Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli121
aktív tag
-
Milestone2
nagyúr
-
zoli121
aktív tag
válasz Milestone2 #17857 üzenetére
Annyira nem vészes. Redmi Note 2-höz rosszabbat kaptam annó
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
ktommy91
addikt
válasz LantosBerry8 #17851 üzenetére
Nincs kerítés.
-
tlala
addikt
válasz ktommy91 #17804 üzenetére
Megpróbáltam a Kati bootloader nyitását ezzel a linkelt leírással, röviden: nem ajánlom senkinek.
Ugye a mostani 2016.08.30-as MiFlash-ben nincs ez az Advanced opció, ezért lecseréltem a leírásban szereplő 2015.10.28-as verzióra.
A flash elindult, de mindenféle fatal error-okkal leállt, többszöri próbálkozás után is. A telefon többet nem indult el, nyuszis fastboot üzemmódba tudtam nagy nehezen bekínlódni, onnan a segédprogival átbillentettem villogó ledes edl módba, és így tudtam végül újra flashelni az időközben visszatett friss MiFlash segítségével.
Nem is működik, és veszélyes is. -
zoli121
aktív tag
válasz Milestone2 #17866 üzenetére
Ugyan onnan rendeltük Enyém is Kati
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
zoli121
aktív tag
válasz Milestone2 #17870 üzenetére
Írtam is az eladónak. Alin elnézve a visszajelzéseket egyikhez átalakítósat adnak másikhoz meg rendes EU villásat. Nem olyan hatalmas probléma csak azért kompaktabb meg jobb lenne egy rendes EU villás töltő
-
tlala
addikt
Mondjuk be kell vallanom, hogy a leírás ezen lépését kihagytam véletlenül:
"Extract the downloaded emmc_appsboot.mbn_UNOFFICIAL_UNLOCK_MARSHMALLOW.zip file and then paste and replace the file into the Images folder of your MARSHMALLOW Fastboot ROM."
(Bármit is jelentsen ez, mert hogy ennek a letöltési linkjét sehol sem találtam a leírásban.)Ráadásul itt többen is írják, hogy nekik működött Katin a bl nyitás ezzel a leírással.
Szóval rám ne hagyatkozzatok, csak így beszélgetek magammal.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
ennek a letöltési linkjét sehol sem találtam a leírásban
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
tboy72
aktív tag
No van egy kis bibi!
Ugye reggel majdnem elkéstem, mert kikapcsolt a telefon töltés közben, és nem is ébresztett!
Most melóban egy óráig nem baxtattam, mondom ránézek már, erre ugyanúgy ki van kapcsolva!
Ez mitől lehet? Az akksi 70 %-on.
szerk:
Most míg írtam megint kikapcsolt és nem is tudom visszakapcsolni!!!Rádugtam a töltőt és pirosan villog a led!
[ Szerkesztve ]
-
badabum
tag
Új tulajdonos vagyok,Global dev-em (kate) van, hol tudom a kikapcsolni a képernyőn az effekteket,korábbi készülékeimnél erre volt lehetőség.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Milestone2 #17875 üzenetére
Nekem ez ugrott be , 0:59-nel
https://youtu.be/zgvXtexdgAM
-
tboy72
aktív tag
válasz Milestone2 #17881 üzenetére
Semmi nem műxik rajta! Se fastboot se edl semmi. Gépre dugva csak a piros led kezd villogni, de semminek nem ismeri fel a pc.
-
Milestone2
nagyúr
válasz tboy72 #17885 üzenetére
Gááááááááz.
Digojr kolléga
www.miuiszerviz.hu
info@miuiszerviz.hu...vagy itt hátha megszólal egy mogul...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
ripo05
tag
Nos beléptem én is a táborba. Aliexpressről. (Eternal team) Miui Global Stable 7.3.7.0.
Rendes eu-s töltőt + egy átalakított is adtak. (Bár ez utóbbinak már most ferde az egyik villája.)Hogy tudom megnézni, hogy Kati jött-e el hozzám?
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz ripo05 #17887 üzenetére
AIDA telepítés
Futtatás.
Megnézés hogy kenzo-t ír, vagy kate-tVagy vonalzót, collstokot elővesz, külső méreteket megmér, termék adatlapon összehasonlít
Vagy bulid.prop megkeres talán meg lehet tekinteni hogy kenzo-t ír, vagy kate-t
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
SlausK
tag
Csak én használom megelégedéssel utolsóként a MIUI7-et a Xiaomi.eu 7.5.2.0 személyében?
Minden működik ahogy kell. Ébreszt, csatol, és nem merül.
A régóta fennálló és talán v8-ba is tovább vitt "beragad a képernyő forgatás" hiba az auto. fényerő kikapcsolásával megszünt nálam.
#Milestone2: Ami jó az jó!
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
-
tekes
tag
IR
Van egy ilyen távirányítóm. (Jól működik)
Hogy lehet ezt a telefonnal használni?
Milyen app kell hozzá, milyen készüléket kell választani?Esetleg ismertek-e tanítható IR remote appot?
(Bármilyen IR remote appot feltéve, tetszőleges eszközt választva a telefon minden gombnyomásra ad jelet -kamerán nézve világít - azaz a hardver működik.)
RedmiNote3 Kenzo LOS14.1-20180623 AGNI_v13.0 - MiMax2 Oxigen LOS15.1-20181020 by ashwin007
-
ktommy91
addikt
válasz XenHai #17868 üzenetére
Ha az a 3 óra 30 perc végig 3D játék volt, még akkor sem hiszem hogy reális. Ott valami gebasz lehet.
(#17867) tlala: Jó tudni. Azért ajánlottam mert xda-n azt írták hogy működik.
(#17863) beg: Azért ajánlom mindenkinek a CM-et, mert szeretem kihozni a telefonomból azt ami benne van. A MIUI ROM az nem jó erre a célra, pl a ,multitasking az borzasztó.
(#17880) zeno79: Igen, a 09.10-es nightly. Kernelt frissítettem, azon kívül nem akarom babrálni azt ami frankón működik.
(#17883) GZoli7: Milyen hibát tapasztaltál? Másik SIM-et ugyan nem fogok a telómba rakni, de a BT még kellhet.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
GZoli7
senior tag
válasz ktommy91 #17896 üzenetére
Az egyik, hogy a telefonkönyvből kiválasztok egy nevet, akkor egyből az első kártyáról tárcsáz. Én két simmel használom, nekem fontos lenne.
A másik, hogy bt-n nem kapcsolódik a fejegységemhez, csak audio módban, beszéd, telefonkönyv hangvezérlés nincs. Más telefonokkal is jelentkezik a probléma cm13-mal. Gyárival minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest