Új hozzászólás Aktív témák

  • Alg

    veterán

    válasz flymi #25922 üzenetére

    Szerintem nincs ezzel gond, a jelenleg elérhető árnál olcsóbban adja, új, bontatlan, garis, számlás. Az ár a jelenlegi piaci viszonyok között korrekt.

    Az hogy mennyiért vette senkit nem érdekel (érdekes, ha a másik irányban van ugyanez, azaz hogy "drágán vettem ezért drágán adom el" akkor itt is gyakran előjön ez az érv...)

    Ha neki megér 9ezret(-alku) az ideje hogy felkelt, megvette, kiteszi, hirdeti, lebeszéli, postázza stb. akkor hajrá. Én is csináltam már ilyet, megmondtam kereken a vevőnek, ő is jól járt, én is. Az más kérdés hogy nem csinálnám meg még egyszer, egyszerűen nem ér meg ilyen 5-6ezret hogy vesződjek vele. Annyira nem kelendő telefon hogy pár nap alatt elmenjen, lehet nem tudja végül csak 40ért eladni hónapok múlva.

    Szerk: És az "azok elől vette meg aki használná is"-re: ne legyünk ennyire gyerekesek, ez nem kívánságműsor, így jártak, ilyen az élet. Nem a napi betevő kenyerüket lopta el előlük. Múltkor olvastam valahol hogy "Black Friday károsultak" - néztem is hogy ez meg WTF mégis miben károsultak ők? :W

    [ Szerkesztve ]

    "I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Új hozzászólás Aktív témák