Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    [oWn]f4te (quake)mestert láttam, hogy ír ide, nem is ismertem ezt a topikot. :)

    Én hétvégén borultam ki kicsit két vevőre is. Első esetben már ott tartottunk, hogy én viszem neki el személyesen a csomagot, majd mikor nem volt jó az időpont. Akkor a cég ahol dolgozom, az itteni futár tett volna egy kitérőt csak emiatt. Rákérdezek, hogy 100%? Jó lesz így? Válasz igen. Rá 30percre, hogy mégse..
    Következő vevő eljön érte. Nincs semmi gond 99%, hogy a megbeszélt időpontra jön. Ami fontos is lett volna mert a gyereket orvoshoz kellett vinnem. délelőtti időpont volt megbeszélve, 10 órakkor felhívom, hogy nem kell cím, hogy hova kell jönni? Válasz ja, neki tegnap elszállt a táp és az alaplap úgyhogy mégse. És nem tudott felhívni mert nem tudott belépni elolvasni a privát üzeneteit. A bökkenő. Én nem adtam meg neki számot, ő adott meg nekem. Fel is hívtam, 3szor beszéltünk telefonon. Azért a mai telefonok csak elmentik a számokat...
    Mostanra sikerült eladni, tökéletes vevő 20perc minden le lett tisztázva.

    Vagy nem ilyenre gondoltatok a "hülyétkapok" alatt? Ezt nem kellett volna ide leírnom? :U

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák