Hirdetés
- Nintendo Switch
- Bestbuy játékok
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Vettem egy MOMO kormányt, és az utóbbi időben elkezdtem tolni a GTR Evo-val, ami nagyon megtetszett. Viszont a BMW-vel szoktam menni, de az alapbeállításokon eléggé alulkormányozott, kanyarokban nem túl élethű a dolog. Van valahol esetleg leírás, vagy olyan honlap ahol az optimális beállítások le vannak írva, vagy hogy egyáltalán mivel mit lehet elérni?! Sajnos a fórumot elkezdtem átnézni, de nem volt időm végigolvasni mert elég nagy..
-
Kroni1
veterán
válasz Unbaised-Ben #972 üzenetére
A kerékdőlést durvábban beminuszoltam elől, így is jobbnak tűnik kicsit..
-
Kroni1
veterán
válasz Unbaised-Ben #975 üzenetére
Asszem én is fejlődhetek még, de lehet hogy a nem tökéletes beállítások is számítottak az én 1:57-em esetén..
Próbáltam letölteni online files menüpont alól cuccokat, de connecting-nél megáll a dolog.. mi lehet a baj? kellene valami online regisztrációnak lennie v mi? (Természetesen eredetiben megvan a játék, steamen nyomom..)
-
Kroni1
veterán
válasz Unbaised-Ben #978 üzenetére
Értem köszi! A 2012-es kiegészítést amúgy bele lehet telepíteni a steames GTR-Evo változatba?
-
Kroni1
veterán
Rákerestem a forumban, de azért megkérdem: Jól látom, hogy nincs a R07-hez olyan hőmérsékletmintorozó progi ami az elsődleges megjelenítőre ki tudná tenni még a hőmérsékleteket ugye?!
Amugy a komoly szintű szimulátorozás nem igényel ugyanúgy gyors válaszidejű, extra alacsony input lag-os megjelenítőt mint a Hardcore FPS játékok? Gondolom itt is van jelentősége.
-
Kroni1
veterán
válasz Unbaised-Ben #983 üzenetére
Na akkor mégis! Ez nagyon király, már ki is próbáltam. A Time Attacknál az normális hogy alapból magas a gumihőm. és a nyomás?! Mert nálam csak a practice alatt indulnak ezek alacsonyabbról és igénylik a melegítést..
-
Kroni1
veterán
válasz neilszab #985 üzenetére
Értem köszi mindenkinek!
Gondoltam a meglévő steames GTR-Evolution-ömhöz megveszem a Race Injection pakkot (2.5k-ért szerintem nem rossz áron lenne) és az lenne a kérdésem, hogy abba bele tudom-e integrálni ezt a WTCC 2012 modot?! Csak mert a steam-től felek, sok játékot nem lehet ott buherálni, mert rejtve vannak a telepítési mappák és fájlok.. Nem tudja ezt valaki biztosra?
-
Kroni1
veterán
jó árak! már két ismerőssel meg is vetettem!
-
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1009 üzenetére
lesz meg ilyen kozos futam a kozeljovoben?! ma sajna dopgozom..
-
Kroni1
veterán
Szerintem az injection a legjobb ha még semmid nincs.. Ha jól tudom olyan is van, hogy minden simbin játék egyben és az is olyan 5-6ezer forint! Na ha a régebbiek is kellenek akkor az se rossz, bár sztem egy injection bőven elég és akkor bmikor kipróbálhatod a többi autót is amihez most nincs kedved (még) és multiplayer játéknál is több helyen tudsz csatlakozni.
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1015 üzenetére
Én jobbára a pályához való SIMBIN-es alapbeállításokkal megyek, némileg térek csak el ezektől esetleg. Olvastam már a beállításokkal kapcsolatban sok pdf-et stb, de még azon a szinten vagyok, hogy a pályák pontos megtanulása a cél, majd ezek után lesz érdemes csak továbbmennem szerintem..
Most a nordschleiffe-t nyomom egy ideje és nagyon tetszik, hogy ilyen hosszú a pálya.
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1017 üzenetére
Pedig nagyon jó.. Most a 2007-es Hondával alapbeállításon 7:49-nél járok, de még van hova fejlődni..
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Hű már akkora keveredés van a fejemben a sok kiegészítéstől.. Én azt hittem hogy a Race07+GTR Evo+Injection kombóval megvan mindenem.. Erre most látom h a jó kis amcsi musclecar-okból volna még bőven a Race On jóvoltából.Csak ez valahogy eddig kimaradt, de nagyon pedzegeti a fantáziámat! ( A Wtcc08 annyira nem érdekelne.) A sima Race On expansion 2.40Euro, nem egy nagy összeg, ugyhogy lehet meg is veszem január 5-ig..
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1023 üzenetére
Na meg is vettem, jöhet a tesztelés..
-
Kroni1
veterán
válasz hermanyi #1030 üzenetére
Hmmm. kipróbáltam és tényleg jó kocsi! Kanyarodik mint állat és nem is nyűszít úgy mint a wtcc-sek.. Na akkor ezzel elkezdek kicsit jobban foglalkozni.
Viszont az amerikai kocsik nagyon szarul kanyarodnak nálam, még nem sikerült jól beállítani, de attól félek hogy az élethűség érdekében lettek ilyenek!
-
Kroni1
veterán
Én is megvettem a Race On-t, STCC1-et kivéve ami nem is hiányzik igy megvan a teljes széria ha jól sejtem.. (Evo, Injection már korábban, még nem az akciós áron lett beszerezve nálam..)
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1049 üzenetére
szerintem telepitsd ujra es jo lesz. nekem is volt gond de pont kellett egy friss windows install is, aztan minndent ujratettem es most jo..
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1082 üzenetére
ez nem tudommit jelent de en mostanaban vagy 9-10x telepitettem fel a steamest kulonbozo gepekre es mindenhol megy rendesen.. laptop desktop stb.. neked milyen vga van? milyen driverrel!? (mondjuk nem hiszem h az a gond. nalam a 7850-el es beta 12.11 driverrel is tokeletes.)
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1085 üzenetére
könnyen elképzehető h nekem ezért tökéletes, nálam ugyanis első dolgok egyike win install után hogy ezt a UAC-t azonnal kikapcsolom!
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1089 üzenetére
engem erdekel, szombatira elvileg oda tudok erni... arrol irnal valamit h a boxot hogy kell csinalni?! csak ki kell menni v kereket is kell cserelni mondjuk? es h szerverre lesz jelszo? hogy lehet majd megtalalni?! eddig csak parszor multiztam ahol epp volt hely..
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1098 üzenetére
A mai 14h azért meglesz?!
-
Kroni1
veterán
válasz SamuraiKenji #1102 üzenetére
Hát wazze, akkor nálam n agy user error lesz, mert a két perctől én olyan messze vagyok mint ide lacháza.. Nem tudom mit hogyan kéne beállítgatni ehhez a pályához, meg hogy az mennyit javítana az időmön, de asszem sokat lehetne még fejlődnöm!
-
Kroni1
veterán
válasz SamuraiKenji #1104 üzenetére
Most a Chevy, de a BMW-t is próbáltam, ha a assist-ok be vannak kapcsolva akkor az is eléggé vezethető.. Viszont egyenlőre 2:10 körül tudok menni, vagy kicsit alatta, tanulgatom a pályát.. Van még mit
-
Kroni1
veterán
válasz SamuraiKenji #1115 üzenetére
Yakamoto Okayamában megnyeri a Yokohama kupát?!
Ezt a költői kérdést csak a szóvicc kedvéért irtam ide...
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1118 üzenetére
A hétvégén nekem sajna szombat nem jó, vasárnap is csak este érnék rá, de ha akkor lesz szívesen jönnék! A hétvégi verseny nekem is tetszett (volna, ha be tudom fejezni, de a vendégek nem tolerájlák a multipléjert, és nem értik h itt nincs pause..) Amire közben rájöttem, hogy többet kell köröznöm ugy hogy mások is vannak a pályán, mert ez nagyon nem megy, meg hogy még van hova gyorsulnom.. És ezt nem lehet a kormányra fogni, (MOMO-m van) havernak egy szakadt régi Wingman Formula Force GP kormánya van, a pillangóváltók nem működnek rajt, és ezzel úgy megy, hogy néha kitiltják szerverekről, mert azt hiszik hogy csal.
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1121 üzenetére
ehhez fejben nagyon ott kene lenni.. meg gep elott se nemhogy az eletben, igazi kocsival..
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1142 üzenetére
Van még az ingyenes teaserben egy bonus challange amiben a Saleen DB7-el mehetsz egy kört a pálya módosított változatán! De ha feliratkozol a zárt bétára akkor ott több challange, és autó van és jönnek rá ujabbak! Érdemes sztem, nagyon jó grafika és a fizikája se rossz...
-
Kroni1
veterán
válasz neilszab #1148 üzenetére
Asszem mivel elég sok hasznos tanácsot és írást köszönhetünk neked itt a fórumon és a logout-on egyaránt, így még akkor se venném én tőled személy szerint rossz néven, hogy ide is beírod a GTR Masterses eseményeket, ha az reklámnak minősülne! De véleményem szerint erről szó sincs, úgyhogy mivel azért olyan nagyon sokan nem vagyunk akik ezzel a játékkal tóljuk ezért szerintem minden infónak helye van itt! A GTR fórumon ritkán járok, így örültem h neked köszönhetően tolhattam egyet az új Hondával!
-
Kroni1
veterán
válasz d.véderjoe #1150 üzenetére
Regisztrálva vagy, de nem kaptál meghívót ezek szerint.. Én is tavaly évvége felé regeltem, és csak most jött pár napja egy email, a link-el hogy letölthetem a zárt bétát! Viszont ha nem is jön válasz ne aggódj, állítólag nemsokára nyílt lesz a béta! Elég közel vannak a végleges verzió kiadásához úgy látszik!
-
Kroni1
veterán
válasz neilszab #1155 üzenetére
Egyet értek veled, én is úgy sejtettem, hogy ez a Race07 játék topicja, ezek szerint akkor rosszul tudtam.
De akkor a javaslatom: nyitni kéne egy másik, általános topicot a játéknak, ahol minden vele kapcsolatos esemény kihirdetésre kerülhet, mert pl. én a GTR fórumot nem nézem, versenyek így is ritkán vannak, én pedig örülnék minden infónak ligától függetlenül.
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1164 üzenetére
egy ötlet: jo lenne nehany olyan esemeny, ami nem a "mastereknek" hanem csak az olyan amatoroknek lenne szervezve, mint pl. amilyen vagyok en is: szeretem a jatekot de nincs sok idom gyakorolni, ezert a beallitasok, a palyak ismerete meg enyhen szolva is hianyos. vagy ez szerintetek hulyeseg?! nyilvan nehez lenne beloni, h ki szamit kezdonek, de talan a lelkiismeretre bizva megoldhato lenne, es akkor masok is juthatnanak neha sikerelmenyhez.. hmm?
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1166 üzenetére
igen, a te idoid nem is voltak olyan veszesek, de volt aki meg teged is szepen elvert koronkent 4-5 mpvel ha jol lattam. ezert gondoltam h kene olyan futam, ahol pl. a default setupon mennenk max a fuelt lenne szabad elallitani vagy ilyesmi. de mindegy, jo nekem valahol a vegefele is elkavirnyalni..
ez a qual mit jelent?!
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1170 üzenetére
Hát, szabályozás csak a sportszerűségen és lelkiismeret alapon mehet itt, de a multkori futam alapján a sportszerűség maximálisan megvolt szerintem.. Viszont ha azt mondod h ninics nagy difi, akkor nem olyan lényeges, bár szerintem azért 5mp simán van egy konkrétan a pályára való, és az alapbeállítás közt. Vagy rosszul gondolom? Na mindegy is, csak ötlet volt.
Amugy vasárnap most is lesz futam Okayamában? Szombat nekem sajnos nem jó, max csak este, vasárnap viszont egész nap ráérnék...
-
Kroni1
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1198 üzenetére
Sonoma pálya van vmelyik gyári kiegben egyáltalán?! Mert nekem megvan minden szinte de usa-ban csak a US. Road, és a Laguna Seca pályák vannak ha jól emléxem.. Vagy esz megcsináljátok Mod-ban? Mindenesetre szívesen mennék Sonomában, tetszik a pálya. Ráadásul a 2012-es futam is kellemes emlékeket hozott számunkra onnan Norbi révén!
-
Kroni1
veterán
Bár nem konkrétan ez a játék, de remélem nem OFF, úgyhogy megkérdem mert tudom, sokan játszanak közülünk a SIMBIN új, béta állapotú játékával is: Ha veszek a Bétában autókat akkor azok elvileg a teljes játék megjelenésekor is megmaradnak majd nekem ugye?! Mert van egy-két jószág a palettán amiket kipróbálnék szívesen!
-
Kroni1
veterán
Biztos lesz, mert kb. az a legjobb része! Én is most látom, h release date feb 12! Elég jókor kérdeztem.. Meg is vettem hozzá pár autót meg egy plusz pályát, bár igy kicsit drágának érezném mindent megvenni, majd legközelebb csak akkor veszek hozzá valamit ha lesz vmi nagy akció.. (sztem az nem a közeljövőben lesz aktuális..)
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Remélem nem off nagyon, a kormányos topicban már megkérdeztem, de gondoltam megkérdem itt is a véleményeteket, mert konkrétan ezzel a játékkal kapcsolatban adódott némi kormányos problémám:
A MOMO kormányom után most egy DFGT van nálam, ami pl. a Dirt3 alatt szépen dolgozik, és nem gondoltam volna h pont ebben az arcade játékban fogom érezni, de ki is lehet használni korrigálásoknál a nagyobb elfordulás adta lehetőségeket. Viszont a lényeg, amire figyelmes lettem, hogy a Race07 játékkal nem kóser valami, pedig pont arra számítottam, hogy ebben fogom érezni igazán a különbséget. Szóval Érzésre olyan, mintha csak 240fokig tekerődne a kormány, (csakúgy mint a MOMO) a kocsit oldalról nézve is csak eddig, és cockpit nézetben is csak kb eddig a fokig tekerődik a kormány. Ez gondolom nem normális ugye?! Mit kéne beállítanom, valahogy nem találom.. A driverben 540fok van beállítva, a steering lock-ot 13fokra szoktam állítani, és a kormánykalauz beállításait nagyjából végigteszteltem. Próbáltam 900 fokon is, de hiába, Race07-ben a fordulóköröm félig eltekert kormánnyal is ugyanakkora mint teljesen 1+negyed fordulattal kitekerve a végpontig
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Kingston fury renegade DDR4 3600mhz eladó! 4x8GB
- ASUS GTX 1050 2GB
- POWER UP! Kolink Enclave 700W Gold tápegység INGYÉ FOXY
- Apple MacBook Air 13" 2017 (500 GB SSD/8GB DDR3/1.8GHz Intel Core i5) 1 év garanciával, használt!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest