Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sandisk micro sd A1 8/16gb-ra tud most valaki kupont? Múltkor lemaradtam róla
-
vince
őstag
Kipróbáltam és legnagyobb meglepetésemre működik mobilnettel is, telefonon kikapcsolt wifi esetén
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
FingR86
őstag
Superlux HD681 3.5mm Jack Cable Headphones Super Bass - BLACK + RED
HD681S (12.02 - 17:00)
13.99$ -
vince
őstag
válasz zeon.hu #104105 üzenetére
November közepi, igen 13 nap alatt ideért, nagyon meglepett.
Ugyanezt a kütyüt rendelted te is?[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
hunaqua
addikt
válasz Sanyo77 #104106 üzenetére
Mind a kettő jó minőség,megveheted bátran.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Huha81
tag
Koszi szepen, sajna akkor az megy a kukaba
Egyebkent csak annyit tortent, hogy nem kaptam meg egy csomagot. Annak ellenere, hogy a tracking azt mutatta, hogy ki lett szallitva. Kb 2 hetig jarkaltam a postara, telefonalgattam, leveleztem, beszelgettem a szomszedokkal erre lejart a dispute. Kertek tolem valami bizonyitekot, hogy nem kaptam meg. Ilyet vajon honnan tudnek adni??? Az elado emberke termeszetesen nem reagalt semmit. A dispute utan adtam neki egy szep ertekelest, erre masnap irt, hogy keressem a postan es megadta az itteni posta szamat (pff, ez eddig eszembe sem jutott ).
Szerintem vagy 5 eve rendelgetek mar mindenfelet kb mindenhonnan, de soha nem volt elvezett csomagom. Olyan sem, amin tracking szam sem volt. Ugy hogy reszemrol az Ali-nak annyi.
-
winfos
tag
Sziasztok!
Ebből az akciós sonic fogkeféből akarok rendelni 2db-ot.
Van rá bámilyen kupon amivel akár csak egy kicsivel olcsóbb lesz?
köszi
-
vince
őstag
válasz zeon.hu #104108 üzenetére
Jó olcsón jutottál hozzá, meg sem mondom kollégának, hogy nemrég került ez ennyibe is
-
FingR86
őstag
ZANMAX 3101 Multitool Pocket Knife - BLACK
CMondayGB44
FIXED PRICE Coupon: $3.99Smart Home WiFi Remote Timing Switch - NORMAL WHITE
Email Only Price $6.66[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
Siroflo Bluetooth Audio Receiver with NFC - BLACK
CMondayGB33
FIXED PRICE Coupon: $4.99 -
FingR86
őstag
Rock Zircon Nano Headphone - BLACK
EARPHGB
FIXED PRICE Coupon: $8.99Sanrenmu LAND 910 Plus Liner Lock Pocket Folding Knife - BLACK
Email Only Price $9.55[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
nem tudom ez volt e már vagy jó árnak számít e.
Xiaomi Redmi Note 5A 4G Phablet Global Version - GRAY + Mi Band 2
109.99 -
FingR86
őstag
FuriBee H801 2.4GHz 4CH 6 Axis Gyro WiFi FPV Remote Control Quadcopter WiFi FPV - ORANGE
CMondayGB46
FIXED PRICE Coupon: $13.99 -
-
gs20
tag
válasz xcvbxcvb #104131 üzenetére
Szerintem nem. A BG-s 5 dolcsis az a 7 amper terhelhetőségű (a szöveg szerint, bár a képen ott is a 10 amperes van), a GB-s pedig 10 amperes (a képek szerint).
Szóval nem biztos, hogy ugyanarról a termékről van szó! (bár rendeltem bg-ről egy 7 amperest, meg egy 16 amperest)E=MZ²
-
vince
őstag
válasz Bigemperor #104136 üzenetére
spéci paraméterezett (de nem reflinkes ) hivatkozás kell hozzá, de azt nem osztotta meg a fórumtárs
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
November 14.-én rendeltem németből cuccot és 15.én feladták, de azóta sem jött meg. Tegnapig kellett volna megjönnie, de semmi
Mit tehetek? Németből sokkal előbb jönnie kellett volna már
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
beg
veterán
válasz enginev3.0 #104139 üzenetére
Honnan és mit, milyen követési számmal?
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
cidalain
veterán
válasz Bigemperor #104138 üzenetére
De igen, mert megkonyorulok rajtad
Email only Sanremu LAND 910Fel kell iratkozni hirlevelre, es akkor jonnek emailek ilyen szuper ajanlatokkal.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cadtamas
tag
A "kissé" túlárazott rétegtermék Cozmo robot.
Most 160 fontért megcsíphető, ha van angliában ismerős (kinek nincs manapság?) -
Timyyy
őstag
Samsung UHS-3 64GB Micro SDXC Memory Card
Kupon: GBBF086
Ár: 18.99$Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer
Ár: 24.99$Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds
Kupon: Ineedit114.4
Ár: 15.11$Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Xiaomi Mi 3S TV Box Amlogic S905X Quad Core
Kupon: blackfridayhalf44
Ár: 49.99$Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest