Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz TaaT #81229 üzenetére

    Ez az egyik oka egyébként amiért nem nyaralás közben szoktam feldúrni a képeket (egyedül Ciprus volt más, de ott dolgoztam, meg ugye félévek csak félévek).
    A másik oka az, hogy mondjuk pl csinálok egy hét alatt 500 fotót azok között tuti van olyan, ami vagy nem sikerült jól, vagy duplikátum, vagy belelóg az ember ujja, netalán olyasmi van rajta amit abszolút nem akar megosztani, vagy csak egyszerűen full érdektelen lenne.
    Egy 500 képes gyűjtemény átválogatása is már pár óra tud lenni (esetleg elforgatás, minimális korrigálások).
    Ráadásul mostanában divatba vettem, hogy valamiről (akár ugyanabban a szögben is) 2-3 képet csinálok, és amelyik a legjobban sikerül azt tartom meg. Pl sokszor előfordul (főleg h a mozgó járműből fotózol vagy az mozog amit fotózol) hogy belelóg egy fa, egy oszlop egy akármi, esetleg ha a kép szélén egy oszlop vagy valami beesik, akkor levágom/kivágom.
    Az 500 képből a végén lesz 300db jó kép, és ebből felkerül közösségi oldalra/netre mondjuk 75db, de azok igazán érdekes és jó képek lesznek (a lehetőségekhez képest).

    Ezért is haragudtam asszonyra, mikor kint voltunk Németországban pár napja (persze egy fél kép sem volt leválogatva) és gondolt egyet és a telefonomról a lapotopjára lementetett képeket felrakta. Mindet. Válogatás nélkül. így került fel a mozdony pályaszámától kezdve, a ködben elmosódó szalagkorláton át, a mindent kitakaró elmosódott fán, a véletlenül fekete kocka/padló fotóig minden(!) az előző pár napról. Még jó, hogy olyan képek nem voltak köztük... Mondtam neki, hogy gratula, nem is azért haragszok, mert a megkérdezésem nélkül az összes képemet feltöltötte az ő profiljára (mintha ő csinálta volna) hanem hogy egy csomó képet törölni/javítani akartam.

    [ Szerkesztve ]

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák