Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz extasymajom #15246 üzenetére

    Én is hozzászóltam. Voltak javaslataink, pl. HA-ra is, olyan is, amiből bevételük is lehetne. Nyilván ahhoz befektetett munka is kell. De sok olyan javaslatunk volt, amiből nem lett semmi.

    PR cikk is úgy van beállítva, mintha a sátán műve lenne. Pedig nem az. Lehet azt is kulturáltan, objektíven. Meg az, h a print média számok kamuk, azért elég erős -nyilván van ilyen is. Ha benne dolgozik, akkor tudnia kellene hogy megy ez.

    Mindegy is, megvettem a prémcsit, nyugodtan alszom. Csak kicsit a munkahelyemre emlékeztet: legyen több bevétel. OK, akkor kell alapanyagot hozni X millióért, 2 hét és kiszállítva, jön a pénz. Jajj, alapanyagra nincs annyi... Akkor miről van szó? :U

    kenwood: azért szokták kérni, mert vhogy nekik is küldeni kell futárral, sokszor külföldre, ha ott a szerviz. Nem, ettől nem lesz jogos, de valahol megértem őket is, ezzel átlag usert befenyítik, egy gonddal kevesebb. Ahol bedolgozom, ott még senkit nem zavartak el, mert nem volt doboz, de néha ezzel napokkal tolódik az ügyintézés.

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák