Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ksziaomi oszt kész.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
beg
veterán
Azért nehogy összevesszetek ezen
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
őstag
Mindenki úgy ejti ki, ahogy akarja, csak a lényeg, hogy sáominak mondja, mert ez a helyes, meg az is lényeges, hogy az a helyes kiejtés, ahogy én mondom, tehát sáomi és nem máshogy, de amúgy nem érdekel, mindeki annak mondja aminek akarja, aztán ha rosszul mondja, akkor kinevetik és buta, de nem izgat.
-
V.Stryker
nagyúr
Kicsit off, de hátha lesz rá értelmes válasz.
Szóval nekem sima Pro-m van de a B20 miatt váltanék, szintén Xiaomira. vegyem a Note 3 Pro-t B20-al vagy érdemes már a 4-est venni vagy valamelyik másikat? Dual sim lényeges, számlás vásárlás és nettó 60 körül álljon meg árban. Minimum 3/32 legyen a memória
[ Szerkesztve ]
-
-
-
félisten
http://www.kephost.com/images/2016/12/11/Screenshot_2016-12-11-12-01-11-741_com.gsamlabs.bbm.pro.png
-
félisten
Hsz hun van?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz barnam_ #22009 üzenetére
Telekomos vagyok még, így a nagyvárosokban van 4G-m, de mostanság meló miatt sokat utazom és a nagyvárosok között, vidéken, vagy pl. nyaraláskor a világ végén semmi nem volt, miközben asszony iPhone-ján ömlött a net szintén telekomosként. Csak már úgy megkedveltem ez a mostani Note 3 Pro-t, hogy nehezen veszem rá magam.
-
-
félisten
Ahhhhh telefonon semmit nem láttam.... Tehát a kép fent.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Hát.... A nyáron elég sokat kószáltam az alföldön, és sok helyen baromira nem volt, max Edge, főleg út közben. Miközben asszony Huawei-jén fullos volt. Szóval ha az ember online akar pl navigálni, akkor kell a B20. De szerintem ne nyissuk újra ezt a témát, mindenki döntse el maga a szükségleteit.
-
V.Stryker
nagyúr
Nézd, mivel heti szinten többször is járok az ország szegleteibe, ezért pontosan tudom, hogy ahogy elhagyjuk a várost, onnantól kakukk a következő nagy városig. Edge vagy az se. Hívni lehet, net nincs, szenvedés. Persze ahogy beérünk valami nagyobb városba, ott már nincs gond, de a kettő között semmi.
A másik meg, hogy ha március végén beindul a Digi mobilszolgáltatása, akkor valószínűleg váltunk arra, az meg ki tudja melyik szolgáltatóval barterolta le a hálózathasználatot....
Szóval nem is tudom.
-
-
beg
veterán
Akkor egyszer gyere velem rokonokhoz falura. Telenor-nak ott csak edge van és egy éve ráhúzták a b20-at. Tehát egy b20 nélküli telefonnal 2g-n élvezheted a böngészést. Nekem ezért volt fontos.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
dacsa
senior tag
-
beg
veterán
Mióta csak arra kapnak pénzt, azt fejlesztik néhol átugorva a 3g-t. Mindegyik szolgáltató.
Dió már elfogyott, cseresznye alig van, úgyhogy nem kapsz
-
veterán
Már a mediamarktban is árulják a xiaomi redmi note 3 pro 3/32-est arany színben(b20-as verziót természetesen).Ez azért nem semmi!
Gondolom ez a sikerét jelzi nem?
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_xiaomi-redmi-note-3-gold-32gb-kártyafüggetlen-okostelefon-1221741.html -
veterán
válasz WhiteWalker #22035 üzenetére
Ahhoz képest,hogy vannak magyar webshopok ahol 80-90 ezerért árulják a kenzo b20 nélkülit is,szerintem nem drága egy mediamarkthoz képest.
-
gusthy
veterán
Miért kapják be? Lényegesen olcsóbban tudják ugyanazt a minőséget szolgáltatni (jóval kevesebb cella kell hozzá), és gyorsabban is tudnak fejleszteni, úgyhogy a saját és az ügyfelek szempontjából is tök igazuk van.
És soha, senki nem ígérte neked, hogy kínai telefonok működni fognak itthon 4G-n mindenhol, sőt. -
gusthy
veterán
válasz bozarjoska #22043 üzenetére
Oh, nagyon trükkös. Nem emlékeztem rá, pedig elég rendszeresen olvasok itt mindenfélét.
Jó, akkor a korábbi megjegyzés csak rám igaz: nyitott bl mellett toltam fel twrp-vel a stable-t. -
V.Stryker
nagyúr
Na az Eustock megint ki van fogyva mindenből.
-
-
pvt.peter
őstag
válasz bozarjoska #22043 üzenetére
Kezdek kicsit összekavarodni.
Mi a legegyszerűbb mód a rootolásra ha Global Stable van fent és van unlock engedélyem és nem szeretném, hogy bármi is elvesszen a telefonomról?
Hogyan tudok úgy rootolt rendszert varázsolni, hogy minden jelenlegi beállítás megmaradjon a telómon?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Criminal017
őstag
Igaz, nem Mi Max topikban vagyunk, de érdemes áttanulmányozni, ha egy fotót lövünk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest