Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    Többen is régi ritka Videókártyát keresnek, nem véletlenül olyat, és nem mondjuk semmit érő másikat, amiből mázsaszám van.
    Ráírok az emberre: Nekem van, oda tudom adni piaci áron, nézzünk egy licitet, meddig verik fel a vevők, szerintem az korrekt ár, hiszen ott nem az eladó alakítja az árat. Válasz: ő nem 10ezrekért keres, hanem olyan eladót, akinek porosodik a szekrényben, és megválna tőle jelképes áron. Szerinte én vagyok a hülye seftes, aki ezen akar nyerészkedni, ő meg a korrekt vásárló :D Aha, értem.... Meg ő magának venné, nem nyerészkedni :) :D Itt már a szó bennemakad.
    Mondom neki: semmi gond, ha nem akarsz rá sokat költeni, adok neked pontosan ugyanilyen tudású csak nem olyan márkájú videókártyát adni, ami nem ritka, ugyanazt tudja, és azt odaadom jelképes áron. Az nem jó, neki a ritka kell.
    Szóval ha valaki lecserélte a 1070ti-t, vagy a 1080-at 2070-2080-ra, attól én is szeretném megvenni jelképes áron, hiszen úgyis felesleges neki, és jó lenne a piaci 60-120k helyett olyan 10-20k körül, jelképes áron.
    Erre semmi válasz.
    Ekkora madárvadászatot.
    Akkor legalább ismerje el....

    Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

Új hozzászólás Aktív témák