Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #61911 üzenetére

    Na, akkor ott is megy az eszetlenség. Vasút mellettieket is alig lehet majd eladni annak akinek van esze. És persze mindenütt a +"prémuium" kivitelezés, semmi az, hogy az egyszerű parasztnak, aki 10-20 év hitel után megtudja venni. Azok menjenek a érgi panel lakótelepkre... mondjuk megteheteik 1/4-ed áron.

    Utcakép : Igen, megdöbbentő. 2007 óta járok el ott hetente 2-4 alkalommal, szóval végignézhettem hogyan alakul a dolog, de az említett utcákon végignézve van még egy csomó.
    A legdurvább h a 6 sávos út mellé gondolnak sok-sok drága társasházi lakást. Ki vennék meg? fiatal párok:? pénzük sincs rá meg zajos is. Idősebbekl? zajos. gazdag küldöldiek? A zaj és a rossz levegő miatt ők is csak akokr ha máshol nicns hely...

    De a kedvencem :
    2011ben pár lepukkant ház a mentőállomás mellett
    2019-ben épül a KV lakótelep (ma már 3 ház van ott asszem) egy bitangul forgalmas út mellett, szemben a buszvégállomással, és közvetlen(!) szomszédsággal a nagy mentőállomás mellett. Nem is tudom hány lakás/ház van, de amikor még ingatlanoztam a kivitelező egyből belement h mi értékesítsük a lakásokat (ahol tudják, hogy nem lesz nehéz, ott egyből leráznak).
    Magas műszaki tartalom egy dolog, meg jó helyen is van, de a zaj és a levegő szennyezettség miatt szerintem nem a legjobb hely.
    A weboldalon a fotók trükkösek egyik helyen sem látszik, hogy mentőállomás van mellette szemben meg egy távolsági buszvégállomás. (ami helyi közlekedési szempontból csak hátrány)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák