Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Valószínű, hogy a töltöttség jelzőnél van különbség az épp feltöltött 100% és a "töltőn hagyott" 100% között.
A mai betekeréskor, mikor is letekertem 12 Km-t, gps trackerrel, rádióhallgatással, az akku 98 %-on van.
Vagy mostanra "beért" az akku..Auratech Field Recording
-
bozarjoska
őstag
Miui-n be lehet állítani valahogy hogy a két legutóbbi alkalmazás közt csak egy(két) gombnyomással lehessen váltani? Mint pl a custom romokon vagy az android 7-ben. Mert elég lassú szerintem ez a megnyomom a menü gombot felúsznak szép lassan az ikonok és kiválasztom ami kell. Köszi
-
XenHai
senior tag
válasz Milestone2 #16302 üzenetére
Ez csak miuival jobb mint az alka . Vagy ajánlott CM-hez is ?
-
Milestone2
nagyúr
válasz XenHai #16305 üzenetére
Öreg cimborám, honnan tudjam én ezt??? Azt láttam hogy ez a legfrissebb a piacon és azt is olvastam, hogy OTA fennmaradást ígér MIUI rendszeren, de azt nem láttam/olvastam hogy CM-hez ne lenne jó, igaz azt sem írták oda külön, hogy jó...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
pvt.peter
őstag
válasz bozarjoska #16304 üzenetére
épp ma reggel jutott eszembe nekem is ue az igény
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
tboy72
aktív tag
Üdvözletem a társaságnak!
Ma én is megrendeltem egy international változatot az Aliról. Egy Lenovo P70-et cserélek le rá.
Rendeltem a sima pro-ra való szilikon tokot is, ahogy hallom azt a 2 mm-t rá lehet erőszakolni.Szép napot!
-
veterán
Szeretném végre felrakni a 6.0-ás alapú miui 8-as global dev 6.9.9-et.Eustockos rommal rendeltem anno a telót.Akkor nekem nyitott a bootloaderem ugye?Elvileg mikor engedélyeztetni akartam 1 hónapja akkor azt írta ki nem szükséges.A mélyvízes leírást viszont nem találom az összefoglalóban.
-
Milestone2
nagyúr
válasz beyruth82 #16309 üzenetére
Csak a képre kellene kattintani (mondtam Criminalnak, hogy ez sokakat félre fog vinni) illetve vigyázz mert nem egy oldalas a cikk!!!
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
veterán
válasz Milestone2 #16310 üzenetére
Uh köszi!Ez eszembe sem jutott.Azt meg tudnád mondani hogy a bootloaderem akkor nyitott elvileg ugye?
-
Milestone2
nagyúr
válasz beyruth82 #16311 üzenetére
A nem hivatalosan nyitott, az nem nyitott. Ez a hivatalos magánvéleményem.
Meg kell próbálni, mit lehet vele kezdeni. Ez a nem hivatalos magánvéleményem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Milestone2 #16313 üzenetére
Amikor elkezdtem anno a nyitási procedurát azt írta ki nem szükséges nyitni.Vagy valami ilyesmit.
-
pvt.peter
őstag
válasz Milestone2 #16310 üzenetére
kellene egy "Katt a képre" felhívás
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Milestone2
nagyúr
válasz beyruth82 #16315 üzenetére
Ha nyitva van, mehet fel rá a LEÍRÁS szerint (vagy az angol szekció szerint) TWRP és azzal meg amit akarsz...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Milestone2 #16318 üzenetére
Mi az a twrp?
-
beg
veterán
válasz beyruth82 #16319 üzenetére
Nézd. Én minden topikot azzal kezdek, hogy az összefoglalót elolvasom előröl hátra aztán vissza. Többször. Nem azért íródott, hogy minden pontjára rákérdezzek. Ha meg ezek után sem tiszta, rákeresek jobb felül a topik keresőjével. Ha ezután sem kerek, akkor google és ha ezután marad kérdés, na akkor kérdezem meg itt.
Minden infót megtaláltam így ebben a topikban.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz Criminal017 #16321 üzenetére
Ha figyelmesek lennének, akkor kb 6000-7000 hozzászólással kevesebb lenne a topikban.
Általában minden le van írva a topikban.
2 fajta user van. Az egyik elolvassa az összefoglalót, ha valamit abban nem talál, akkor keres a topikban. Ők ritkán kommentelnek.
Van a másik, aki nem olvas el semmit, se összefoglalót, se a topikot (pedig gyakran fölötte van a válasz pár kommenttel) és egyfolytában kérdez.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
veterán
válasz Milestone2 #16320 üzenetére
De elolvastam de ti azt hiszitek mindenki tudja egyből mi az a full wipe,meg tiszta telepítés,meg fastboot mód meg sorolhatnám a szlenget amit itt írtok.Én ápoló vagyok ezért más területen jeleskedem,ehhez éppen hülye vagyok de ettől függetlenül én is szeretnék miui 8-at meg 6.0-át és hetente frissülő romot.A leírás alapján én képtelen vagyok ezt véghezvinni sajnos.
-
beg
veterán
válasz beyruth82 #16325 üzenetére
Ez így rendben is van, én sem tudok vért venni. De azért megpróbálnék utánaolvasni hátha meg tudom önállóan csinálni
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Milestone2
nagyúr
válasz beyruth82 #16325 üzenetére
Ha nyitva van a BL.
MIUIHU MULTITOOL.
Aztán majd kérdezel.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
veterán
válasz Milestone2 #16328 üzenetére
Ez úgy néz ki működik.Ilyen szájbarágósan még sosem tálalták.Ez tök jó!Köszi!
-
veterán
válasz Milestone2 #16328 üzenetére
Ok.Megvan.Telepítettem a gépre az mi flasht és a mi pc suite is.A telefonon most tiszta kínai szöveg van két választási lehetőséggel a gépen pedig meg kell adnom egy újabb számot,hogy mit akarok.Gondolom ez lenne a saját rom telepítése amit viszont le kellett volna töltenem valahonnan?
-
veterán
Ez kezd bonyolódni de nagyon.A telón most kijött vagy 8 fajta kínai szöveges választási lehetőség.Bedurvult a dolog.Inkább visszatáncolnék ha lehet.Mit tegyek hogy kilépjek mindenhonnan károkozás nélkül?Beparáztam.Segítsetek!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nyomtam egy hard resetet.Minden a régi.Inkább nem most bontakoztatom ki a nemlétező tudásom.Azért köszi mindent.Végül is eustockos 5.1-es miui 7.2-vel is teszi a dolgát.Ez van.Én ehhez kevés vagyok...
-
WhiteWalker
nagyúr
-
RVR400
veterán
-
balint355
aktív tag
válasz RVR400 #16334 üzenetére
Hehe, ezek itt vannak a szomszédban... Mármint a szerviz akiktől linkeltél
Beyruth82: szerintem vedd úgy, hogy zárt bootloadered van és az összefoglaló alapján csináld, azzal mennie kell.
[ Szerkesztve ]
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
veterán
Nem lakik valaki Budapesten aki meg tudná nálam ezt csinálni?Vendégem pár sőrre és ha korházba kerültök csúszópénz nélkül is túlélitek.Ezért kezeskedem.
[ Szerkesztve ]
-
balint355
aktív tag
válasz pvt.peter #16337 üzenetére
Azért azt megjegyezném, hogy önmagában ez a leírás azoknak jó, akik nagyjából képben vannak a romolással és bütyköltek már más telót is... Nekem nem okozott gondot, mert már 4 éve kb napi szinten romolok , de annak aki most akarja életében először, nem olyan egyszerű...
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
zsiz
őstag
Sziasztok! Ez nyugodtan rendelhető? Van vele tapasztalat? [link] (Grey INTL verzió) 100%, hogy ÁFA mentes lesz a "Seller's shipping Method" szállítást választva? A "sealed standard"-ot érdemes választani, ha frissülni képes ROM-ot szeretnék?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Pubszon
veterán
Megjött a tempered üveg.
Jól passzol, ennyiért ajándék.
[link]ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
vampire17
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Dell notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest