Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Pasquale Di Sabatino (Liqui Moly Team Engstler) TC2
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nem lehet mindig az F1-re fogni szóval a héten ismét teszt, megtartjuk a fő próbát!
Az éles pályán fogunk gyakorolni, tehát mindenki egy kicsit tud szemezgetni a többiek helyzetéről!
A lehető legtöbb versenyző jó lenne ha eljönne!Minden csapatra és minden pilótára számítok!
Időpont: Április 5 (Szombat) Qual 14:30
Szerver Start 14.00Szabad gyakorlás, Qual szimuláció Q1,Q2,Q3 , Quick Race (5kör)
Bővebben: Pre-Season Test - Morocco
Team Speak szerverre lehet jönni aki szeretne ideiglenes (külön szobát is csinálhattok ha kell).
Cím: join.myteamspeak.hu
Szoba: Race 07 Series PH WTCC
Password: Game2Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
subaruwrc
félisten
élmény lesz ezzel a géppel veretni
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz subaruwrc #6854 üzenetére
Nagyon király videó! Iszonyat ügyesen tudnak ezek matricázni. Kíváncsi lennék mennyibe kerülne egy utcai Chevy-t felmatricázni. Kiszélesíteni karbon elemekkel azt inkább nem akarnám tudni
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
El_Gigante
tag
Hello! Szekis botváltónál(DFGT) , fel kapcsoláskor felfelé nyomjátok a váltót? Imént néztem egy videót ott fordítva van! Ugye nekem úgy logikus hogy fel akkor fel
-
subaruwrc
félisten
válasz El_Gigante #6856 üzenetére
élőben magad felé húzod fel és magadtól eltolod le váltásnál.
-
Ventur@
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #6853 üzenetére
Üdv!
Én előre jelzem, hogy csak max. tesztre tudok jönni, mert szombaton RSB 4. fordulóm van .
Visszük Ragályra az Imprezza-t, hátha megint Super Rallyzok egyet .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Zahi
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #6855 üzenetére
A Matricázás vállakozótól, kiviteltől függ...Általában négyzetméterben számolnak nagyobb felületnél. 17 ezer-től felfele.Ehhez jön még a munkadíj..De mondom, ez sok mindentől függ.alapanyag, kivitel..etc...Viszont lényegesen gyorsabb és olcsóbb, mint a fényezés és soxor van olyan,mint a dukkó! Bár az már komolyabb fólia! Raádásul ahhoz olyan alap is kell.Sima kevlárra, vagy üvegszálra téve soha nem lesz "tükör", de a versenyautókon ez nem lényeges! Karbont tényleg ne akard tudni! Az üvegszál olcsóbb, és csak picit nehezebb! Igényesen elkészített üvegszálas elemek vannak szépek, magam is csináltam anno.De ezeknek az ára is készítő függő! Én 1 komplett Calibrát körbe(4 sárvédő ív, küszöb, első-hátsó lökhárító) 160k-ból tudtam kihozni. És egyedi volt, nem volt másnak olyan! Erre ment még a fényezés.(kb 110k) Ehhez mérten Karbonból 5x,10x ennyi is lehet! Nem hétköznapi embernek való az, ráadásul utcára totál felesleges!
Röviden-tömören!Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Gyarapítanám a létszámot de egy ideje nem követem a topikot.
Akad még bérelhető autó és milyen feltételekkel? -
Ventur@
senior tag
Csá Zodo mester !
Hivatalos honlap - Igazolások rész
Elvileg TC2-es Seat Leon van még szabad, illetve a TC2-es BMW-ék - ha jól tudom - mind szabadok .
TC2-es Leon-al megyek én is gyere azzal, aztán majd el leszünk egymással .
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ventur@ Rendben, gyere ahogy időd engedi.
Zahi Nagyon jó Még egy álom mehet a kukába bár....
Szia zodo!
Elsőként a szabályzatot érdemes megnézni: [link]
Időmérő változások, súlyok, egyebek miatt.Ezt is érdemes még elolvasni: [link]
Aztán amit Ventur@ linkelt az igazolásoknál , lesz még Seat, van Bmw, és Nika Racing TC2 Hondával jön a pletykák szerint. Még sok minden nincs eldöntve. Ami még fontos, hogy egész évre (minden futamra) kell szerződni, nincs autóváltás, és nyereményekért megy a bajnokság. (Kupa, oklevél, Steam játékok, S.Loeb bajnoki sapka) ezt legtöbb leggyorsabb kört vagy legjobban teljesítő versenyző kapja.
TC1 és TC2 abban tér el, hogy a TC2 Yokohama kupás és külön bajnokságban (is) részt vesz.
Igyekszem úgy válogatni, hogy a TC1-ben legyenek lehetőleg az erősebb pilóták. Ezt persze nehéz így eldönteni, de ilyen módon próbálok a két osztály között eltérést létrehozni.Idő eredményed alapján meglátjuk
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kicsit dolgoztam az igazolásokon is: [link]
-
zodo
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #6864 üzenetére
Elolvastam a szabályzatot és igazolások részt.
Szerintem TC2 lesz de majd meglátjuk.TC2-es Bmw és Seat melyik kiegészítőből valóak ?
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
zodo
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #6867 üzenetére
2010-ben TDI Leon van ami gondolom nem játszik. Bmw-ből pedig két 320si 5 ill. 6 sebességesek.
STCC2-ben pedig két 320si felül van még egy 320i 5 sebességes.Seat egyértelmű de a Bmw-k közül melyik választható vagy nincs ilyen megkötés?
Marrakech-ből a játékban lévő 2010-es pálya lesz vagy az ami az oldalon szerepel, frissítéssel?
Szerk:
subaruwrc
Köszi akkor feldobom.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Nem vagytok valami közlékenyek
Ez a mod kell még a Civic végett: WTCC 2012 - 2013 Mod v1.1 ?
Esetleg, konkrét linket elfogadnék.Szerk: Citroën C-Elysée honnan tölthető ?
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
A BMW az WTCC'10 osztályból jön az tuti.
Linkelek neked majd egy WTCC 2013 modot, onnan jön a Civic.
-
Ventur@
senior tag
Nika Racing-et be lehet írni a listába . Jönnek egy TC2-es Civic-el az idei éven .
FIA WTCC és a WTCC Hírblogon is kint róla a hír.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Ventur@ #6872 üzenetére
Igen végre bejelentették hála égnek. Szimpatikus csapat örülök nekik. Ezek szerint Seat helyett Honda lenne a választás? Ami picit meglepett (bár nem újdonság), hogy a Nika versenyzője a japán videójáték mágnás Yukinori Taniguchi lesz. Persze F1-ből ismerős a "befizetős" pilóta style, de azért fura, hogy már a WTCC-ben is egyre több az ilyen jellegű dolog. Kivétel Pechi Pechito alias argentín mérgezett egér esete.
Ennek nyomán ha én mondjuk 2 nap múlva nyerek a lotton 1-2 milliárdot és (esetleg) le tudom tenni a nemzetkozi autómobil szövetség jogosítványát azon belül is WTCC osztályra akkor akár én is indulhatnék, hiszen csak pénz kérdése. Merész, hogy ilyen akár előfordulhat, de ámen
-
Overlocker
veterán
Tiszteletem Urak!
Szeretnék jelentkezni a ligába! A héten össze is áll a gépem a cockpittel.
Milyen autók közül választhatok még?
üdv
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Írtam privátot, elküldtem mindent a hétvégi éles teszthez.
Overlocker
Hello, Szia!
Ha minden igaz akkor komplett Campos Racing TC2 autók szabadok és 2db Engstler BMW.
Jött egy Honda is, de oda lehet Ventur@ kolléga átül.Igazolásokat itt tudod megnézni jelenlegi állapotában: [link]
Ami alapjában kell: Race 07, STCC, STCC2, WTCC10, RACE ON (Plussz egy WTCC2013 csomag) Honda Civic miatt, ez megvan el tudjuk küldeni. Hétvégi éles tesztre jönnöd kellene ha a bajnokságon szeretnél indulni. Oda majd kell küldenem még egy csomagot. (Álcafestés van benne , meg modellek)
[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #6875 üzenetére
Köszönöm a részletes infot, igyekszem!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Overlocker #6876 üzenetére
Szívesen! Nyugodtan írj rám privátban vagy kérdezz itt a topikban ha bármi kérdés lenne.
Facebook oldalon is várunk és oda is lehet írni bátran.
Ennek a topiknak a fő nyitó oldalán találsz még információt, hogy miről is szól ez a dolog.
Plussz itt a weboldalunk, szabályzattal bővebb infoval [link]Üdv
-
HartgeH3-2.8
addikt
Operatőrt és kommentátor társat keresek az éles bajnokságra! Jó kommunikációs készség és rögtönzés! Nálunk lehet jelentkezni privátban vagy itt a hsz alatt! /Hartge/
A szabályzatnál az időmérő menetét mindenki olvassa el még egyszer figyelmesen, hogy tudja majd hétvégén! Szabályzat
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #6875 üzenetére
Itt is köszi és megküldtem a verda igényemet az Engstler papa vezette TC2 Bmw-re.
-
Ventur@
senior tag
Hartge:
Köszi, hogy gondoltál rám Civic ügyben, de maradnék a kis Leon-nál. Már hozzászoktam, azzal is tesztelgettem, szóval maradok a Campos-nál .
Civic így szabadpréda .
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na örülök, hogy sikerült mindenkinek autót találni
Remélem futamokra is mindenki jön majd!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kérnék szépen minden csapat képviselőjét, hogy írják meg privátban az éles teszten milyen létszámban jelennek meg! Értelemszerűen a többi tag egyeztetésével, ahol egy darab ember van mint csapat ott csak saját magával beszélje meg Remélem mindenki tud jönni.
Aki újonc az írhat akár nekem is közvetlen vagy aki által bekerült neki is szólhat, bármelyik jó.
Lényeg, hogy mindenkiről legyen információ.Köszi előre is az együttműködést.
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Még nem minden tiszta a fejekben ezért:
Még egyszer újra! A TC1 és TC2 között nincs különbség! A TC2 is mehet a fő bajnokságért és a Yokohama kupáért (is) egyaránt! Eltérés annyiban van, hogy a TC1-be erősebb a TC2-be gyengébb pilótát ültetek be! Mindenkinek szabad a vásár! Aki TC2 autóba ül mindenki ellen ugyan úgy versenyképes! /Hartge/
Bővebben: [link]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Hozzájuk még lehet igazolni: Engstler Team, Nika Racing, All-Inkl.com Racing, Campos Racing!
-
TannerHUN
aktív tag
Kérnék minden Lada csapattagot, hogy Hartge-nál jelezzék már, hogy tudnak-e jönni a holnapi edzésre! Köszönöm!
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
-
Zahi
aktív tag
Én itt jelzem, hogy sikerült életet lehelni a vinyómba! Bár a javítás vetexik egy SSD árával,de legalább az adatok megvannak!!
Holnap 2-3 óra között érek haza, ha akkor még lesz teszt, akkor jövök![ Szerkesztve ]
Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ne feledjétek ma éles teszt délután 14:30-tól (szerver start 14.00) mindenkit várunk! Akinek nincs teszt csomagja még most írjon nyugodtan!
Zahi: Cool
[ Szerkesztve ]
-
TannerHUN
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #6891 üzenetére
Amit nekem múltkor elküldtél az jó, nem? Ha nem emlékeznél, ez akkor volt amikor délután nem volt megtartva a teszt
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
-
PaJa1
őstag
Udv. Irok erdekel a bajnoksag. Eddig rfactoros phwtcc versenyeken mentem. Kiprobalnam a race sorozatosat is. A honlapon, mikor par napja neztem, nem talatam szero infot es linket a szukseges letoltesekhez sem... Bar lehet csak figyelmetlen voltam Race onom van. Hatsokerekes autot szeretnek hajtani.
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
HartgeH3-2.8
addikt
Szia!
A bajnoksághoz itt a topikban az összefoglalóban vannak infok mi kell hozzánk (alapjában) vagy pedig a weboldalon a bajnokság menüben. [link]
Ami szükséges: Race07, STCC, STCC2, WTCC10, RACE ON!
Ezen felül WTCC2013 csomag (Honda Civic miatt) ezt külön kell feltenni: [link]
Fent a letöltés felirat mellett van a kattintható link. Manuálisan kézzel kell megadni a Race 07 fő könyvtárát és úgy telepíteni. Rfactort fog írni de az készítői elírás.Szerver:
Race07Series PH WTCC (FP,RA,TST) Free Practice, Race, Teszt
Jelszó csak az éles futamon van az minden hétvégén más.
(Szerver csak akkor van ha teszt van vagy futam) dedi szerver.Ha szeretnél jelentkezni akkor tegyél fel mindent, és küldök egy csomagot ami kell a teszthez. (Ma lesz 14:30tól) de szerver már előbb indul 14h
Pálya az itt van: [link]
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Még elfelejtettem , hogy írj majd ránk a facebook oldalon is és civil néven kell feljönni a szerverre (ahogy Magyarul is írnád). Ezt játékban mint profil létre kell hozni. Ha minden rendben akkor megnézzük milyen időt mész és attól függően tudunk adni autót.
-
subaruwrc
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #6896 üzenetére
ez nem privát valakinek ?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Csúsztunk egy picit elnézést srácok. Indul a szerver!
-
zodo
nagyúr
Akkor jó, azt hittem nálam van valami gebasz.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
Alkalomadtán tegyetek fel egy bmw-t is a választható verdák közé hogy fel tudjak menni a tesztre. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest