Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
Én 300° felett halottam a WTCC-ben. Azért én is jobban teljesítettem volna Makaóban, ha van egy DFGT-m. Tehát nem árt ott a nagyobb kormányelfordulás. Oké, de mondom, hogy hiába is állítok kormányzárat, ha 1 kör alatt elég a gumi. Sőt... Egyenesekben ha kicsit is mozdítok a kormányon, ami szinte meg se látszódik a valós kormányon (pár mm csak), már a pálya másik oldalán vagyok. Ha nagyon leveszem akkor a legkisebb kanyarban is koppig megy a kormány és csúszok kifelé. Ha csak félig esetleg pár százalékig nyomom a gázt, úgy jó, de mindenki elhúz mellettem, mintha állna az autó... Ezért is kértem segítséget a kormányos topicban, hátha van valaki aki ugyanilyen kormánnyal rendelkezik és tud beállítást (screenshotot) adni. Furálom is a dolgot, mert egész jól megyek az rFactorban a Porsche 911-el (GT MOD). Itt meg csak kínlódok és értékes másodperceket veszítek...
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
TannerHUN
aktív tag
Ez isteni jó futam volt! Nagyon kentem neki a BMW-vel Sajnos csak 26-os kormányzárral tudok normálisan menni, de egész korrektül vezettem. Így piszok érzékeny az egész, de legalább be tudom venni a kanyarokat. Az első futamot elrontottam, ahogy mások is, mivel esős pályán száraz gumival mentem
De így is 7-ik lettem a 15-ből. Összesítettben is a 7.helyet értem el, úgyhogy panaszom nem lehet. A második fő versenyen meg már kevesen voltunk... A második versenyem mondhatni nagyon rossz lett. Valaki hátulról meglökött és a 2-3. körben annyi volt a felfüggesztésnek. A gumik már szinte tropára mentek, így az egyik kanyarban 1.fokozatban meg is pördültem, így az utolsó helyen végeztem. Az összesített helyen pedig Pa7r1k előtt végeztem (5. vagy talán 6.-ik?).TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
Pa7r1k
csendes tag
Köszöntem szépen a részvételt! jól éreztem magam izgalmas volt! remélem még nyomjuk együtt
The spirit of the driver must follow the spirit of the car.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Örülök, hogy megy az élet Allbundy ha gondoljátok nyugodtan a facebook oldalunkra is posztoljátok a futamokat , elérhetőségeket , időpontokat. Ha kell adok jogot is hozzá külön az oldalon.
Közvetítés reméljük ma elkékül
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Pa7r1k
csendes tag
Nem tudom mester rég volt már este xD viszont arra emlékszem h egy bmw a seggenben volt állandóan... az eggyik féktávon beelőzött, mentem utána a célegyenes előtti s kanyarban lett volna esélyem de megcsúszott a bömös így nem sikerült De jó futam volt. elfáradt az agyam!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Pa7r1k
csendes tag
Kéne egyett versenyezni
Ahm leszedtem valami raceroom nevü kieget v játékot nem tudom de nem rossz
-
TannerHUN
aktív tag
A számból vettétek ki a szót Én is versenyeznék már. A mai nap nem jó és a hétvégén sem, de ha ide ki lesz írva a versennyel kapcsolatban valami, akkor megpróbálok időt szakítani rá.
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
negro
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #6010 üzenetére
Akinek kell esetleg privatban atkuldom.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
negro
őstag
Ha lesz ma este vmi akkor felnezek en is.
-
negro
őstag
Meg mehetne olyan is mikor csak a Mini van.
Vagy egy Camarao Gen4-es fun. Azzal szerintem meg az eletbe nem mentem
-
Allbundy
tag
válasz HartgeH3-2.8 #6023 üzenetére
Ha valaki ráér holnap délután hattól egy kis mini ROC-ra, az jelezzen nekem legyen szíves.
Lesz egy első-, egy hátsó-, és egy négykerék hajtású autó. a pálya párhuzamos, olyan mint a nagyoknál(a londoni pálya másolata)
Jó buli lesz -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Allbundy #6024 üzenetére
ROC az király
Ha esetleg megvan az a széria amivel mentek akkor lehet én is jövök erre arra
Egy Radical SR4 futamhoz mit szólnátok Monzában?Szerk: Kérlek dobj rám (ha meg tudod oldani) itt PH-n és a FB oldalunknak is egy üzenetet, hogy posztoljam ki az ilyen versenyeket. Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Feltettem az összes modot amim van. Ha jól láttam Caterham is van köztük. Úgy rémlett az csak külön kiegben van ehhez.
Ja hogy nem is Monza lesz a nyitó futam most esik le
-
Pa7r1k
csendes tag
nem tudok felmeeeeennni. hiányzik kieg... :S
-
Pa7r1k
csendes tag
Amúgy arra gondoltam, (nem tudom létezik e) hogy steamen csinálhatnánk egy ph race csoportott vagy esetleg felvehetnénk egymást hogy lássuk ki játszik. így tudjuk követni a másikat.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha jönne az Alfa....... :-)
Részünkről van egy csoport ide nyugodtan csatlakozzatok ha van kedvetek:
-
Pa7r1k
csendes tag
Jó hát elfelejtettem... sry ahm adhatsz linkeket csak kicsit gyorsabb oldalra ragd fel. ahm ha marad pénzem akkor e hónapban megveszem a többi
-
Pa7r1k
csendes tag
Viszont valami karácsonyi Fun Race-t kéne tolni
-
HartgeH3-2.8
addikt
Így áll most a 2014-es mezőny.
Szép lassan de alakul. Ez a TC2 akkor lenne jó ha több gyártó is részt venne benne, de hát így....
-
subaruwrc
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #6038 üzenetére
várható közvetítés az utsó futamokról mostanában ?
-
batai15
félisten
Milyen kocsikkal,ill pályán szoktatok menni? Hogy tudjak gyakorolgatni,valamikor én is csatlakoznék ha nem gond.
-
Švejk
őstag
Sziasztok,
Megvettem a Race Injectiont, imádom a játékot, és éppen gép csere előtt vagyok, az új cuccon pedig Win 8.1 futna. Valaki próbálta már 8/8.1-el a játékot, hogy fut? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz subaruwrc #6039 üzenetére
Szia!
Szóltam a kamerásunknak, de sajnos kicsit el van varázsolva ezért nem lett közvi
Ha valaki érez magában tehetséget, hogy kamerázzon és elviselje a személyem TS-en akkor szóljon és megcsináljukMegpróbálom elintézni mielőbb
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ezt ha nem látom, nem is hiszem el
[link]
Chuck Norris - Merry Christmas EPIC SPLITAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mariani a túraautózás helyzetéről
-
TannerHUN
aktív tag
[Áthelyezik az adatokat egy jobbra.] Remélem nem fogják hamarosan leállítani a szervereket, mert csak pár hónapja van meg az egész pakk mindenestől. Én elhiszem, hogy jön a GTR 3 és társai, de mindemellett fenntarthatnának egy pont erre a célra félretett szervert. Sok mindenki lenne dühös rájuk, ha ezt meglépnék...
-
HartgeH3-2.8
addikt
Mindenkinek kellemes ünnepeket!
-
subaruwrc
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #6049 üzenetére
viszont kívánom !
az egész ph wtcc mezőnyének kellemes ünnepeket !
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen NAS-t vegyek?
- BMW topik
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest