Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Udv. Irok erdekel a bajnoksag. Eddig rfactoros phwtcc versenyeken mentem. Kiprobalnam a race sorozatosat is. A honlapon, mikor par napja neztem, nem talatam szero infot es linket a szukseges letoltesekhez sem... Bar lehet csak figyelmetlen voltam Race onom van. Hatsokerekes autot szeretnek hajtani.
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #6895 üzenetére
Köszi!
Sajnos majd csak holnap délelőtt tudok vele foglalkozni, ma nem vagyok annyit gépnél, hogy összejöjjön.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #6895 üzenetére
Kár, hogy a pályaletöltés reghez kötött
Race07-et a steam valami kapcsolati hiba miatt nem tudta telepíteni...pffA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #6922 üzenetére
Köszi!
Ezt töltöm, a data.hu elég lassú, de értékelem a linket, Zodo
Kíváncsi vagyok fel tudok e menni a szeróra, rég nem játszottam már a Race sorozattal[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #6924 üzenetére
Nem engedett fel, unknown classt láttam futni. hibának meg eltérő vagy frissített szerver szöveg fogadott csatlakozaskor.
raca07 és ON volt fent. A 2013as autóknak csak az eleje volt meg lámpák és szélvédő nélkül
Most teszem fel az stcc2t meg a wtcc10et is.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #6965 üzenetére
Megvolt
Kíváncsian várom már a versenyt. Nagyon rég körözgettem Race sorozattal utoljára. Ez a pálya meg amilyen egyszerű annyira veszélyes :sA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
Kár érte, ki kell hagynom a sorozatot.
Jó szórakozást!A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
Időeredményeket lehet tudni a versenyhétvégéről?
-
PaJa1
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #7021 üzenetére
Fuuu. Besurusodtekba szombatjaim. Amugy is csak juninkozepeig ernekbra de a jelen allas szerint a futamok felen nem lennek addig se. Emiatt es amiatt hogy tc1 rwd max csak kovetem a bajnoksagot a forumon. Pedig a marokkoi palyan ereztem a 40es idot a bomboloben.
Hajra tovabb! Kevesebb buntit, nagyobb letszamotA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
PaJa1
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #7082 üzenetére
Én a 190 cm-es magasságommal MX-5be akarok beférni... rövid időre már sikerül
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest