Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz Cs1csó #60653 üzenetére

    Ha azt veszem alapul, hogy mennyit ellopnak vagy mekkora kárt csinálnak akkor még akár ingyen is lenne az építésvezető végeredményében. Persze ehhez ki kell fogni egy jó építésvezetőt. És akkor kell egy építésvezető ellenőrző? És az építésvezető ellenőrzőt ki ellenőrzi? :D
    Ennek mondjuk a 30-35 milliós építkezéseknél ami a melóhelyen is ment lett volna értelme, meg minden nagyobb volumennél. Bár a 30-35 milla építkezésnél igazából kicsi.
    Otthoni munkáknál aligha van értelme építésvezetőt hívni. Azt vagy végigszopja az ember a kőművesekkel vagy megcsinálja saját magának.
    Saját házat meg ma már nem építünk, célszerű készen veszi. Épp ezért, mert pont a kettő között van, mert nagyobb, mint egy kis munka, de nincs akkora, hogy egyértelműen építésvezetőt kellene hívni. És sokan bevállalják a szopást, viszont az nagy szopás, mert nem kicsi munka. Szóval szar. Jobb a Napba kerülni. Saját házat venni kell, kismunkát meg saját magunknak csinálni. Nagyhoz meg ott az építéstervező aztán üsse az a melósokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák