Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
-
D0zeR
tag
Sziasztok, hogy lehet a képernyő zárat lerakni pl. az üzenet ikon mellé? (hogy ne keljen az oldalsó gombot mindig használni)
Másik: hogy üzemel a friss global dev. rom? Üzem idő, gyorsaság stb. Én még mindig a 6.10.13-an vagyok nekem ez volt eddig talán a legjobb. Válaszokat előre is köszönöm -
V.Stryker
nagyúr
Többször belefutottam egy rootos problémába, segítene valaki, hogy mit rontok el?
Telefon bootloader nyitva, felteszem a 3.0.2.2 -es twrp-t. Indul. Instal zip-el felteszem a 2.78 -as Super SU -t. Szépen lefut.
Nyomok egy wipe dalvik cache-t, majd reboot. Na és a rebootnál meg megáll a MI logónál és csak áll, csak áll csak áll.Mi ilyenkor a gond és hogy lehet helyrehozni?
[ Szerkesztve ]
-
-
D0zeR
tag
válasz Criminal017 #21606 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, akkor még mindig nem frissítek. Szép napot
-
nagyúr
válasz V.Stryker #21609 üzenetére
su után nem kell wipe! amúgy meddig vártál utána(az Mi logonál) mert ha nyomsz wipe ot akkor, kb 10-15.perc az első indulás
Amúgy jobb ha a frissebb SR5-SuperSU-v2.78-SR5-20161130091551.zip et használod
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz DroiDMester #21611 üzenetére
Nem is tudom mennyit vártam, de most várok vagy 10-15 percet akkor. Amúgy még addig se jut el, hogy alul a pöttyök menjenek...csak MI logó van. Többször jártam már így, bár lehet tényleg nem vártam meg a 15 percet.
-
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok. Az új dev 6.12.1 rom milyen lett az előzőekhez képest? Csak azért mert nem látom hogy sokan írnának róla . Jelenleg 6.11.3 on vagyok
Good hunting,STALKER !
-
martin555
aktív tag
válasz dredbiro #21613 üzenetére
tisztelt Urak,
redmi note 3 Pro kenzo 2GB,
légyszíves írjátok meg:
mik a tapasztalatok android 7-es romokkal? például Cyanogenmod 14 ?
jelenleg a 6-os droidos cm13 futtatom, igazából elvagyok vele, apró kényelmi dolgokat hiányolok, ezért kérdem, ha 7-es androidos rommal, pld cyanogenmod, már érdemes foglalkozni (azaz majdnem MINDEN alap cucc működik, videófelvétel, stb) akkor felraknám azt.
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
dredbiro
senior tag
-
félisten
Egy újabb: tumblr kép mentése error. Másnál is?
Globális hiba.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
batai15
félisten
válasz gusthy #21624 üzenetére
hát ha azt nézed, 7.1.1 lesz, amit nem gyártó készít, az nem is rossz nem? Valszeg addigra a mostani hibáktól mentes lesz, ami nem is rossz dolog nem?
sok telefon még csak nem is álmodhat erről.,
Azonban aggasztó híreket olvastam a cm csapatról, lehet tényleg hamarosan vége.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
ne csak romolás legyen a téma, ilyen dbrand skinhez hasonlót kapni a telefonra?
Mert imádnám tok nélkül hordani, de cseppet csúszós a telefon, jó lenne valami ilyesmi fólia rá.. -
F.B.I.
veterán
Akkor MIUI üzemidő 6.12.1....sajnos a 7 óra 12 perc megállította, az előző 6.11.24. majdnem 1 órával többet tudott, aki nem frissített, egyenlőre hagyhatja.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
ki milyen üvegfóliát tud ajánlani és hol érdemes venni? Esetleg átlátszó tokot is tudnátok ajánlani?
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
sEtuke
tag
válasz RocknRoller #21637 üzenetére
Én az eustockon néztem ki egy olyan tokot amelyekhez üvegfolia is jár 2800.- ért. Igaz nem átlátszó, de a bolti árakhoz képest szerintem iszonyat jó ár a tok+fólia. Tegnap rakattam egy iPhone 6s-re üvegfoliát: 2500 forint volt..
-
WhiteWalker
nagyúr
Régebbi MIUI romot , hogy lehet vissza rakni az új helyett? Updaterbol? Vagy mehet TWRP alól ha a van?
Azért kérdem ha nem válna be a 6.12.1-es vissza tennem a 6.10.23-ast...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21643 üzenetére
FastBoot Rom vagy TWRP vel is lehet, amelyik jobban teccik!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DroiDMester #21644 üzenetére
Köszi , akkor TWRP lesz.
Még annyi, hogy megmarad minden a telon? Semmit sem wipe-olnek , max a cache/dalvikot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #21645 üzenetére
Twrp vel megmarad, ha a Data partíciót nem törlöd de lehet hogy elég sok alkalmazás FC.zni fog és kénytelen leszel törölni a Data.t is!
Meg kell próbálni hátha szerencséd van......
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
-
blakey
titán
válasz WhiteWalker #21643 üzenetére
Én is az októberi dev-ről frissítettem és egyelőre nem bántam meg, nálam az üzemidő is jónak ígérkezik, nem tapasztalok drasztikus merülést. Éjszaka 1%-ot merül pedig nincs repülőgép üzemmódba. A rendszer mintha folyamatosabb és gyorsabb lenne, de nekem 3 nap kevés ahhoz, hogy teljes képet alkossak.
Ha korábbit szeretnél telepíteni akkor updaterből is lehet, de ajánlatos a full wipe.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
őstag
Én most hétvégén álltam be a dual SIM-et kihasználók táborába, egy hívó és egy adat SIM-mel. Kicsit tartottam tőle, hogy alulról fogom kapargatni az 5 óra kijelzőidőt, de pozitívan csalódtam, mert a másfél nap akksiról töltött idő után kb 4 óra 4G hálózaton lógás, többi wifis netezés, automata szinkron, közepes auto fényerő, facebook mellett 7 óra 20 perc kijelzőidő volt, 16% akksi maradt még benne.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest