Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz Trailblazer #61906 üzenetére

    "De mintha a károsultak nem olvasnák egymás bejegyzéseit...?! "
    Szerintem csak akkor keveredik oda az ember, amikor már beszívta. De aztán lehet, hogy utána se olvassák át, mert hiába vert át sokakat, egyik sem úgy kezdi, hogy "engem is".

    (#61908) KROK640: Nálunk ugyanez. (Érd). Központhoz közel, de baromi zajos utca, mert a 2 vasútvonal közötti párszáz méteres sávban van. Kb. a negyedik társasház épül. (nem 3 lakásos ikerházak, hanem 16-18lakásosak). Viszont mégis tele vannak már. Jelenleg 3 másik van folyamatban, ugyanabban az egy, térköves utcában. Az egyik egy 20 lakásos luxuslakópark [link] (2 normál családi házas telek van összevonva, arra 20 lakás, képzelheted). 3 lakás ment el eddig, természetesen a 2 legdrágább kelt el először, >70M.
    De majd csak utólag fognak koppanni, hogy a feje mellett 10méterre megy el a vonat.
    szerk: [link]
    Ugyanitt hátrafordulva üres füves telek volt,oda épül most a 20lakásos. Az utcában van még 2, ami már kész van, és van még 2, aminél a 2019. júniusi állapotban még a régi házak vannak, amiket már ledózeroltak, és lassan kész a társasház a helyén.

    Utcakép: Aztamindenit. Mintha nem is ugyanaz a hely lenne. Mondjuk az a soksávos út egy komoly városrendezés része, de a semmiből kinövő 4emeletes társasházak nagyon durva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák