Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz vampire17 #18757 üzenetére
Az gáz, mert akkor te nem tudnál beállítani pl. Németországot, Belgiumot, stb. sem, mert azokat sem látom a listádon...
Igen, Katim van.
Viszont én a fastboot romot tettem fel MiFlash-hel a rootolás ill. TWRP küzdelmeim miatt, innen.
De emlékeim szerint amikor a legelső változtatásom az volt, hogy a teló frissítőjével lecseréltem a rajta lévő stabil romot dev-re, már akkor is rendben ment a Magyarország régió kiválasztása (csak a gyáriban nem volt). -
drdr
senior tag
Nem lehetne a Kate-nek új topic-ot nyitni? Az utolsó 2 oldal már csak arról szólt szinte...
Jó, értem az is Redmi Note 3, de teljesen más rom kell rá, innét kezdve más problémák (is) adódhatnak. Kezdve a rootolástól, boot nyitás, szoftverezés és egyebek....
Szóval a Kate már túl mutat azon, hogy 2 v. 3 GB RAM és 16 v. 32GB Rom van benne..., ahogy nézem, lenne elég hozzászólás és akinek azon információk kellenek, azt ott meg is találná. Persze ha akarja nézheti tovább párhuzamosan ezt is, de szét lenne választva... Ki tudja milyen támogatottsága lesz a jövőben a két típusnak...[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Jahhh, rosszat linkeltem en is Fastboot ROM-ot raktam fol (6.9.29), onnan amit te is linkeltel... Nem ertem, hogy akkor megis mi a kulonbseg.... Nekem egyszeruen hianyoznak ezek a Locale-ok.
Azt tudom elkepzelni, hogy a regebbi verziokban (6.9.9 pl) meg benne voltak, ti azt raktatok fol majd ugye jott ra az OTA ami nem bantotta a mar letezo fileokat es nem modositotta ezt nalatok, de en mivel ujabbat raktam fol, igy nekem mar hianyzik valamiert...
Az a gaz, hogyha azt a filet ami ezeket tarolja modositani fogjak a jovoben (tehat az OTA frissites zargatni fogja) el fog tunni azoknak is, akiknek most van.
Keszitettem egy ilyen topicot hivatalos oldalon, adminokkal egyeztetve, kerlek, akiknek van ez a hiba, jelentsek itt!
[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
válasz vampire17 #18764 üzenetére
Nem, én a minap amikor írtam neked a TWRP felrakásról Katira, akkor MiFlashel (clean all!) tettem fel a 6.9.29-et. Sőt aztán TWRP-ből feltettem egy 6.9.29 zip-et is. és factory reset is volt. Szóval szerintem ennek nem sok köze van az OTA-hoz már.
Te a MiFlash használatakor bejelölted a "clean all" opciót? -
WhiteWalker
nagyúr
Erre valaki?
"Azt meg lehet oldani , hogy egy stock "belakott" romot feltegyek egy másik szűz stock romra?
Hogy ne kelljen újra mindent telepiteni"Twrp játszik...
[ Szerkesztve ]
-
GZoli7
senior tag
válasz WhiteWalker #18768 üzenetére
Szerintem nem, csak egyben tudod lementeni, esetleg partíciónként, de én nem tenném.
Titanium backup a cuccaidról, és azzal vissza. Bár még így is lehetnek meglepetések... -
tekes
tag
Stabil CM14 mikorra várható?
RedmiNote3 Kenzo LOS14.1-20180623 AGNI_v13.0 - MiMax2 Oxigen LOS15.1-20181020 by ashwin007
-
beg
veterán
6.10.13 eddig bejön. Csak akkor rezzen az ujjlenyomat, ha nem olvasta be, meg az automata feladat is jól működik. Mintha picit fürgébben is szedné a lábát.
Kate külön topikhoz: Szerintem bocsássuk szavazásra kézfeltartással, aztán lehet nyitni neki újat. Hozzáteszem, más telefonoknál is megvan ez a darabolás, pl régebbi lenovo telefonoknál a ROW és a CN verzió, mégis elfértek egy topikban pedig ott a hardver (modem, partíciókiosztás) is más volt.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Milestone2
nagyúr
válasz KurtCobain #18778 üzenetére
+1 a különre.
Állandó olvasó (és kibicként beleszóló) vagyok.
De már igen uncsi minden "második" hsz, hogy akkor most neked kenzo vagy kate?[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bozarjoska
őstag
válasz KurtCobain #18778 üzenetére
Nem kell buherálni semmit, tegnap felment de van még javítani való bőven.
-
Weeman1
veterán
-
vampire17
addikt
En sem latom annyi ertelmet a kulon topicnak. annyira keves az, akinek Kate van, hogy eleg hamar kihalna...
-
WhiteWalker
nagyúr
+1 katiknak külön
Lehetne akkor már a tokoknak, foliaknak, uvegvedoknek is egyet külön
Pont annyi hsz jön ezek miatt is[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Srácok az nem zavar senkit (csak kenzo-t nézve), hogy:
-CM
-China
-Global
-Stable
-Dev
-Béta nougat (abból is kétféle)Ezekbe nem zavarodik bele senki? Főleg a global/china stable/dev ágba? Csak a kenzo/kati párosba?
Akkor legyen külön RN3Pro CM, RN3Pro china stable, RN3Pro china dev, RN3Pro global stable, RN3Pro global dev topik, mert én nem akarok a CM-ről olvasniNe már...
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
dacsa
senior tag
+1 katika külön nem mintha nem szeretném a Katikat
-
KurtCobain
őstag
válasz bozarjoska #18780 üzenetére
AICP vagy a Citrus?
Az volt a probléma, hogy amikor megnyitottál valamilyen alkalmazást, ami valamilyen engedélyt kért, akkor felugrott az engedélykérő ablak, de nem írta ki a szöveget, csak az ikonja volt ott.
De a beállításokból megadható volt az engedély. Lehet azóta javították az opengapps-ben.Apróbb hibák vannak persze benne, de simán alkalmas már napi használatra.
Mmm'kay?
-
Milestone2
nagyúr
Kihalásveszélytől való félelmetek miatt, akkor maradjon egyben...
...de mindenki kezdje "előtaggal" mondandóját:
[KENZO] Azt szeretném kérdezni hogy...
[KATE] Meg tudnátok mondani hogyan kell...stb-stb
én meg minden hozzászólásomat úgy fogom kezdeni:
[ŐRÜLT]...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
beg
veterán
válasz Milestone2 #18790 üzenetére
[KENZO] [CHINA] [DEV] Azt szeretném kérdezni, hogy...
Ezt eddig nem láttam, pedig ezeket is szeparálni kellene akkor
-
bozarjoska
őstag
válasz KurtCobain #18789 üzenetére
Kipróbáltam mindkettőt. Nálam olyan hiba nem volt. Akadozik még bőven meg 1-2 beállítás nem működik.
-
drdr
senior tag
válasz Milestone2 #18790 üzenetére
Ezt a fajta megkülönböztetést már láttam más topicokban, eleinte működött, majd elhalt és újra káosz lett.
Illetve a sokszor 1-2 mondatos hozzászólásoknál az 1/3 szöveg a "jelzés" lenne...Többnyire naponta beleolvasok ebbe a topicba, de nagyon zavar, amikor a Kate romolását látom, vagy vmi problémát, tudom, hogy nem fog érinteni és napi 50+ hsz. átnyálazása időigényes.
(#18787) beg:
Ha China/Global/dev problémák vannak, akkor tudom, hogy engem is érinthet, még akkor is, ha épp nem is az a ROM van a telefonomon. pl. Dev-en javítottak valami, akkor valsz. a globalon is megjelenik előbb-utóbb...
Szóval ha más rom, akkor is Kenzo-ra való rom, legyen az CM v. egyéb... és nem Kate-hez (vagy bármi másra)[ Szerkesztve ]
-
GZoli7
senior tag
válasz Milestone2 #18796 üzenetére
-
GZoli7
senior tag
válasz Milestone2 #18799 üzenetére
Így van, nem gondoltam komolyan...
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest