelszó,sms utána vásárolhatok többször is jelszó nélkül.
De ha otthagyom a gépet kb 10 percre újból kéri a jelszót,sms. Kiléptet a paypal. Jó lehet ,hogy ez így van rendjén. -
Kernel
nagyúr
Roboformot használok mesterjelszóval, esetleg az Enpass is megfelelhet a célra. SMS-t nem állítottam be. Nekem így megfelel, már régóta.
Ha már szóba került, nekem a Gearbest bejelentkezés gyakran nem működött. Később rájöttem, hogy az automatikusan bevitt jelszót nem mindig detektálja. De ha utána nyomok még egy szóközt, majd visszatörlöm, az már olyan, mintha én írtam volna és elfogadja. Vagy az Enpass is be tudja adni.
(#104950) PainKiller13
Ha van grafit, az inkább a gumiba keverve (talán azért is fogja meg a törlőrongyot), mert egyébként már rég lekopott volna az enyém például.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
gixxergabi
senior tag
válasz PainKiller13 #104950 üzenetére
Franc tudja... csak jó lenne kicsit csökkenteni az ökológiai lábnyomom (najóó... meg spúrolni ), és úgy tudom az él miatt töröl, amit egy vágóval talán vissza lehet állítani. Sztem csak egy vágás fér bele ahogy nézem, aztán meg úgyis elöregszik...
-
nagyúr
Sincerity-tol nov 23.-an rendelt ebay kupon akcios 64gb-os sandisk micro sd-m ma be is futott Jo gyors volt
-
ZsoltG60
aktív tag
Kupon : f7e071
$27.19 free shippingLumia 950XL
-
#peter
csendes tag
Tudtok jó minőségű rövid hdmi kábelt?
-
veterán
Ma megérkezett a Gearbestről rendelt akciós Convoy C8 zseblámpám (az akcióban 9,9 dollárért lehetett rendelni).
Ez az első Convoy zseblámpám és nagyon valószínűen az utolsó is Elvileg lehetséges, hogy ez nem Convoy, hanem hamísítvány, de a Gearbest (elvileg) nem árul hamisítványokat.
Az első probléma rögtön a kicsomagolás után látszott, van egy kagylós törés a zseblámpa üvegén. Szállítás során nem sérülhetett, (nagyon pöpecül be volt csomagolva, ráadásul ez az üveg fámházon belül van), ezt biza így csomagolták be
A másik probléma pedig az, hogy az (elvileg) XML2 LED ellenére semmivel sincs erősebb fénye, mint egy "utánzat" Ultrafire T6-os LED-el szerelt zseblámpának, sőt az Ultrafire lámpának fehérebb a fénye, ezért annak "attraktívabb" fénye van.
Persze lehet, hogy az akcióban a gyengébben sikerült lámpákat szórták ki, de ez a Convoy C8 akcióban is 9,9 dollár volt, a nála nem gyengébb és nem hibás utánzat C8 pedig 6 dollárért megvehető
Az üveg törését megreklamálom, kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak rá.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
vince
őstag
válasz Donki Hóte #104965 üzenetére
Egy hibás lámpa alapján ostobaság lenne leírni a gyártót
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
nagyúr
"persze lehet, hogy az akcióban a gyengébben sikerült lámpákat szórták ki,"
sokszor nekem is ez az érzésem a GB-ről vett akciós cuccokkal kapcsolatban[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
p.t.r
aktív tag
Ma megérkezett a Xiaomi Air Puri - Eu express, tréfamentesen. 11.12-ei rendelés.
-
veterán
válasz vince #104966 üzenetére
A lámpa nem "egyhibás" hanem kéthibás
Ha csak az üveg lenne törött, akkor én is azt mondtam volna, hogy van ilyen. De az, hogy két hibája is van, az már gond. Sőt úgy tűnik, hogy a második hiba nem is hiba, hanem tulajdonság. A hirdetésben 6500- 7000 Kelvin színhőmérsékletet írtak, ennek a fénye olyan 5000 - 5500 Kelvin körüli, a fényerőre pedig 960 lument. Az Ultrafire lámpa fényerejére 1300 Lument írtak, mostmár elhiszem, hogy tényleg annyi
-
AndrewBlase
senior tag
"sőt az Ultrafire lámpának fehérebb a fénye, ezért annak "attraktívabb" fénye van."
A hidegebb (fehérebb) fény erősebbnek tűnik, de nem biztos, hogy lumenben is erősebb. Vagy igen?
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
andrisbandi
őstag
válasz Donki Hóte #104969 üzenetére
Más cégeknél is ugyan ez a szitu.
https://www.keenfootwear.com/
- Innen rendeltem egy bakancsot, meg egy csukát.
Nem kicsi cég.Volt bőr a képükön két selejtet küldeni.
Az egyikből hiányoztak a varrások.
A másik meg nem egyforma méret volt.Reklamáláskor elhajtottak, h csak kicserélik, vagy visszautaják a zsét.
Ők ezt nem tartják súlyos hibának, bárkivel előfordulhat...- Próbáltam kisajtolni belőlük visszaküldés költségét, de csak a paypalos visszatérítéssel sikerült.
A cipők árát vissza kaptam, de én tuti nem veszek tőlük postázva semmit. -
vwpolopg
őstag
Sziasztok, én vagyok béna vagy tényleg nincs márkás micro usb kábel 2,5m feletti hosszban? Egy 3,5-5m közötti kábelre lenne szükségem, de azt hiszem ez esélytelen...
-
A214
aktív tag
Tegnap rendeltem egy ilyet de most tényleg nem találom hogy 230V is üzemeltethető.
Pedig tegnap láttam , hogy odaírták.
Remélem nem lesz gond ez miatt. -
veterán
válasz AndrewBlase #104971 üzenetére
Lehet, hogy kell keresni valahol akciós lumenmérőt, az lenne csak sláger a topikban
-
veterán
-
csadi0011
őstag
Megérkezett gb-ről a Xiaomi Mi WiFi Amplifier 2.
Utólag köszönöm a kupont. Már nem tudom, hogy ki írta be.Ezt a készüléket tényleg csak regisztrációt igénylő alkalmazással lehet konfigurálni? Nem néztem a leírását, mert gondoltam, valami egyszerű kis szerkezet átlagos konfigurációval, aztán most megjött, és mindenhol csak ez a megoldás van írva. Legalább egy WPS gombot dobhattak volna rá.
Van nyitott telnet port, de a felhasználónév-jelszó kombinációt nem sikerül kitalálnom. "admin" felhasználó van, de az általános gyári jelszavak közül egyet sem vett be. -
Ra3
őstag
Nekem volt/van több Convoy lámpám mindenféle színhőmérséklettel, szerintem az amit a gb küldött a legolcsóbb XM-L2-1A, az pedig tényleg 6500K körüli. Valószínűleg azért látod erősebbnek az ultraferit mert más a vetítési képe, meg valami kékes árnyalatú latticebright led lehet benne, emiatt vakítóbbnak tűnik, de az biztos hogy 1300lm nincs, annyit a cree xp-l ledekből talán ki lehet sajtolni, de ezekből nem.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
vince
őstag
válasz Donki Hóte #104969 üzenetére
Az egy a lámpára vonatkozott, nem a hibák számára
Van egy Convoy S2+-om természetes fehér színnel, 8 darab 7135 ic-vel meghajtva és szemre gyengébbnek mondanám, mint a 6 db 7135-tel szerelt hideg fehér fényű ugyanilyen lámpát.
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
A214
aktív tag
Keresgéltem ez szerintem ugyanaz.
Itt azt írják Power supply parameters: AC110v-240v 50-60Hz tehát jó lesz.
Ha nem küldenek átalakítót megy rá a sima villásdugó.[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
Én úgy látom 110-240 V. Tehát csak átalakító kell (avagy dugócsere).
(#104975) Donki Hóte
"Lehet, hogy kell keresni valahol akciós lumenmérőt, az lenne csak sláger a topikban "Elemlámpa topikban népszerűbb lenne. De szinte biztos, hogy ott ZozzV6 vagy WestBam (és még lehetne sorolni a neveket) kartárs tud érdemi infót is adni a lámpa(k) valós adataira.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
vwpolopg
őstag
Huhh, köszi srácok, ez a topic még mindig frankó hely Nagyok vagytok
-
Honzi
senior tag
Megjött pár rendelésem.
Kettő xiaomi tollat rendeltem ami állítólag megsérült legalább is ezt a kis nyomtatványt rakták mellé.
Na most a két kis doboz benne volt egy bubis borítékban azt meg bele rakták a nagy kartonba.
Nem igazán értem hogy itt mi és hogy sérülhetett meg de rendben.
Nem csodálom hogy a postás hülyét kapott mikor mondtam neki mi van a dobozban.Xiaomi Bluetooth 4.2 hangszóró 16$-os rendelés ennyi pénzt nagyon jó hangja van egy szobát megtölt és a basszus is elég erős a méretéhez képest.
Részemről ajánlott!Xiaomi ROIDMI 3S sajnos mire megjött már tárgytalanná vált így ezt valószínűleg eladom.
Gondolom 10$ ért ez is jó vétel volt.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
jjeahh
nagyúr
Remélem az 5.99 dolcsis s2+-ommal nem lesznek ilyen gondok, nekem is az első Convoy lámpám lesz
Valakinek az érkezett már meg amúgy?Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Imy
veterán
3D puzzle-kból nincs valami akció?
ezek vannak meg eddig, de csak a Millenium jött meg, ma nekiálltam összerakni, de félbe maradt.
- x-wing
-Millenium Falcon
-Dog solder (birodalmi lépegető) -
Honzi
senior tag
-
vince
őstag
válasz jjeahh #104990 üzenetére
Ez az a lámpa? Van egy ilyenem (bár a drivert és a ledet már kicseréltem ezzel, de két 7135-öt még le kell forrasztanom, iszonyatosan melegszik), hibátlan.
-
Charlie Gordon
aktív tag
Ilyen vagy ehhez hasonló műszert keresek valamilyen kuponnal ha lehet.
-
fecus
őstag
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna AA elemet ajánlani, ami jó itthoni lámpába /Xbox kontrollerbe.
Nem igazán ismerem a külföldi szabványokat, nem akarnék olyat rendelni ami kárt tud tenni a cuccaimbam.
Ja is nem rég rendeltem innen ezt az LCD kijelzős töltőt, olyan kéne amit tudok azzal is tölteni!Előre is köszi
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest