Hirdetés
- PlayStation 5
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
köszönöm a segítségeteket, beállítottam de egyenlőre nem tudtam kipróbálni
másokhoz tudtam csatlakozni eddig is csak hozzám nem ha én csináltam a szervertviszont a port tesztelő még mindig azt írja, hogy zárva van a port:[link]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Logitech Formula EX kormánnyal szeretném játszani a játékot, de egyszerűen nem lehet rendesen beállítani. Nem támogatott ez a vezérlő hozzá? Amikor nagy nehezen sikerül beállítani, akkor is hiába nyomom a gázt nem indul el, meg a kormány érzékenység is nagyon rossz, hiába veszem kicsire, a finom kis húzásokra nem reagál. Van valakinek setupja ehhez a kormányhoz, vagy bármilyen logitech kormányhoz? -
TannerHUN
aktív tag
Predator2 - Keress egy ilyet "UPnP", ezt vedd enabled-ra és mennie kell minden kifelé/befelé irányuló szoftvernek. Automatikusan állítja semmi mást nem kell utána állítani. Ez a port forwarding checker meg egy nagy baromság, mert a Router-ben van egy alap tűzfal, ami csak akkor nyit meg portot, ha az UPnP-t bekapcsoltad. Persze a védelme nuku, de legalább véd a script kiddie-k ellen... Torrent esetén lehet ellenőrizni a portot is, ha nem lenne jó az UPnP, de ilyet még nem láttam Persze egy jól seedel-t torrentet indíts el, mert akkor egyből jelzi, hogy nyitva vagy sem.
Chereiose - A kormányod nem hiszem, hogy támogatott, sőt még az ennél drágább kormányok sem támogatottak... A Controls menüben mindent állíts be. Kezdve a gáz-fék-kormányzást is. Aztán a következő fülön pedig ott van a gáz, fék, kuplung érzékenység. A gáz-fék kombót állítsd 50-50-re, mert így lesz a legélethűbb a beállítás. A kuplungot (tudom nincs ilyen a kormányodon) pedig ízlés szerint. A speed sensitivity-t vedd nullára, mivel ilyen nincs az életben sem, de egyébként is egy nagyon zavaró dolog! A steering sensitivity-t pedig 50-ről kezd, mivel ez felelős a kormánykerékre mért érzékenységre. A FFB és egyéb dolgokat meg megint neked kell megtalálni, a lényeg az, hogy ne túl erős és ne túl gyenge legyen. Később, a pályán, a steering lock-al tudod állítani a kormányelfordulási szöget. Természetesen az érték ne legyen túl alacsony, mert nem tudsz kanyarodni, de ne is legyen túl nagy a szám, mivel nagyon érzékeny lesz a kormányzás és egy bizonyos fok után nem fordul az autó kereke, csak elfüstölöd a gumit.
Egyébként egy csomó leírást találsz a neten az ideális beállításokról, persze nem az EX-hez, de majd rájössz magadtól a helyes értékekre Egy biztos, nem ehhez a kaliberű szimulátorokhoz találták ki ezeket az olcsó kormányokat, azaz ne várj túl sokat tőle. Hidd el én is szenvedek emiatt
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
subaruwrc
félisten
Helyes, várom a videót!
tátátáttáááá
csak rávettem magam és megszületett.rchu summer cup, nürburgring gp hit n run
utólag is üdvözlöm a tádéit aki véletlenül se vette el a gázt ameddig tökéletesen meg nem forgatott.
-
Allbundy
tag
válasz Predator2 #7756 üzenetére
Az UPnP ez esetben nem segít, másra való. Az akkor nyit befelé portot, ha egy program erre utasítja. Race07 szerver ezt nem teszi meg, mint ahogy a Steam sem.
Ha a leírt portokat megnyitottad és még mindig nem jó, a tűzfaladdal lehet a gond. Kezdésnek kapcsold ki, és úgy nézd meg. Ha ekkor működik, állítsd be rendesen a tűzfalat.
A router tűzfala otthoni környezetben pont semmit sem ér, TP-Link routereknél pedig a DMZ is esetlegesen működik(inkább nem, mint igen).Tehát:
1.- Address Reservation: pipa
2.- Port Forvarding: pipa
3.- Firewall: ?Erről eddig nem volt szó: ugye Dedicated server-t próbálsz indítani?
-
TannerHUN
aktív tag
válasz Allbundy #7757 üzenetére
Vagy nincs normálisan beállítva a Windows-os hálózata Vagy a másik, hogy rossz a Routere. Ez a TP-Link márka egy hátramenet egyébként is
Egyszerűen bekonfigurálja a Router-t, DMZ nem kell általában, de kipróbálhatja, UPnP enabled... Aztán a Router-hez lehet csatolni saját tűzfalat (hardware) + meg lehet toldani szoftveres tűzfallal. Nálam tökéletesen működik és még több száz embernél/cégnél egyaránt ahol beállítottamPredator2 - Ezzel a két bejegyzéssel ne foglalkozz, majd idővel eltűnik a "lease time" értéke után.. Ha látod az ott lévő program nevét egyből megy az adat oda-vissza, ergo működnie kell... Javasolnám, hogy a Firmware-t frissítsd a készüléken, mert láttam már kapcsolódási hibákat kijavító FW-t. A garancia nem fog veszni, ne aggódj! Én is vittem már vissza garanciális cserekészüléket frissített FW-vel, erről tájékoztattam is a boltost, aki mondta, hogy ilyenkor nem veszik a garancia. De csak akkor végezd el, ha értesz is kicsit hozzá!
Ha nem jó így sem, akkor küldj képet az összes fülről és megoldjuk a problémátTannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
Predator2
addikt
Nah még1x!
Én gépem 212: [link]
Fix Ip lefoglalva:[link]
Portok beállítva: [link]
Port teszt: Zárva
Port teszt úgy, hogy megy a játék, mert azt írták, hogy csak akkor kéne nyitva lennie ha használatban van a port:Zárva
Úgy megy a játék, hogy csatlakozok valahová, de mi azt szeretnénk, h csinálunk egy szervert és játszunk egymás ellne 4-en. De én az istenért nem tudok olyan szervert csinálni amihez tudnának csatlakozni. Mellesleg más játéknál sem ment. Eredeti steam-es játékom van mielőtt megkérdezné valaki. Értelem szerűen most sem jó sajnos.
THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha jól emlékszem tavaly végül megszereztük Autódromo Termas de Río Hondo-t ugye?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Zengő Honda + 53 pont kiadó! Szabadon igazolható!
Argentin futam:
!! 2014.07.05 !!Pálya még függőben. Úgy emlékszem megtaláltuk , de vissza kell keresni.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Allbundy
tag
válasz Predator2 #7759 üzenetére
Azt a port tesztert felejtsd el. Nálam is zárt portokat mutat, pedig hát ..
Kérdeztem már, de újra: Dedicated server-t indítasz? Vagy játékon belül? Esetleg LAN servert?
Mással nem lehet problémád már, nekem is TP-Link routerem van, alkalmas a feladatra.Tűzfalnál ellenőrizd tényleg tiltja-e a Windowsét. Illetve tiltsd le magad, szükség nincs rá.
-
Allbundy
tag
válasz HartgeH3-2.8 #7761 üzenetére
Race07-hez nincs, rFactorhoz van. Lehetne konvertálni, kérdés megéri e, ugyanis nem az a nyomvonal mint amit a WTCC-ben használnak.
A fellelhetőekből hiányzik a 2-3-4-es kanyar, valamint a 9-10-es is. Ez alapján:
A lehetőség pedig ez, sikánnal vagy anélkül:
-
subaruwrc
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #7762 üzenetére
ez csak nekem égbekiáltó baromság ?
megkérdeztem hatszor facebookon de mivel nem voltál képes válaszolni ezért itt is felteszem a kérdést hátha valaki értelmesen megválaszolja végre hogy mi ebben a logika meg a " fúde élethűek vagyunk minden áron " hogy ha valaki kiszáll akkor az új belépő megkapja a pontjait is ?
ilyen baromságról még nem hallottam.
arról meg megint ne beszéljek hogy a bertold féle kocsi váltást megint kivel beszélted meg?
vagy ki más tudott róla hogy akkor most a máté féle citröen kiadó lesz ?
senki ...azt is kérdeztem már de arra se kapok hetek óta választ és nem is fogok, hogy ha én azt mondom hogy szevassztok akkor aki a helyemre jön az rögtön vezeti a bajnokságot ?
ugye ez nem csak szerintem nevetséges ? -
Zahi
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #7762 üzenetére
Ez most komoly? Jövő héten Argentin futam?...Tudtommal 9 hét kb...
Más:
Az Argentin-ből nem a Tavalyi pályát használjuk? Mert mintha tavaly már meglett volna, vagy azóta változott valami?[ Szerkesztve ]
Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
subaruwrc
félisten
lol
az fel se tűntjó hogy 08.03-án van az igazi
de már rájöttem hogy el kell felejteni ezt a " valóságra törekszünk " marketing dumát, semmi köze a valósághoz az egésznek, hartge szabályai vannak.
lásd 10 körös spa-i ötlet amire szintén nem kaptam választ hogy egyáltalán miért merült fel.
csak kicsit dühítő hogy pakolja bele az ember a munkát meg agyal,tervez de a jobbnál jobb ötletek mennek a kukába aztán az ilyen égbekiáltó faszságoknak meg szabad útja van, hogy megöröklik a pontomat meg akkor és annyi körös a futam amennyit éppen a " vezető " megálmodik. hát nem csodálom hogy máténak tele lett a töke, arról ne is beszéljek hogy egy két renitens egyén még véletlenül sincs megrendszabályozva kellőképpen.
kiváló lehetne ez a versenysorozat de jelen helyzetben expressz vonat sebességgel száguld bele a szakadékba, csak majd ne legyen meglepetés senkinek amikor ledarálódik az egész mezőny egyszer csak...
-
Zahi
aktív tag
válasz subaruwrc #7770 üzenetére
Hát szerettem volna Én is megkérdezni, hogy mi alapján kerülnek esetek is elbírálásra, mert.:
A Hondások Marrakech után Utolsó Rajthelyes büntetést kaptak, mert átléptek egy vonalat.
Mátyás meg kiforgatott engem a 3-ról az utolsó helyre, ezért kapott 15 kg plusszt.!!
Nem Matyit akarom elmarasztalni, vagy valami, de hol az összefüggés?
Mert érdekelne, hogy miért nagyobb kihágás egy vonal átlépés egy olyan vétséggel szemben, ami komoly helyezésektől foszt meg valakit? NEM ÉRTEM!!
Ráadásul, ha jól meggondolom ebben az esetben a Citroen visszakapta a gyári súlyát, tehát most aztán
"jól megbüntették" a vétkest.
Ezek csak halványan megfogalmazódott kérdések...És nem csak ennyi kérdésem lenne, de háááát..
...már nem merek mondani semmit...[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
már nem merek mondani semmit
nem is érdemes.
én hoztam át egy máshol jól működő egységes rendszert ami lehetne nyilvános, ha valakinek vagy több embernek valami nagyon nem tetszik azt meg tudnánk beszélni,változtatni esetleg, azt hiszed kaptam rá egy mondat véleményt is ?
semmi rendszer nincs benne, se következetesség, ez csak egy téma a sok közül amit én nem így csinálnék...
jut eszembe ha valakit érdekel egy huszonhatodik nyári versenysorozat, az ITT jelentkezhet.
én vagyok a szervezője
a fórumra regisztrálni kell hogy látható legyen a tartalom, a szabályzat nyilvános és a közösség segítségével csiszoltuk mindenki számára elfogadhatóra.
[ Szerkesztve ]
-
Zahi
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #7761 üzenetére
Nem EZ volt tavaly Argentin futam? Mintha tavaly sem lett volna meg a Rio Hondo R07-re és ilyesmi rémlik helyette!!
-
Dominik99
csendes tag
Nem titkos
Tavaly azért volt az mert csak az utolsó pillanatba találtam meg és akkor már nem lehetett :/ugyhogy itt a link mindenki tesztelje
http://www.knf.hu/f=f379edd85b366f841fe5ecfc01e8e7b00320d24b
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz Allbundy #7763 üzenetére
Játékon belül próbálok szervert indítani, dedicated szerverről most hallok először tőled.
Tiltottam a windows tűzfalat sőt teljesen kikapcsoltam a Kaspersky-t is, hogy még véletlenül se zavarjon be, de javulást nem hozott nem tudnak hozzám csatlakozni.Nem tudom már mi lehet a baj.
-
Allbundy
tag
válasz Predator2 #7777 üzenetére
Itt a gond!
Dedi szervert indíts. Ennek menete:
Steam indítása ->
Játék főkönyvtárban -(X:\Program Files\Steam\SteamApps\common\race 07\)
-"RaceDedicatedServer_Steam.exe" indítása. -> beállítod a dolgokat.
Első lapon:Internet server= pipa, Difficulty=PRo vagy SEMI PRO, Connection Type=LAN
Második lap: pálya igény szerint, felül középen Car Filer-rel a használni kívánt autókat állítod be, alul értelemszerűen az etapokat.
Harmadik lap: Szerver neve, jelszó, többi értelemszerű, ha nem megy szólj.
Start.Ezután elindítod a játékot, és megkeresed a szerveredet. Lehet, hogy először még 5000-es pinget mutat, de próbálj meg csatlakozni. Ha sikerült: készen vagy.
[ Szerkesztve ]
-
TannerHUN
aktív tag
Most akkor mikor lesz verseny?
Csak mert lesz itt kérem szépen nyári kupa is,,, WTCC meg GT3 is. De nem csak nekem, hanem másoknak is.Bandi, köszi szépen a segítséget! Ha így se jó, akkor megeszem a kalapomat
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nálunk Aug.2
Elnéztem a dátumot bocsánat
-
Predator2
addikt
válasz Allbundy #7778 üzenetére
köszönöm a segítséged, de akkor havernak mitől jó? ha ős csinál szervert (játékon belül) akkor tudunk játszani
Így van beállítva a routere.
Illetve próbáltam a dedicated szervert, a start után elindol egy számláló, ha ez lejár nem történik semmi
pedig minden úgy van beállítva ahogy írtad [link]>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Zahi
aktív tag
Kellemes hír, a szünetben sem unatkoztunk,jó volt a csapat, a Mercit behoztuk a 2. helyre!!
Rohadt jó kis futam volt!
[ Szerkesztve ]
-
Allbundy
tag
válasz HartgeH3-2.8 #7783 üzenetére
A képhez hozzá tartozik, hogy én mindössze egy büntetéssel és 5 körrel tudtam hozzájárulni a csapat eredményéhez. Szervezői teendőkkel együtt nem ment
úgy hogy gratu Subarunak és Zahinak, nagyot mentek.Practice szakaszon megy a verseny, mert ekkor lehet boxolni, illetve kijönni többször. A csapattagok által megtett köröket kell összeadni, némi nehezítéssel, mert az első köröket nem számolja a program. Plusz váltásonként van némi büntetés, illetve totálkárnál is.
-
Zahi
aktív tag
Mindenki fent van szerón, TS-en, Aki a boxba jön, gyors chat-en jelzi: csere.Amint beállt, a váltás mehet ki 1 perc után. Nagyjából így, röviden, tömören. Élőben ment az ellenőrzés is, a bírák folyamatosan fogyelemmel kísérték az egész eseményt, tehát jól le volt szervezve,de volt is munkájuk azért!!
Nagyon fain futam volt, 1 etup nagyajából 1 óra 8-10 perc
Eddig volt elég a 120 liter benzin, ami a Mercibe fértHa kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
subaruwrc
félisten
elkészült az összefoglalóm is.
-
subaruwrc
félisten
esetleg előfordulhat hogy a felmerült tonnányi problémára is reagálsz majd valamit ?
ez az új zéró toleranciás súlybüntetés rendszer honnan jött már megint ?
[link] -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz subaruwrc #7787 üzenetére
Elkezdtem írni, csak még nem fejeztem be. Addig nem is posztoltam ki amíg nem lesz végleges vagy nem tudom a többiek véleményét. Meló meg egyéb más privát dolgok miatt nem foglalkoztam vele. Bevallom azt is, hogy kicsit rámentem a Grid Autosportra is amit haverral előszeretettel veszünk elő szabad órákba.
Milyen tonnányi problémára kell válaszolnom? Jöhet minden , megnézem.
A stíluson viszont faragjál egy kicsit mert gondban leszünk.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szerk:
Gondoltam kicsit most lazább a helyzet, megnéztem a kövi dátumot és még odébb van ha jól tévedek.
Írjatok meg mindent és megnézem vagy segítek. Otthoni felújítás miatt estem ki egy hétre.
-
TannerHUN
aktív tag
Gratulálok nektek! Nem lehetett könnyű. A videóból látszik a benzin mennyisége, nem nagyon lehetett neki nyomni a csúszkálás miatt
HartgeH3-2.8 - Nekem csak egy kérdésem lenne. Elbíráltátok az óvásomat? Neked küldtem még el üzenetben. Persze, ha dolgozol az ügyön, akkor vedd tárgytalannak, még van idő
-
subaruwrc
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #7788 üzenetére
Csak vissza kell olvasnod,ide irtunk mindent.
Miféle gondot jelenthet nekem ha leirom a véleményem? Érdekel..
-
subaruwrc
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #7788 üzenetére
Pl tonnányi probléma part1.
Ugye ez most csak rossz vicc hogy a kedvenc bertoldod Innentől 167 pontról indul csak mert ti ketten ugy döntöttetek hogy hopp átpattan egy citröenbe...
Na pl ez egy rohadt nagy problema hogy a maradék apró hitelét is ketté rugdossátok a sorozatnak az ilyen húzásokkal aztán meg előadod hogy neked fogalmad nincs mivel lehet probléma..
Inkább nyisd ki a szemed ameddig nem késő és ne engem fenyegess.. -
HartgeH3-2.8
addikt
Máté posztolta, hogy befejezi. Mindenkinek adott volt a lehetőség, hogy lecsapjon az autóra, és mindenki tett rá magasról. Bertold lecsapott a lehetőségre. Én is megtettem volna.
Azt beszéltük , hogy az óvások nagy részét intézitek és amibe kell segítség vagy döntésképtelenség van azt megnézem én is. Nekem így rémlik. Privátban (itt vagy facebook) dobd át nekem és megpróbálom csekkolni.
Az autók viszik magukkal a pontokat. Zoli korábban le is írta asszem a rendszert, hogy mi hogyan van.
Ő tudja csak törölni én nem tudok belenyúlni. Máté egy ütközés miatt feladta sajnos az autó meg szabad hát így alakult. Én is beültem volna egy 150 pontos Citroenbe, de utólag tényleg jogos ha nem ő szerezte akkor nem őt illeti.Zolinak szólok.
-
subaruwrc
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #7793 üzenetére
Azert mindentől Függetlenül ugy látom te is beláttad mi volt a problema lényege. Ha már egyaltalan van ra lehetőség hogy valaki autót váltson (miért?) akkor legalabb vigye tovabb a sajat pontjait. Az hogy a rendszer amit használunk ezt nem engedi nem biztos hogy megfelelő.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hosszú posztokon keresztül ilyen Router probléma meg Endurance futam meg egyebek volt itt nem vettem észre , hogy volt más is. Elnézést kérek.
Visszafele megyek:
szerettem volna Én is megkérdezni, hogy mi alapján kerülnek esetek is elbírálásra, mert.:
Úgy hogy van pl a nagyoknál egy olyan szervezet, hogy FIA! Ők a felügyelői mint nemzetközi automobil szövetség. A futam szervezői saját belátása szerint dönthet a futam rendezését illetően. Ezt ti is ugyan úgy megteszitek amikor egy RCHU Porsche vagy Endurance futamot szerveztek, ti hozzátok a szabályokat és az vagy elfogadja valaki vagy nem. Ezt Wéber Gábor is leírta, hogy a futam szervezője egyénileg dönt ezekben.A FIA jelen esetben mi (én) vagyok/vagyunk és azért van annyi versenyzői tapasztalat, hogy meg lehet ítélni egy-egy esetet, hogy ki volt a vétkes. A FIA döntését se sűrűn kérdőjelezik meg vagy rohangálnak oda, hogy ezt mér így meg mér úgy. Oké nyilván az egy komoly szervezet, ez meg hobbi, de a szomszéd Gyenesi nénit aki amúgy iszonyat jó sütiket gyárt nem kérhetem meg, hogy döntsön. A büntetéseket most próbálom kicsit összerakni, hogy legyen hatása is, ne csak dísznek legyen ott. (még nincs kész).
Ez most komoly? Jövő héten Argentin futam?...Tudtommal 9 hét kb...
Facebook oldalon már posztoltam hogy elnézést kérek csúnyán benéztem a dátumot és ezért írtam marhaságot (ilyen nagy) betükkel írtam ki facebook-ra hogy bocsánat érte. A 10 körös futamot is vállalom, jó lett volna leközvetíteni egy kicsit hosszabb futamot. Többet nem kezdeményezek ilyet.
Ismét Wéber Gábort idézem: A verseny szervezőjének joga van módosítani. Élőben is hoztak már futam előtt két nappal döntést. Meg most itt lesz futam, most mégse lesz. Itt most lehet vágni, most ott nem lehet vágni.A nagyoknál is ugyan ez megy.
Senki ne mondja hogy nem. Pedig ott súlyos euro milliók forognak.
Itt meg minden teljesen FREE, nem is értem mi jogon háborodik fel bárki bármiért amit ingyen kapAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Van ugye a PIA pilóták érdekvédelmének szövetsége. Ők mindig mindennel
bszogatnakhogy ez nem jó az nem jó, miért így miért úgy. Nem is értem, miért írjátok hogy én döntök mindenben amikor mindig egyeztetve van minden és a pilóták érdekei is figyelembe vannak véve.Ezt határozottan vissza utasítom, hogy nincs figyelembe véve a közösség érdeke.
Márk Webber is állandóan rohangált a FIA-hoz meg CHarlie-hoz biztos nagyon örültek neki, hogy már megint itt pattok ez az idióta Ausztrál és nem hagyja dolgozni a szakembereket. Oké sokszor talán igaza volt hogy komoly esőben életveszélyes elindulni de sokszor meg csak pattogott mert érzékeny volt a lelki világa Vettel miatt. Ez az én véleményem. Azóta szerencsére lenyugodott a Porsche-ban.
Igen megvan az Argentin pálya , most akartam róla szavazást kirakni, hogy melyiken menjünk. A korábbi Argentin pálya amit akkor raktunk be (amikor még nem volt eredeti) azon iszonyat jó versenyt mentünk, ezért nem raktam még ki.
Ha valamit kihagytam akkor szóljatok és folytatom.
A dátum miatt még egyszer elnézést, csúnyán benéztem.
Még néztem is hogy miért hét közbe van futamAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kiraktam Facebookra is:
Talán emlékeztek tavaly (amíg nem volt eredeti) Argentin pályánk addig pótléknak találtunk egy nagyon jót. Melyiken szeretnétek menni az eredeti hivatalos Rio Hondon, vagy pedig a tavalyi csoda pályán de los Funes-en? Ha minden igaz van eredeti pályánk ugyan még nem teszteltem de van. /Hartge/
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz TannerHUN #7790 üzenetére
Kérlek a többieken kívül (nekem privátban "is" küldjed át az óvást) ide PH privátban és facebook privátban is. Tudom kicsit hülyén hangzik, de ha több helyen van akkor tuti ránézek.
Komolyan mondom nem találom a sok hsz között az óvásod
Amit még elfelejtettem nehogy szó érje a ház elejét.
Jött hozzám egy kérés:Vulpolone így hogy felszabadult a Zengő Honda, nem kaphatnám meg az utolsó 5 futamra?
Kíváncsi vagyok, mennyivel tudnék jobb lenni egy jobb autóval.Azért egyeztesd a többiekkel, nehogy ezért is átmenjenek panaszkodóba
Én nem látom akadályát, de úgy korrekt ha a kérést teljesítem és megkérdezek mindenkit. A facebook oldalra nem teszem ki mert a maradék 299 embert qvára nem fogja érdekelni.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #7798 üzenetére
Sikerült oda lefordítani és azt kommunikálni kifele hogy az embereknek az autó váltással van baja. NEM,utoljára irom le hogy megértsd az a hülyeség zavar hogy az autó viszi a pontokat nem a pilóta. De többször és többet nem irok semmilyen témában mert ugy tunik h teljesen inkompetens vagy és csak azt es olyan módon értesz meg amit te akarsz.
Ui: Szerintem tilts le privátban is,ez a megoldás annak aki nem képes belátni ha hibázik.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz subaruwrc #7799 üzenetére
Az autó viszi a pontokat: A weboldal lett így megcsinálva. Én örülök hogy egyáltalán van, nem akartam mindenbe belekötni Zoli munkájába. Ezt vele kéne megbeszélni ha nem jó így.
Én is belátom, hogy úgy a korrekt ha viszi mindenki tovább a saját pontját. Azért 1-2 váltás belefér, nem tömegével ülnek át.Miben hibáztam vagy mi a gond még mindig? Nem értem.
Múltkor pedig mondtuk, hogy a weboldal van eleve így megcsinálva, nem értem most miért csinálsz úgy mint akinek halvány gőze nem volt róla... Nullázni kell akkor annak a pontját aki át akar ülni , aztán ennyi. Majd kétszer átgondolja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest