Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apple music esetében hogy lehet megoldani hogy minden eggyes zeneszám lépésnél ne villanyon fel a kijelző ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #4752 üzenetére
Eggyes?
Amúgy nálam nem csinál ilyet.
-
-
honcsi
csendes tag
Nekem 3,5 hónap alatt ment le az akku adat 97%-ra, de nem érzékelek változást. Inkább a legutóbbi frissítés óta érzem, mintha gyorsabban merülne. Tegnap 1,5 óra képernyőidő 2x20 perc tracking + spotify a biciklizéshez és leszaladt 40%-ra úgy hogy reggel teljesen fel volt töltve. De van amikor meg annyit bír, hogy én is meglepődök. Szeretem ezt a kütyüt és hálát adok hogy megkaptam mert a huawei új frissítése a menüben iszonyat idegesít.
Füles szempontból egy olcsóbb Xiaomi vezetéknélküli a párja. Ki akartam próbálni anno milyenek ezek a vezetéknélküli cuccok és lassan 1,5 éve tökéletes társ a zenehallgatásban videózásban. 😁 -
-
Diokhan
addikt
válasz Luck Dragon #4752 üzenetére
Én sem találkoztam még ilyennel, szét néztem a beállításokban is, nem találtam erre vonatkozó opciót.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
zmtTom
aktív tag
A telekomnál decemberben vásárolt új iphone se 2020 telefon lehet függő? Vagy már független alapból?
Illetve használ e valaki Xiaomi bluetooth headsetet hozzá az autóban? Jó e hozzá?
Köszönettel
[ Szerkesztve ]
-
-
dj79
senior tag
válasz Luck Dragon #4746 üzenetére
Nos, i11 lett végül, de köszönöm mindenkinek
-
-
-
judas13
addikt
-
xhege
veterán
válasz herdsman12 #4781 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de IOS esetén nem az a lényeg, hogy minden telefon szinte azonnal kapja a frissítése? Hogy lehet a 11-en már 14.5?
-
xhege
veterán
Bakker ez eszembe sem jutott. Pár hetesen használtan vettem. Hogyan lehet visszatérni normálra?
-
-
BBke
tag
válasz Luck Dragon #4787 üzenetére
Köszönöm
-
xZer0kidx
senior tag
Időközönként kikapcsol a kijelzőm használat (pl. Szövegbevitel, stb.) közben. Olyan mintha lejárna az időkorlát csak letojná, hogy ép használom.Tapasztalt ilyet valaki?
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
aujjobba
addikt
válasz Luck Dragon #4757 üzenetére
Ha nem hasznalod a telefont (a napi masfel ora kepernyoido ezt sejteti), akkor termeszetes, hogy a halozati kapcsolatok fenntartasa lesz a legnagyobb fogyaszto (Telefon).
-
xZer0kidx
senior tag
válasz #40993792 #4792 üzenetére
Óóóó de, a fene egye meg tényleg be volt kapcsolva. Annyira hasznos funkció, hogy el is felejtettem, hogy kipróbáltam anno
Köszi szépen!De de. Érdekes, hogy amikor kipróbáltam alig működött, amikor nem figyelek akkor mindig aktiválom
-
-
aujjobba
addikt
válasz Luck Dragon #4796 üzenetére
Nem ugy ertem, szerintem dicseretes, ha valaki nem egesz nap a mobilt nyomkodja celtalanul, mint en.
Viszont ha masra nem nagyon hasznaljak, akkor termeszetszeruleg elore kerul a fogyasztolistaban a Telefon (halozati kapcsolatok miatt).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz xZer0kidx #4795 üzenetére
Ez az oka, hogy nem reklámozták a funkciót és elásták a kisegítő lehetőségek közé. Túl sok ilyen user error lenne belőle másképp. Van, aki mindenféle shortcutokat csinált, aztán elfelejtette, aztán csodálkozott, hogy vÍrUsOs lett az iphone-ja. Pedig csak az ütemezett művelet futott le.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz #86564352 #4798 üzenetére
Igen én is meglepődtem most, mert bár ugyan kipróbáltam a funkciót azzal a lendülettel el is felejtettem. Ha nem hívják fel a fórumtársak a figyelmem erre még most is bosszankodnék, hogy mi a fene történik. Pedig jó funkció lenne/lehetne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest