Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz balint355 #17452 üzenetére
Hát ez eszméletlen. Még a színhőmérsékletet is lehet állítani három fokozatban.
A fényerő igen tág tartományban állítható. Egészen a kiégeti a szemem-től a szinte teljesen sötétig lelehet venni a fényerőt. Ilyen magas szintű dinamika tartományt még nem is láttam más telefonon.About phone: MIUI version: MIUI Global 7.3 / Stable 7.3.7.0 (MHRMIDE)
Model number-nél azt írja hogy: Redmi note 3. A pro nincs ott. Nálad is ilyen?
free your mind
-
balint355
aktív tag
Azért nem írja hogy pro, mert hivatalosan nem hívják így a telót. Ettől még ez biztos hogy jó, egyrészt mivel M-el kezdődik tehát 6.0-s, és felajánlja a frissítést, tehát egy eredeti, b20-as telód van gyári szoftverrel. Én mondjuk feltenném a frissítést, de ha jó így nem muszáj piszkálni.
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
Jazz
veterán
Azt a....tökéletesen működik az FM rádió headset nélkül. Azt hittem csak az LG G5 tudja ezt.
Iránytű is eszméletlen pontos. Gyroval kombinálva meg egy komplett repgép fedélezti műszert is megszégyenít. Van itt műhorizont, dőlés, vízszint.... A wifi is igen érzékeny. Nagyon jól fogja a gyenge jelet is.(#17455) balint355:
Így van. Tovább a snapdragon 650 kizárólag a Pro "védjegye" akárcsak az FM rádió. Összehasonlítás: Redmi Note 3 Pro vs. Redmi note 3[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Pubszon
veterán
Na, a 6.9.29 is 1.3 GB.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
bozarjoska
őstag
-
Pubszon
veterán
válasz bozarjoska #17458 üzenetére
Havernak 100MB, tehát még mindig furcsa.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
WhiteWalker
nagyúr
En meg fastboot romrol frissítettem sima global devre. Ez nem gond,mivel OTAn nem jelez meg mindig.
-
Maist
senior tag
válasz LantosBerry8 #17463 üzenetére
Várjuk a beszámolót, nyílik-e vele a bl!
-
MeGabee
senior tag
válasz LantosBerry8 #17463 üzenetére
Szintén 77mb-os frissítést ajánlott fel az OTA "Katira"...6.9.22-ről 6.9.29-re.
Egy kérdés, tudja azt a MIUI, hogy főképernyőket ciklikusan váltsa???Picit fura nekem, hogy csak jobbra-balra tudok lépkedni közöttük és nem tudom átpörgetni.(EMUI-ról gyüttem...)
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
beg
veterán
Az nem a romtól fog függni, ha jól tudom nála is , de nálam biztosan acc verification gátja van a bl nyitásnak.
Két eltérő accountot érzékel a mi flash és a telefon párosításakor.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
blakey
titán
-
DMG
senior tag
válasz WhiteWalker #17470 üzenetére
Az.
Nem értem ezeknek a téma optimalizálásoknak mi értelme? Ahelyett, hogy a hibákat javítanák. Vagy csak a change log ilyen szegényes, és oltári nagy hibajavítás van mögötte?
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
WhiteWalker
nagyúr
Azert kerdem , mert fentebb irtam , hogy en KENZO stabil romra frissitettem a sima Global Dev romot. Ez okozhat e barmilyen anomaliat? - mivel OTAn nem jelez semmit. ( Egyebkent nincs panaszom a készülékre és a romra)
Szerény véleményem szerint ez nem teljes update , azert ilyen kis méretű.
[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
válasz WhiteWalker #17472 üzenetére
A stabil nem is frissül hetente, nem tudom most hol tart.
Értem én hogy nem teljes update, de a bejelentett hibák egyikét sem láttam eddig a change logokban.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
Milestone2
nagyúr
válasz WhiteWalker #17472 üzenetére
De, ez simán lehet teljes OTA update. Ennek pont ez a lényege, hogy nem kell mindig egész 500MB-1.5GB romokat letölteni.
Kenzo China stab-ra, vagy Kenzo Global stab-ra nyomtad rá a Kenzo Global dev-et? Volt a "frissítés" után FR?
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
DMG én úgy gondolom, hogy ezek a CHANGELOG-ok a "parasztvakítás" tipikus esetei. "...Írjunk valami hangzatosat oda a sok gyökér felhasználónak..." ha a valódi változtatásokat fejlesztéseket leírnák abból szinte senki sem értene semmit....ez volt az én magánvéleményem.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
blakey
titán
Azért több a javítás, mint amennyit leírnak, inkább kiemelnek egy-két dolgot, de a háttérben más is változik, legalábbis én eddig ezt tapasztaltam, üzemidőről sincs mindig van szó mégis előfordul, hogy az is változik van, hogy rosszabb ill. előfordul, hogy jobb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
zeno79
őstag
A fénykép-feliratozás javításáért hol lehet továbbra is nyafogni globálba?
-
blakey
titán
válasz blakey #17477 üzenetére
sincs mindig
vanszóELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sanyika987
aktív tag
Üdv
Kinek milyen az üzem ideje??
Nekem a kijelző időm 4 óra másfèl nap üzemidővel
Játèk nincs
Mesenger,mobil net,wifi állandó
Global 6.9.29[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Milestone2 #17475 üzenetére
KENZO global stabilt tettem fel fastboot alol , majd miutan felment updaterbol talloztam be a sima Global Dev zip filet.
FR-t nem nyomtam.Ez korrigalhato ha most utolag parancs sorbol nyomnek FR-t?
Milyen következményekkel jarna? Menne mindem a kukaba es lakhatnam be a telot ujra?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz sanyika987 #17481 üzenetére
Szerinted?
10,5 óra képernyőidő.
Nemrég került fel, hogy legyen ebből normális következeteés?ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz blakey #17483 üzenetére
következeteés- következtetésELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Milestone2
nagyúr
válasz WhiteWalker #17482 üzenetére
Igen. Minden menne. Lakhatnád be újra. (Nem kell parancssorból, Beállítások / Additional settings (nem tudom mi magyarban) / Backup & reset / Factory data reset )
Stabilról globalra, globalról stabilra váltás után belakás előtt ajánlott az FR.
Updatert elindítod akkor nem talál frissítést?....hm. Lehet FR után találna...de ezért nem lakatnám be veled újra a rendszeredet.
Addig marad a full rom letölt, Updateren keresztül futtat (frissít)...reménykedj hátha a következő buildnál magához tér az Updatered OTA érzékelője...
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz sanyika987 #17487 üzenetére
Mi hogy? Szerinted reggel feltett ROM-ról miként lehet megállapítani az üzemidőt? 1 hét vagy 2-3 töltés után lehet következtetni az üzemidőre. Az, hogy most játszottál 4 órát semmit nem jelent, kell neki még 1-2 töltési ciklus.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
wazo
aktív tag
Azt írja a követő hogy
2016-09-30 07:21Delivery in progressEz azt jelentené hogy kiszállítás folyamatban?
Köszönömacer liqid, sgs, sgs2, note, note2, sgs4, huawei p6, xiaomi mi3, lg g3, lumia 930, xiaomi mi4, redmi note 3 pro, redmi note 3pro (B20), redmi note 4 (B20)
-
beg
veterán
Nem, továbbra is ez a hibaüzenet.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tlala
addikt
Megjött nekem is a telóm, és ugyanebben a cipőben járok.
Pedig már minden varázslást kipróbáltam, amit erről a neten találtam. (Mindenhonnan kilépős/telefonszámmal belépős + find device varázslások - de semmi).
Mindent mindennel passzítottam, összeszinkronizáltam, beállítottam (lásd pl. ezt a leírást, de semmi eredmény.Amúgy te akkor kérted a nyitási engedélyt, amikor már ez a telód volt összerendelve a MI fiókoddal?
Mert én még megérkezés előtt, amikor a régi telómmal voltam bejelentkezve, és erre gyanakszom.[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
Amúgy egy Coolpad F1-et vált nálam az ontopic telefon, és azt is nagyon szerettem - de ez a teló nagyon elvarázsolt, eddig (24 óra) nagyon tetszik.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Milestone2 #17486 üzenetére
Igazan remek, nincs kedvem ismet belakni.
Tudom , az elejen kellett volna, nah most már mindegy.
Egyebkent a helyi mentés érne valamit? Ha FR előtt ezt lementem külső HDDre majd visszamasolnam?
Jah es ott van a MiCloud mentesem is , ha jol tudom az is csak fél megoldás lenne, mert nem mindent ment le.
Vagy a MISuite esetleg tud full backupot?De lehet várok meg 1-2 frissitest hatha észhez tér. De nem hiszem...
-
paolinho
őstag
-
tlala
addikt
válasz sanyika987 #17497 üzenetére
Nem értem pontosan, hogy mire irányul a kérdésed, de leírom, hogy én hogyan frissítettem.
A telefonom global stabil rommal érkezett (nem volt benne magyar nyelv és nem volt kijelölhető a helynek Magyarország).
Erre nyomtam egy frissítést, hogy a legújabb verzió kerüljön a telefonra.
Ezután letöltöttem a legfrissebb fejlesztői romot, átneveztem update.zip-re (lehet, hogy ez nem is feltétlenül szükséges, de így volt egy leírásban), átmásoltam a telóra, majd a frissítőn keresztül (megkeresve vele és kijelölve ezt az updat.zip-et) "frissítettem" a fejlesztői rom-ra. Nyomtam egy factory reset-et a biztonság kedvéért.
Ma frissült is a legújabb dev romra.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest