Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo0525
őstag
válasz Luck Dragon #5250 üzenetére
Akkor ki a topicgazda?
-
-
Diokhan
addikt
válasz Luck Dragon #5250 üzenetére
Köszönöm szépen.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Luck Dragon #5252 üzenetére
Volt tervben, meg is van a vázlat, csak sosem juttott el odáig, hogy publikáljam sajnos, mostanában sokat voltam beteg.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Zozo0525 #5255 üzenetére
A moderátornak, akitől kértem, hogy vegye le a rangot én is Őt javasoltam utódomnak. Nem csak azért, mert Ő a legaktívabb, hanem mert ért is hozzá, ami nem utolsó szempont.
-
válasz Diokhan #5254 üzenetére
Diokhan & Zozo0525
Diokhan , nekem is van összeírásom erről, bár nem olyan elvont mint anno a Philips összefoglalójánál készítettem.
De ha gondolod , összedobjuk amink van aztán osztunk-szorzunk és elkészül a dolog.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Diokhan
addikt
válasz Luck Dragon #5258 üzenetére
Ezt már a Te kreativitásodra bízom inkább, biztosan sokkal jobb, mint az enyém 😊😊
-
-
xZer0kidx
senior tag
“Csepegnek” az új infok az ios 15ről.
Ha jól emlékszem, itt az egyik forumtárs hiányolta a contact widgeteket. Így teljesüljön minden kívánsága [link]Sajnos az enyém ahogy láttam nem teljesült. A nagy biztonság ellenére továbbra sincs natív fájlszéf meg várhatóan értesítésekkor a kijelző felvillanásának kikapcsolását sem oldották meg, de majd meglátjuk.
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
Diokhan
addikt
válasz xZer0kidx #5262 üzenetére
Én néztem élőben a bemutató elejét, elég sok hangsúlyt fektettek a facetime-ra. A többiről lemaradtam sajnos, majd utólag megnézem.
-
kalanchoe
senior tag
én feltettem az első bétát, eddigi tapasztalataim:
nincsenek nagy változások a 14-hez képest, a DND mód kifinomultabb lett, a Safari felülete változott (nekem annyira nem tetszik), és minden kicsivel lekerekítettebb. ahhoz képest, hogy béta, nem igazán lassult tőle a mobil, és az alkalmazások, amiket használok, problémamentesen működnek. egyedül az akkuidő lenne kifogásolható, de az enyémben már amúgysem valami jó az akkumulátor, nameg béta, várható volt. -
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Luck Dragon #5265 üzenetére
“Lassan” mi is kipróbálhatjuk, kiváncsi leszek… [link]
-
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Drughi
addikt
válasz Luck Dragon #5267 üzenetére
Igényesen jól összerakott szöveg, kezdetnek nagyon jó!
-
-
Tibee86
nagyúr
Kezdetben az egyenlőre/egyelőre szócska, mert nem ugyanazt jelenti. Nem mindegy, hogy egyenlőre áll a meccs, vagy egyelőre áll a meccs.
Az összefoglaló nem rossz, pár észrevétel.
A régi SE nem a 6 hardverét kapta, hanem a 6s-sét. Abból se ugye mindent, mint ahogy az újban is vannak gyengébb hardverelemek, mint a 11-ben.
Fóliával sose volt olyan gondom, mint amit írsz, de el tudom képzelni, hogy néhány ebay-es 50 ft-os tud olyan lenni.
A Clearplex szinte csak a te favoritod, szerintem ezt nem kéne a topik többségére kivetíteni.
Amúgy teljesen rendben van. -
válasz Tibee86 #5271 üzenetére
Köszönöm
Fólia terén nem emlékszem más típusokra, topicot néztem ezerrel , Spigent találtam még amivel valami gubanc volt. Neked milyen van? Mert szívesen beteszem az összefoglalóba ha tényleg bevált .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Zozo0525
őstag
Szerintem korrekt írás. A fóliát hagyd ben nekem is kedvencem lett a média Markos
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Luck Dragon #5268 üzenetére
Én is várom. Engem is főleg ez érdekel, de érdekesnek tartom az értesítés, widget, safari, cloud+ fejlesztést is…
ui: jó lett az írás, előre is köszönjük
[ Szerkesztve ]
-
válasz xZer0kidx #5275 üzenetére
Szerintem ennek nagyon kicsi esélye lesz. Most volt időm végignézni, hát számomra picit unalmasra sikeredett , lehet sok dologra készültem fel mindhiába.
Így két dolog érdekel az első az új mac Mini és a fentebb írt zenei újdonságok.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Luck Dragon #5276 üzenetére
Voltak pletykák, hogy win fejlesztőket kerestek, persze lehet az xbox appok miatt, de az itunes se fejlődött már nagyon régóta szóval egy kis remény van még bennem azért.
Kipróbáltam a losless 24/48khz lejátszást air és earpods-al. A hangminőség ugye a fülesek függvényében nem emelkedhetett radikálisan, de talán egy kicsit jobban hallom a zenéhez társított egyéb hangeffekteket, stb. De majd az aranyfülüek megmondják...
A térbeli hangzás jópofa, de a számomra kedvelt zenék közül nincs egyse ami támogatná.[ Szerkesztve ]
-
-
xZer0kidx
senior tag
válasz #86564352 #5279 üzenetére
A fenti link szerint fényképes lesz és szerencsére lesz opció újra 4 kedvenc kontakt egy widgetre való rendezésének is. Ez hiányzott nekem is.
Ha androiddal példálózhatok olyan széfre gondolok mint ami pl. a Samsungokon van. Egy ujjlenyomattal is védhető privát tárhely ahova fényképeket, dokumentumokat stb. lehet mappázva elrejteni. Ennek a "nagyszerűsége" szerintem abban rejlik ,hogy Samsungokon az egy konkrét nativ app amibe korlátlanul másolhatjuk vagy áthelyezhetjük az adatainkat. Egyszerűen mókolás nélkül működik.
Iosre sajnos a fizetős és legjobbra értékelt appok is elég hektikusan működnek.Igen egyre gondolunk. Nekem fontos lenne, hogy a zárolt képernyőre érkezzen meg az üzenet, de a kijelző ne villanjon fel. Ha jól néztem most nem megy az egyik a másik nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz xZer0kidx #5280 üzenetére
Erre nem gondoltam, mert végül is az egész iPhone egy széf. FaceID, TouchID, Passcode nélkül idegen be se jut. Ez olyan helyzetre kellene, hogy pl. kölcsönadod a telefonod másnak megnézni egy konkrét valamit, de mást ne tudjon meglesni? Olyan tényleg lehetne. Nokia Lumia Windows Phone volt olyan, hogy gyereksarok! Beállítottam melyik app indítható el és semmi más.
Ha tovább gondoljuk, lehetne több profil is. Egy iPhone, egy ipad viszont több fiókkal lehetne használni. Ahogy egy számítógépet. Természetesen nem érné meg nekik, vegyen mindenki magának személyes eszközt.Zárolt képernyő, de ne villanjon fel az szerintem se megy. Az megy, hogy se záróképernyő, hanem csak hang és belépés után az ikonon a jelvény jelzi van valami. Email nálam így van.
-
-
xhege
veterán
válasz Luck Dragon #5282 üzenetére
És még nagyon sokáig fogjuk várni, ha egyáltalán....
-
xZer0kidx
senior tag
válasz #86564352 #5281 üzenetére
Igen végülis az, de mégis jó lenne ha pl. az általad is írt és sok más egyéb esetben is lehetne jobban rejteni a személyesebb tartalmat. Persze nem létfontosságú meg tudom nem telón kell a családi album minden pillanatát tárolni, de ha ennyire fontos a felhasználó "védelme" akkor szerintem egy ilyen opció is beleférhetne. Főleg úgy, hogy külsős appok léte szerint erre lenne azért igény...
Lehetne profillal is megoldani, de sztem így bonyolultabb lenne mint elinditani egy appot egy ujjlenyomattal...Ohh és ha már kicsit szabadjára engedtem ismét a kívánságnapot, nekem nagyon szimpatikus lenne ha a kamerával készült képeket újra különválasztanák a többitől. Most egy kicsit kupi hatása van így a galériának
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz xZer0kidx #5284 üzenetére
Ha már kivánságlista. Jó lenne, ha a PC-re dugva képet szeretnék lemásolni a gépre, akkor úgy lennélnek elnevezve a mappák, ahogy a fotók appban is látható
-
törölt tag
válasz xZer0kidx #5284 üzenetére
Igen, a reklámvideójukban amikor valaki mutatja a tökéletes galériájában a tökéletes kirándulás tökéletes fényképeiből készített tökéletes emlékeket... az nem túl élethű, mert az ember képfolyama tele van sok szarral, screenshotok, elküldendő villanyóra és bolti akció fotó, kapott hülyeség meme, böngészőből és chat appokból lementett kép, ugyanaz a fotó kép négy változatban mert lusta voltál törölni ami nem kell...
-
kalanchoe
senior tag
válasz Luck Dragon #5265 üzenetére
hm, nem, de ez valami apple musicos plusz? csak mert egy ideje már újra spotifyt használok, itt meg nincsenek ilyenek tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
válasz kalanchoe #5288 üzenetére
Igen ez egyenlőre Apple Music ami bejelntésen elhangzott , hogy az Apple Music most megkapja a Spatial Audio és a Dolby Atmos támogatást. A Spatial Audio lehetőséget ad az előadóknak, hogy valódi hangzással és tisztasággal teremtsenek rajongóik számára új zenéket . Az Apple Music előfizetői több mint 75 millió dalt hallgathatnak meg a Lossless Audio-ban, Ezek az új funkciók az Apple Music előfizetői számára a következő hónaptól kezdődően elérhetők lesznek, külön költség nélkül.
Lossless Audio. Pedig az Apple az ALAC (Apple Lossless Audio Codec) használatával megőrzi az eredeti hangfájl minden egyes bitjét. Ez azt jelenti, hogy az Apple Music előfizetői pontosan ugyanazt hallhatják, amit a művészek a stúdióban készítettek.
A Lossless Audio hallgatásának megkezdéséhez az Apple Music legújabb verzióját használnia kell az előfizetőknek , majd azt követően bekapcsolhatják a Beállítások> Zene> Hangminőség menüpontban. Itt különböző felbontásokat választhatnak a különböző kapcsolatokhoz, például a mobilhoz, a Wi-Fi-hez vagy a letöltéshez. Az Apple Music veszteségmentes szintje CD minőségnél kezdődik, amely 16 bites 44,1 kHz-nél (kilohertz), 24 bitig terjed 48 kHz-nél, és natív módon játszható le Apple készülékeken. Az igazi audiofil számára az Apple Music Hi-Resolution Lossless-t is kínál egészen 24 bitig 192 kHz-en.
Ez már használható és ha jól rémlik Tboldi fórumtárs már irt is róla tapasztalatokat az iPhone szakmai topicjában.xhege Sajnos igen.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Luck Dragon #5289 üzenetére
Közben Prohardver oldalán szépen leírták a dolgokat , csak most vettem észre . Katt
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #5289 üzenetére
Vannak újabb tapasztalataim is, az autóban is teltebbnek hallom a dalokat, főleg a lábdobot losslesszel. Még jó, hogy korlátlan előfizum van.
-
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Diokhan #5285 üzenetére
De jó is lenne az. Bár már azzal is megelégednék ha az icloud fotók appban működne a szinkron, mert feltölteni ugyan fel lehet a tartalmat, de a teljes galériámnak kb. a 20%-a ha látszik a pc-n. Értem én, hogy vegyek mac-et és minden jó lesz, de azért működhetne ez normálisan is...
Igen, ez a galéria megoldás tökéletes, de legalább is nagyon szemrevaló, ha a képeid is ugyanígy ki vannak válogatva. De ha mutatni akarod a családnak a nyaralásos képeket akkor az vagy egy kicsit szemetes lesz vagy másolgathatod külön a képeket...
-
Diokhan
addikt
válasz xZer0kidx #5293 üzenetére
Ne aggódj, nem fog, épp azért, amit mondtál. Ettől függetlenül szeretjük az Apple-t. Nekem az a legnagyobb bajom pl, hogy a friss win10-es 10. gen i5-ös, 8 giga ramos laptopon kb 15 perc (!!!), mire elindul a friss iTunes... Nem viccelek, rákattintok az ikonra és elmehetek tusolni, kávézni, boltba, mire haza érek, talán el indul. Fogalmam sincs, hogy miért.
-
tboldi
nagyúr
válasz #40993792 #5296 üzenetére
Nálam is viszonylag hamar elindul az X230-as ThinkPaden.
A MacBook Prón meg pláne, macOS-en nincs is már iTunes.[ Szerkesztve ]
-
-
xZer0kidx
senior tag
válasz Diokhan #5294 üzenetére
Ezek letiltása segíthet, nekem kicsit gyorsabb lett így: KATT
Az nem semmi lassúság A miért az jó kérdés, és ha nem akarok túl gonosz lenni azt mondanám, hogy szerintem nem érdekük pc-re optimalizálni...IGY látom a képeket, Icloud fotók használatával.
Ha feltelepítettél és beállítottál mindent, beépül a fájlkezelőbe az app. Nem lenne rossz, ahogy írtam a feltöltés jól működik, de a cloudon tárolt fotóknak csak egy része látszik és sajnos nem tudom, hogy miért...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[link] kontakt widget mellett ennek is örülök visszaadják kár egy év elment a rossz döntésre
Diokhan: az áruházból telepítetted? Ha csak zene miatt kell, esetleg musi.sh böngészőben
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest