Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
válasz Milestone2 #8999 üzenetére
Pont nézem az elő előadást
Hugo Barra annyit tud dumálni, hihetetlen. -
sputyi70
aktív tag
válasz X Factor #8996 üzenetére
Szia. Eustock-tól nyugodtan vásárolhatsz,megbízható bolt. Ha garira kerül a sor csak ide hozzájuk kell postáznod,nem China-ba. Magyar Xiaomi képviselet szerintem nincs és egyenlőre nem is lesz.
Ha magyar nyelvet szeretnél kérheted azzal,viszont az nem fog OTA-n frissülni. Magyarul ha frissebb rendszert szeretnél ami tud magyarul meg kell várni amíg a shop csinál egyet. Azt tudod majd felflashelni. Másik lehetőség gyári rommal kérni abban nincs magyar localizáció, viszont remélhetőleg belátható időn belül beleteszik a magyar nyelvet. Ez a rom frissül OTA-n.
Na zeno megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
Nem kell többet várni a magyar nyelvre. Holnaptól része a xiaomi.eu MIUI weekly dev kiadásoknak: [link]
Lájkot dobjakot a linkelt hsz-re pls...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
golyós
addikt
válasz Milestone2 #8999 üzenetére
Én is most éztem Face-en, ezek szerint (ha jól értelmezem)a beta-t is felrakhatja aki türelmetlen, aki meg bír várni az augusztusban mindenképpen megkapja?
Karavik : ez( is) jó hír!
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
zeno79
őstag
válasz Karavik #9004 üzenetére
Ó, xiaomi.eu multi romok magyarok holnaptól!!! Wow! Remélem nem baj ha idézem:
"Good news for Hungarian users...
We will include HU language into Redmi 3/PRO, Note3/PRO this week..
For Mi5 and Mi4S next week!"
Régen, Redmi 1S-en Miuiból multi romokat használtam, jó kis romok[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Szóval ne csak a multi csapatnak dobjatok lájkot, hanem Vagyulának is! Mert ezt a magyar nyelvet is ő készíti.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
ux1
addikt
-
válasz X Factor #8996 üzenetére
Egész európában nincs xiaomi képviselet, sőt az egész világon talán 3 országban van, szóval hivatalos szervizelésre be számíts. Az eustock-os szervizelés úgy van megoldva, hogy valamelyik helyi szervizzel szerződött a bolt.
Az eustock-os romban van google play, frissíteni meg csak úgy fogod tudni, ha kapsz update-et a bolttól valamilyen módon, ami feltehetőleg úgy fog kinézni, hogy le kell töltened, felmásolni a telefonra, és a beépített updater-rel telepíteni. Már ha valaha is lesz update, mert hogy az nem garantált.
Egyedül a gyári rommal garantáltak az update-ek, de abban meg nincs magyar nyelv.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Milestone2
nagyúr
Meg most már -mint fentebb említettük- nyitott BL mellett a MULTI ROM is újra versenybe száll - magyar nyelvvel - és ott is van/lesz folyamatos frissítés.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
válasz Milestone2 #9015 üzenetére
Az jó hír, mert magyar nyelvvel könnyebben adom el a telót.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
Budapesti lakosok eustockos gariztatásnál előnyben.Csak le kell sétálni a wayteq Gubacsi úti szervízébe és már csinálják is a telót.Nem kell postázni semmit sehová.
-
Karavik
veterán
válasz Milestone2 #9011 üzenetére
Természetesen all credits to vagyula!
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
X Factor
addikt
Tegnap kinéztük a telót, ma jött a hÍr a multi rom language update-ről. Bárcsak a lottó is Így menne.
Wayteq szervizet, irtak itt korabban, naluk majd érdeklődök, mert korábban tabletet hordtunk rendszeresen az ecseri úti szervÍzbe, jó lenne, ha ezt is ott lehetne gariztatni, hiba esetén.
Várjak szerintetek pár napot és Írjak nekik (eustock) mailt, h. tudják már frissulo, google playes, magyar nyelvvel szerelt rommal szállÍtani?
beyruth82 Köszi az infót, még tökéletesebb, 10 percre lakom onnan
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
veterán
Akkor végül is eustockról rendelt magyar romos RN3 pro soha a büdös életben nem fog miui 8-ra frissülni talán csak ha a miuihu csapat egyszer elkészíti a telóra a romot amit le lehet majd szedni az oldalukról?
-
tekes
tag
Sziasztok!
Most térek át WinCE-ről, nincs androidos tapasztalatom, (de Linuxot láttam már)
Xiaomi Redmi Note 3 Pro (Snapdragon) a telefonom, Eustock-tól, a webshop ROM-jával.Feltett szándékom full offline használni az androidot.
Semmilyen hálózati szolgáltatást vagy funkciót nem használok.
Se wifi, se mobilnet. Google fiókom nincs, nem is szeretnék, ahogyan MI fiókot sem.Lehetséges ez egyáltalán?
Ha figyelmesen olvastam, a BL nyitáshoz pl. elengedhetetlen a MI fiók?
A webshopos ROM-ot többen kifejezetten nem ajánlják, lecserélném.
Az XDA-n egy csomó ROM-ot találtam, de nehezen igazodok el köztük:
Stabil,minimalista (naked) romot szeretnék. A magyar nyelv nem feltétel, de nem hátrány.RedmiNote3 Kenzo LOS14.1-20180623 AGNI_v13.0 - MiMax2 Oxigen LOS15.1-20181020 by ashwin007
-
Xmister
senior tag
Google fiók nélkül nincs Google Play, így alkalmazások nagy része is elérhetetlen lesz számodra.
Vagy apk-kat rakosgatsz rá (így természetesen nem lesz automatikus frissítés sem), vagy felraksz rá mondjuk F-droid-ot, de a választék lényegesen szerényebb lesz.Szvsz Google és Play nélkül nincs értelme ilyen telefont venni, csak telefonálásra jobb egy 5000Ft-os "butafon"
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz beyruth82 #9020 üzenetére
Igen, az eustockos 2 esetben "frissülhet":
1. eustock kiad hozzá egy kézzel letöltendő frissítést, amit a felhasználó kézzel maga telepít. OTA nem lesz!
2. a felhasználó unja meg az egész bénaságot és végigjárja a BL nyitás (vagy ha nyitott akkor nem kell), TWRP telepítés, MULTI (vagy bármi más custom) ROM tiszta telepítés útvonalat. Igaz ez nem frissítés lesz, hanem új gyalult rendszer.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Google account nélkül a www.apkmirror.com oldalon egyenként megkeresed az alkalmazásokat, amik neked kellenek. Telepíted majd használod őket. Már amelyikek fenn vannak.
Igen BL nyitás csak MI Accounttal. Vagy nemhivatalos módon MiFlash-sal downgrade egy olyan régi ROM-ra amikor még nem létezett a BL lock (ennek azért illik előtte jól utánaolvasni)....
Igen, azt én sem értem miért egy ilyen készüléket választottál egy ilyen offline életmódra...
[ Szerkesztve ]
-
tekes
tag
válasz Xmister #9022 üzenetére
Igen, a felhasználás célja kimaradt:
Telefonálás.
iGOZenehallgatás. Igen nagy gyűjteményem van, ehhez vettem 200GB-s kártyát, majd a kártyához telefont.
Bónuszban nagy a kijelző, lehet rajta könyvet olvasni, és infrája is van, TV távirányítónak, de ezek nem lényegesek.
Butafon nem kezel 200GB-s kártyát, és navigálni sem tud.RedmiNote3 Kenzo LOS14.1-20180623 AGNI_v13.0 - MiMax2 Oxigen LOS15.1-20181020 by ashwin007
-
VaJman
csendes tag
válasz Criminal017 #8875 üzenetére
Sziasztok,
Jól érzékelem, hogy az egyik fórumtársunk azon dolgozik, hogy hátha a Taiwan Special Edition Kate-nek nevezett romjából elő lehetne állítani a jelenleg forgalomban/használatban lévő, nem Special Editionként eladott készülékekhez olyan romot (CM 13-ban például), amely ugyanúgy tudná a B20-as Bandot 4G-n?
Üdv.,
VaJman -
veterán
válasz Milestone2 #9023 üzenetére
Redmi note 2-re csak leszedtem a miui8 6.6.23-at a miuihuról és mentettem a teló memóriájába.Majd a rom telepítés kiválasztásánál kiválasztottam a zip fájlt és már rakta is fel a romot.Hibátlanul működik,minden beállításom megmaradt.Mindenféle twrp,tiszta telepítés, rootolgatás és hasonló marhaságok nélkül.Nem lehetséges,hogy amennyiben a miuihu egyszer elkésziti az RN3 pro-ra a miui8-as romját akkor azt is ilyen pofon egyszerű lesz felrakni csak ti bonyolítjátok túl a dolgokat?
-
VaJman
csendes tag
válasz bozarjoska #9027 üzenetére
Akkor biztos én értettem félre valamit ezzel
Elnézést kérek. -
VaJman
csendes tag
válasz bozarjoska #9035 üzenetére
Köszi, ez elkerülte a figyelmem, mert az xda-t olvasgattam csak.
-
Én is megkaptam a BL nyitási engedélyt, de ezt az üzenetet kapom:
Lehet én b@sztam el a dolgot, mivel még a note 2-n kezdtem el a procedúrát. Lehet ez a hiba? Hol tudom "visszacsinálni" / javítani / átállítani erre a készülékre? A miunlock oldalon már csak az jön be, h töltse le az app-ot (szóval érzékeli, h egyszer már kezdeményeztem az acc.-ommal nyitást)Köszi
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
-
Trianta
tag
A Additional settings \ Backup & Reset \ Google Backup & Reset \ Back up my data opciót hiába kapcsolom be, visszazár magától.
Ez miért van?Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
válasz Milestone2 #9040 üzenetére
Amit használok.
Siriusb: Én is úgy hallottam, h havi 1 nyitás. De akkor vissza fog váltani az oldal "kérelmezőre"? 06.05-én kaptam amúgy az engedélyt, csak nem láttam az sms-t És most nézem, h global stable 7.3.7.0 (LHMIDD) van fent
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Siriusb
veterán
válasz body007 #9045 üzenetére
és @slezakimi ,
A fórumokban olyanokat olvastam, hogy ha egyszer megvan az engedély, az adott készüléket akárhányszor kinyithatod (mivel a gyári ROM felrakása visszazárja). Viszont azt is olvastam, hogy havonta egy engedélyt lehet kérni, s nekem az lenne logikus, hogy készülékenként (típusonként?), amivel bejelentkezel az MI accountba, kell kérni a nyitást. Lehet, a sima Redmi 3 és a Note 3 (Pro) egy család és elég hozzájuk egy engedély? Hátha van valakinek ezzel tapasztalata és megosztja velünk, mert így csak totózgatni tudunk.
Szóval body007, égess egy developer változatot.
-
slezakimi
senior tag
válasz Siriusb #9048 üzenetére
3 héten belül nyitottam a két készüléket, egyszer kértem engedélyt az elsőre.
Én úgy tudom accountra szól a nyitás és nem készülékre.
Amelyik készülék visszazár simán újra nyitható. /Legjobb tudomásom szerint /
Mondjuk ezt Te is írtad[ Szerkesztve ]
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
Siriusb
veterán
Kérdés: amikor új volt a telefon és összevissza nyomkodtam, át tudtam váltani simán MIUI launcherről a stock android launcherre. Most nem tudok rájönni, hogy is volt ez. Vagy eustock ROM sajár funkciója volt?
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest