Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
britpop
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani olyan slim tokot, amelyik nem nyomja fel a fóliát? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
-
törölt tag
Ki vett megjelenéskor? Most lesz egy éves, jól teszi a dolgát.
-
válasz #86564352 #4903 üzenetére
Gyorsan vissza lapoztam az elejére [link] és 2020.06.02-án majdnem hogy csak meg lettem éve mert megmertem kérdezni az alábbiakat . Mint kiderült hogy azaz SE kuka és utánna kaptam a mostanimat . szóval igen a második már tökéletesen üzemel nálam is .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problemam van, hogy random a telefon azt jelzi reggelre hogy nem toltotte fel magat 100%-ra az ejjel csak X%-ig (random szám 60 es 90 kozott) majd egy ujrainditas megoldja a problemat altalaban.
Probaltam masik kabelt es toltofejet is illetve rendszer ujratelepitest.
Egyeb otlet?iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
-
Pfiucska
aktív tag
válasz Luck Dragon #4907 üzenetére
Mi az a hard reset? Csinaltam anno egy rendszer torles majd telepitest.
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
-
Pfiucska
aktív tag
válasz #40993792 #4909 üzenetére
Ez nem tunt nekem kulonbozonek egy egyszeru ki,- majd bekapcsolastol. Remelem jol csinaltam, aztan reggel kiderul h lett-e valtozas.
Igazabol csak az a problema h valamikor most majusban fog lejarni a gari, az akksi csere meg gondolom 20 ropogotol indul.
-
Noukoum
veterán
Aki esetleg még nem rakta fel az Ios 14.5-öt: óránkét 5%-ot merült vele ma reggelre a telefonom, óvatosan. Előtte egy éjszaka ~10%-ot merült.
A Siri-s default zenelejátszó működik, de ha a vezérlőpultban rányomsz a play gombra akkor nem játszik le automatikusan a default zenelejátszóról zenét. Ez nem hiszem hogy javítva lesz (mert ez nem “hiba”), ellenben remélem hogy az üzemidőre jön valami fix. Most merül mint a Titanic.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Noukoum #4913 üzenetére
Igen sajnos nekem is nagyon merül. 80%-ról leugrott 20-ra az éjszaka folyamán. Egy törlés-visszaállításon gondolkozom, de ha os bug akkor nem sokra megyek vele…
Illetve a beharangozott követési engedélykérések se jelentek még meg nálam (kiv. Viber) Azt hittem mire kijön a 14.5 addigra minden appnak frissülnie kell/kellene, hogy működjön, de se insta, se face, se messenger…
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
-
Noukoum
veterán
válasz xZer0kidx #4914 üzenetére
Én csináltam egy újraindítást, hátha. Nem szoktam azonnal frissíteni hogy elkerüljem az ilyeneket. De most a default zenelejátszó miatt megtettem, kár volt.
Megkérdeztem az egyik ismerősömet, nála semmi ilyen. De ha nálad is akkor nem csak egyéni gond. Amúgy biztos javítani fogják, kérdés mikor.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
-
Pfiucska
aktív tag
válasz Luck Dragon #4915 üzenetére
Ezt probaltam es ujra elo jott / csak egy rovid ideig oldotta meg.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Noukoum #4916 üzenetére
Most én is újraindítottam hátha elég lesz, majd meglátjuk. Már csak azért is szükség volt erre (+ egy anomália), mert az 5W-os töltőt használva nagyon bemelegedett a frissítés utáni töltés során. Ilyet még nem csinált, szóval lehet ez is a 14.5 sara, nemtom.
#4918 Zsolt_72
Köszi, észben tartom
[ Szerkesztve ]
-
-
szebe
addikt
Szokásosan várnék pár napot, mielőtt visszatérnék az előző verzióra.
Egyébként ahogy látom, eddig én a kisebbséghez tartozom, nem okozott szokatlan merülést a 14.5
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Nálam sem.... ahm várjunk csak..
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Pfiucska
aktív tag
válasz Luck Dragon #4921 üzenetére
Ma elvittem szervizbe az Andrassy uton levo Istyleba. Nem reg jott az email hogy a keszulek nem vesz fel elegendo toltest ezert a "fodarab csereje szukseges." Kivancsi vagyok, hogy ez minek a cserejet jelenti majd. 2 het mulva jarna le a gari ugyhogy epp idoben vagyok..
-
-
Diokhan
addikt
válasz Pfiucska #4926 üzenetére
Ugyanezt csinálta az 1st gen SE készülékem, kicserélték a "fődarabot", és jó lett.
pcnet az nem biztos, hogy alaplap, mert akkor ujjlenyomat olvasót is cserélni kellene.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
-
Pfiucska
aktív tag
válasz Luck Dragon #4931 üzenetére
Az jo lenne, uj telefonnak mindig orul az ember; foleg hogy akkor asszem a gari is ujraindulna.
-
-
Pfiucska
aktív tag
válasz tuzpenge #4933 üzenetére
Az is jo lenne. De ne legyunk telhetetlenek, ha rovid idon belul alkatreszt cserelnek - amitol megoldodik a problema - akkor nekem az is megfelel termeszetesen
Egyebkent nagyjabol fel eve hasznalok/hasznaltam IOS-t es furcsa hogy mennyire hozzaszoktam. Kaptam kolcsonbe egy androidos telefont (nagyjabol 8-10 evig droidos teloim voltak) es igen kenyelmetlenul erzem magamat most rajta
-
válasz Pfiucska #4935 üzenetére
Nekem talán annyiban jó hogy felváltva használom a két platformot, de huzamosabb ideig használnám az egyiket biztosan nekem is furcsa lenne . Bár már mostmár tényleg váltani kellene ,de egyenlőre még bírja Note így fölösleges .
-
Más téma , nézzetek el ha láma kérdés. Készülékeink Európában bárhol használható ? Csak a szolgáltatón múlik minden?
-
-
Zozo0525
őstag
válasz Luck Dragon #4939 üzenetére
ha roaming miatt elég csak betelefonálni legaláébbis tavaly elég volt nálam
-
válasz Zozo0525 #4940 üzenetére
Én kicsit tovább szeretnék ezen a vonalon menni . Utazás előtt tehát mindenképp tájékozódni szeretnék arról, hogy milyen zónába készülünk és ott milyen költségek várnak ránk mobilhasználat esetén ,meg internetet is szeretnék.
Mert ha van partner szerződés a két szolgáltató között akkor az lenne a legjobb mert olcsóbban jönnék ki havonta .[ Szerkesztve ]
-
Zozo0525
őstag
válasz Luck Dragon #4941 üzenetére
szolgáltató appot nem próbáltad? (lehet jó erre is? csak tipp)
-
-
-
Zozo0525
őstag
válasz Luck Dragon #4944 üzenetére
akor személyessen :-)
-
-
xZer0kidx
senior tag
Tölthető a 14.5.1 hibajavításokkal, biztonsági módosításokkal…
-
Pfiucska
aktív tag
válasz Pfiucska #4926 üzenetére
Ha valaki kesobb ugyanebben a helyzetben lenne..
Ma megkaptam az ertesitot, hogy megtortent a csere (az alkatreszre var uzenet utan) ugyhogy munka utan rohantam az Istyleba. Fel ora acsorgas utan sorra is kerultem es kaptam egy vadi uj, folias keszuleket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest