Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #7546 üzenetére
Nico kemény ellenfél volt meg a -40 kilója sem elhanyagolható, amikor már láttam hogy Máté biztonságos távolságban van, elengedtem gumikímélés céljából, meg a kopó és lehülő gumikon inkább a biztos 2. helyet akartam megfogni mint egy esetleges 0-zást az utolsó körökben.
Apró adalékként gondoltam elárulniJa meg niconak alacsonyabb volt a végsebessége mint nekem így az egyenes végére meghuzatott rendesen szélárnyékban. Ezt is ki akartam használni Máté ellen hátha tudunk távolodni tőle.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Igen tudom a menüt már többen is mondták, régebben is, de egyedül dolgozom kizárólag és hatalmas segítség, hogy a bal oldalon látom a nevét és az idejét, szektorát.
Szóval maradAz OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
TannerHUN
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #7549 üzenetére
Rendben, akkor letöltöm sorban és majd a tesztnél kiderül, hogy jó-e vagy sem.
Pedig gyerekjáték mindent bemásolni, aki eltéveszti az nem érti a mappaszerkezetet.TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
HartgeH3-2.8
addikt
Salzburg hétvége ereményei:
[link]Aki nem jött futamra annak autója szabad, és ki fogjuk osztani olyannak aki jön is futamra.
Semper Fidelis (Franciaország) csatlakozik hozzánk a következő futamtól. Tessék felkötni
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Allbundy
tag
válasz HartgeH3-2.8 #7554 üzenetére
Nico Dupont, Semper Fidelis, mi meg menjünk gyári névvel?
-
TannerHUN
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #7554 üzenetére
Akkor én ne is gyakoroljak a következő futamra?
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
paler
aktív tag
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem hozzátok. Az új WTCC autókat és pályákat tartalmazó kiegészítőt honnan lehet beszerezni ?
Előre is köszönöm a segítséget
üdv
Paler[ Szerkesztve ]
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
Allbundy
tag
Melyik új WTCC-re gondolsz? Melyik pályára?
Hartge: A Dupont-t még hajlandó vagyok elhinni, na de a Semper Fidelis már durva. Persze csak vicc az egész
-
HartgeH3-2.8
addikt
Jó megkérdezem mi a valódi neve
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
TC2 osztálynak jó hír, hogy jönnek új pilóták, nagyon remélem teljes szezonra. Előre nem mondok most már semmit majd akkor örülök ha ott lesznek a rácson végre.
A francia gyereknek írtam hogy villám gyorsan jelezze ki a rendes nevét
-
Ventur@
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #7563 üzenetére
"TC2 osztálynak jó hír, hogy jönnek új pilóták, nagyon remélem teljes szezonra. Előre nem mondok most már semmit majd akkor örülök ha ott lesznek a rácson végre. "
Na ez nagyon jó volna, mert Salzburgring-en csak a rajtot élveztem, más semmit, mert nem volt egy TC2-es ellenfél sem . Na jó, az is igaz, hogy arra gyúrtam, hogy a TC1-ek ne érjenek be, de akkor is jobb lenne csatázni már egy jót, ne csak a "nagyok" harcoljanak .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Istenem de egy marha vagyok, hát levelet is küldött nekem az a szerencsétlen és ott a címzettnél benne volt a rendes neve.
My real name is Yoann MIRE
Na jóvan leülök 1-es
-
paler
aktív tag
válasz Allbundy #7560 üzenetére
Szia !
A teljes 2014 WTCC szezonra (autók, pályák) gondoltam. De akkor úgy tűnik hogy ebből nem lesz semmi, mivel csak a ligatagoknak jár ez a verzió. Akkor marad az RFactoros verziók keresése, hátha ott van publikus 2014 WTCC kiegészítő.
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
Allbundy
tag
Még nincs kész ott sem, de dolgoznak rajta.
Mi is dolgozunk a miénken, de sajnos kevesen vagyunk.
Fizika teszt verzió (valószínűleg az utolsó) elérhető, kipróbálható : Itt találod
Bővebb leírás ott. -
HartgeH3-2.8
addikt
Info: Nvidia ShadowPlay tesztelve , abszolút tökéletes!! Következő futamra már ezen keresztül jövök. Nagyon sokat várok ettől a csomagtól.
Pályát nemsokára kiteszem, előtte még tesztelem.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Amit kaptam új Moscow az sajnos nem vált be, mindenem crash-elt, ahogy kivettem tökéletes.
Ezért, előkerestem a régi jól bevált Moscow pályánkat, ezt tegye fel mindenki és ezen ne is moddoljatok semmit mert most nagyon készülök a ShadowPlay dologra, szóval így megy használjuk így köszi
Moscow Race pálya: [link]
-
Zahi
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #7569 üzenetére
Jó kis masinád lehet, ha szalad és tökéletes a Shadow Play Nekem nyávog, hogy nem elég a memória ..(sem)
Ha kell a telefonszámom hívj fel és megadom!
-
Zahi
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #7570 üzenetére
Ez a Tavalyi Moscow, amiből több is van egyben? Mert akkor nem szedem le, az megvan még..
@A ShadowPlay felvételét nem befolyásolja semmi, csak a géped teljesítménye, esetleges játékbeli változtatások nincsenek rá hatással!
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Teszteltem most , nagyon profi a cucc ez a ShadowPlay. A gép erőforrásait alig veszi igénybe és nagyon szép minőségben vesz fel képet és hangot. Ügyes az Nvidia. Viszont csak 6xx szériától felfelé és persze csak Nvidia kártyával. Bővebben: [link]
A gépem az adatlapomnál, hát most aránylag rendben vagyok pc ügyben Erősebb kártyával most még jobb minőségre belőttem a Race 07-et az Nvidia profilban, szóval gyönyörű lett a kép. Hang is úgy néz ki oké.
Persze a fejlesztés nem áll meg.Más bulizik, cigarettázik stb. Én gépet építek
Szerk: Azért a konvertálás és a Youtube feldolgozás sajnos elvehet a minőségből de remélem azért aránylag vissza adja majd amit én látok. Az Nvidia Shadow megteszi minden esetre a magáét. Állat jó cucc!!
[ Szerkesztve ]
-
TannerHUN
aktív tag
Jelentem minden kiegészítő megfelelően működik. Teszteltem Moszkvában és minden megy jól, ahogy kell. Persze MOD nélkül.
Valószínűleg a régi MOD és az új kavart be egymásnak elég rendesen. Így várom az újat és csak azt fogom feltenni.
TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz TannerHUN #7574 üzenetére
Ugye ott is fejlesztés történt sutyiba?
Hogy muzsikál az új szerkezet? PM be majd írd le kérlek mik jöttek a gépbe.
Szervert csinálok neked külön ha szükséges, csak írj rám
-
Allbundy
tag
Ez nem az, viszont nem is akad össze vele. (az sem akadt, viszont ez ment helyette "GT" néven)
De! Mindenképpen csináljatok mentést az előzőről, feltéve hogy máshol is akartok még indulni, ugyanis nem biztos, hogy mindenhol frissítik erre (mert hogy semmi baj sem volt az előzővel, és ez csak némi grafikai javítást tartalmaz).
A vágásérzékelő továbbra sem működik jól, sőt, gyakorlatilag bárhol lehet menni .. ! -
HartgeH3-2.8
addikt
Sonoma futam törölve: [link]
Jelenleg nem találtam Guangdong nevű pályát R07*re de egy alternatíva már van.
Video: [link]
Letöltés: [link]
This new scratch made version of the Shanghai Tianma Circuit (STC) represents the WTCC event that took place in November 2011 as a replacement for Guangdong International Circuit. The track is very short and twisting but still fun to drive. Be sure to check out the onboard video to get an impression of the track.
Ha esetleg találtok vagy van bővebb info, majd szóljatok.
-
TannerHUN
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #7576 üzenetére
Nekem is csak Negro írta, hogy más volt a fájl ott még. Így már leesett, hogy miért nem tudtam indulni...
Írom mindjárt, de ne várj valami nagy NASA erőműre. Csak egy egyszerű s775-ről s1150-re lett az egész gép cserélve, mert már nem futott nagyon semmi sem raja. A Race 07 is elég régi már és az is csak Low beállításokkal ment szépen. Az a majdnem 6 év mégis csak 6 év El sem tudom képzelni, hogy a legújabb AC hogyan is muzsikált volna...
-
Zahi
aktív tag
válasz TannerHUN #7579 üzenetére
Ha már "NASA erőmű":
Nem tudom, hogy milyen specifikációk voltak az "elavult" S775-ön neked, nekem ezer éves S775 alaplapom van, Intel Xeon 2x3Ghz, Geforce Gt220-al! Érdekes módon nekem nem nagyon akad semmi rajta!
Na jó pl a Watchdog lehet nem szaladna el, de az engem nem is érdekel!
Minden engem érintő játék fullban gyönyörűen szalad, u.h. nem értem miért rossz, ami nem friss?Assasin Creeed összes, Ghost Recon,BF,Warface,Alliance of Valliant Arms,...stb,/ FPS
R07,GTR2,Asetto Corsa...stb/Szimulátor
Ezek egyikével sem volt gondom, akkor minek?
És nem mellékesen az Én masinám(Kivéve a videokártya) több, mint 10 éves!!! És még mindig szalad rajta minden, ami nekem kell! De, persze ez Én vagyok...Hehe...[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Az a szép a számítástechnikában, hogy mindenki másképp látja.
Én teljesen eltérő véleményen vagyok
-
TannerHUN
aktív tag
A Xeon meg a sima Dual Core-t összehasonlítani nem érdemes... Nem fogom fejtegetni miért is, aki ismeri ismeri, aki nem az pedig nem. Egyébként minek van neked Xeonod? Örülök, hogy Te így látod, de én sosem tudtam 100-150 e Ft-ból olyan gépet összerakni, ami 10 évig tökéletesen vitte volna a legújabb játékokat. Hogy mennyibe volt neked ez anno nem tudom, de ha tippelnem kellene biztos nem annyi, mint nekem. Az "elavultat" ne úgy értsd. Képzeld itt csücsül egy 1400 Mhz Tualatin az asztalnál (Pentium 3), ha csak szövegszerkesztésre és nagyon kevés internetezésre használod bőven kitart még 20 évig is. De hogy nem tudsz rajta játszani az fix. Casual szintem nekem is megy ezen a gépen minden, főleg ha pasziánszozok vagy éppen a DOS-os játékok egyike megy A videokártyát se hasonlítsuk össze, mert nekem egy 9600 GTS volt, ami nem mai darab. Ráadásul az egy GTS volt nem pedig GT/GTX. A "fullban" pedig nagyon nem mindegy... Ha ősrégi monitorod van, akkor bőven jó, mert szebben fognak menni a játékok. De ha már újabb van, akkor kétlem... Az sem mindegy, hogy FullHD vagy 4K vagy éppen csak 1440x900 és még sorolhatnám a megannyi tényezőt...
A Race 07 1440x900-ban High beállítások mellett ment 20-25 FPS-l. Ezért kellett levenni a grafikát. De mivel ez szimulátor, itt jobban előjön az inputlag és a késleltetési idő és egyéb tényezők. Nagyon sokat számít, hidd el. Vagy egyszerűen kapcsold be a VSync-et és megtapasztalod mi is ez
Szóval tök felesleges összehasonlítani a két gépet mert teljesen más árat és teljesítményt képvisel.
De ha már egyesek (ne értsd félre, nem rád gondolok) ennyire mellet verve feszegetik a gépük tudását, nagyon kíváncsivá tettél ez ügyben Szóval mennyi is volt az a PC összesen monitorral?TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)
-
joshua7
veterán
válasz TannerHUN #7582 üzenetére
Olyan nincs, hogy 9600GTS. Vagy GT vagy GSO.
Egyébként meg abszurd a felvetés. Asetto Corsa 'fullban' egy GT220-on? Hehe. Illetve amennyiben a 'full' 320x240, ultralow, akkor elhiszem.
Zahi: az aláírásodban lévő 925 lenne a Xeon? Mert az egyébként nem az, olyan nem létezik. Az egy sima Pentium D 925. Olyan szintű procival Asetto vagy aktuális A Creed fullban? Oké.
[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
TannerHUN
aktív tag
válasz joshua7 #7583 üzenetére
Szinte gondoltam, hogy egy komolyabban hozzáértő hozzászól Pedig a kártyát itt adtam el a HA-n. Ez egy Gigabyte márka volt. A GTS jelzés pedig a multimédiás dolgokhoz való. Egy picit erősebb a GT, a GTX pedig játékosoknak van kitalálva. GSO-t már rég láttam, mondhatni a P4 korában. Körülbelül ilyen a GTS is.
-
Zahi
aktív tag
válasz joshua7 #7583 üzenetére
Még mielőtt vita lenne, meg rámhúznád a kamugép jelzőt...
Én ezt mondtam:Minden engem érintő játék fullban gyönyörűen szalad
Ami engem érint, de nem tartozik ide az Assetto, ha félreérthető volt, bocsi! (amúgy igen, azt vissza kellett venni 1024x768-ra, DE NEM 320x240-re!!) Nem kell egyenlőre, mert a kormányt sem lehet hozzá beállítani, meg egyéb gondok miatt is, le van törölve, tehát nem érint!
Az Assasin Creed-nél is az első 3 van meg, tehát itt is félreértés van, a 4. részről nem tudok nyilatkozni.
A másik: nem Full HD-ban kell gondolkodni,(Nem mindenki rendelkezik 6 méteres mozivászonnal) hanem az ÉN monitoromban, ami egy Fujitsu 17" -os,1280x1024-es max felbontással!És a leglényegesebb dolog, nem dicsekedtem vele, vagy valótlant állítottam, max félreérthető volt.
Én amit jelezni akartam:
A Race 07-ről lévén szó, nekem fullon semmi gondom vele!!
Ezt próbáltam sugallni.
A Többi game csak felsorolásként volt megadva,amik biztosan, akadás mentesen, szép grafikával mennek rajta!! Ennyi és nem több.
Amennyiben valaki nem hiszi el, az Ő gondja!! Bár qrva bosszantó,mert nem kisiskolás vagyok, semmi érdekem nem fűződik a hazudozáshoz!![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
öö
tudom hogy elkötelezett Simbin játékos vagy, de olyat ne írj hogy nem lehet az AC-hoz kormányt állítani
a 900° fokos kormánnyal semmi dolgod, driver-ben és játékban is 900 és el is felejtheted. a 240°-s kormányokkal többet kell szöszölni, de én segítségnyújtási szándékkal feltettem a régi Momo-m, és beállítottam úgy hogy elégedett voltam az irányítással.
Elég komoly összefogást látok az AC miatt, a GTR Masters is futtat állandó szervert, hogy tesztelhessünk....nagy szimbuzi vagyok, mondhatom magamra, AC-t megjelenésekor megvettem, benne van steam szerint 203 órám, és már kb. másfél hónapja semmi mást nem használok, csak az AC-t a meglévő hibái ellenére, mert sok szimnek sok előnye van szétszorva, rF1-hez minden van, és ott a DRM mod, a HistoriX..stb. az rF2-nek a gumizódó pályaív, az iR online része, kiforrottsága.
De az autókezelés az mindent visz. ..és sztem azt a legnehezebb megvalósítani, mert az gumi, és fizika, és FFB...stb, ezért nálam az AC a szívcsücsök. Az online csapatásokat is nagyon tudom élvezni, bár most délutános vagyok, de offline is, pl. megjelent egy konvertált pálya, több is, de ez a Nordschleife, és háát nem lehet megunni.
nekem elég ratyi procim és DDR2-s rendszerem van ezért saját videókat nem tudok élvezhető formában mutatni, de SG-ről hoztam: youtube
..az AC saját Nord-ja még jópár hónap sajnos.bocsesz topik az off-ért.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Na igen a R07 régi motor
szinte bármirefelmerném tennide..
Ha mondjuk az Nvidia profilban csinálok neki egy egyedi beállítást. Olyat amit már a játék nem tud/nem enged vagy hiába rakod fel nem annyira szép, akkor azért van ám ott némi erőforrás igény.
Gyönyörű szépre be lehet lőni az tény.
Minden aktív és újonc versenyző írjon ránk! (Ma teszt) 18h
/Hartge/Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Aki nem kapott friss csomagot írjon rám! Teszt ma 18h-tól!
-
Zahi
aktív tag
válasz #70869248 #7587 üzenetére
Azt tudom, hogy Te mindenre tudsz megoldást, de épp a MOMO "tesztelésekor" nem voltál elérhető
Én nem találtam MOMO Racing támogatottságot benne, kalibrációnál meg nem lehetett továbblépni a kuplung pedál beállítása nélkül! Ami ugye, az enyémen nincs. Gombra meg nem engedi tenni! Mindegy, nagyon sokat baxtattam a rezet, keresgéltem, nem találtam olyan funkciót, amivel be lehetne állítani gombra, vagy külön csak a kuplungot automatára.Mert ugye a valósághűség miatt ne "segítsen" már mindenben, pedál híján csak a kuplung kellne máshova, vagy automatára! De nem lehet! ÉN nem találtam! Kénytelen voltam kipróbálni valami segítséggel, de az meg úgy egy hoki! Hiába gyönyörű a kép, meg a hang! ( Ferrari 599) elveszi az élvezetet. Ha tudsz beállítást MOMO Racingre(Én nem láttam a támogatott kormányok listáján, csak 3 pedálos szetteket), akkor várom szeretettel!! Bár,meg kell mondjam, Én nem hiszem, hogy egy darabig még váltani fogok, nekem még bőven megfelel, a SimBin! Ez Szép,meg élvezetes, de...Tudod: A FÍLING! Az hiányzik még.
De, mondom, ha tudsz megoldást, hogy működésre birjam a MOMO-t, hogy segítségek nélkül mehessek, akkor rákéredzkedekU.i.: Nem válaszoltál a múltkor feltett kérdésemre: A TE "MOMO"-d megvan még? Nem találtam a képet, amit belinkeltél még tavaly a Simbin topicba!
[ Szerkesztve ]
-
Zahi
aktív tag
válasz #70869248 #7587 üzenetére
Én nem a DDR2-es rendszer miatt nem tudok videót csinálni, illetve mutatni, nekem mással van gondom: a NET!! Bár nem tudom, manapság mondható-e egy ilyen kapcsolatra, hogy net..
Kb 2002-ben volt ilyen netem Barcikán.
Tavaly még a régi lakásban nem volt gondom, de ebben a házban...Pff.
Csak példa a fantasztikus "kapcsolat"-ra:
1 db 175 megás fájlt röpke 4,5 óra alatt nyomott fel!! Tépett, mint állat, mi? Gondold el, mennyi idő lenne felrakni egy 3-4 Gigás videót!!!..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sajnos már csak szétvágott formában, amikor eladtam a pályás autóm, akkor visszatettem rá, mert az volt az eredeti kormánya...ami megint hülyeség, mert egy Ford Consul coupe volt a pályás autóm alapja, és én már ezzel a sportkormánnyal vettem még régen.
mindegy...zavaros, az a lényeg, hogy a Momo-t ugye szétvágtam, és rácsavaroztam a kocsi sportkormányát, a nagyobb átmérő miatt, de mivel a Momo-m már régen szétkopott a használat alatt, a plusz súly, és a nagyobb átmérő miatt rettenetesen el kezdett kotyogni, egy darabig úgy vezettem...akkor mentünk együtt
Majd a húgom használta egy darabig, kamionozott vele. Majd lett a mostani
egy Fanatec 3 load cell-s pedálsorral. Jelenleg ezt használom. Jó lenne visszatérni egy G25 szintre, de most reménytelen, jön a baba, nemrég esküvő..sssszz, pályán egyszer voltam, amikor nem bírtam tovább, kicsengettem fél napot és kivittem az 'utcai' autóm ide Kakucsringre..egy 136lovas 626-s Mazda-t, de ki sem tudtam használni a fél napot, mert leszakadt a stabpálcám jobb hátul, és akkor úgy döntöttem hogy fék.
Pedig ide hallatszik ha megy munka a ringen, mert légvonalban nincs egy km.
Szal most ez van ezzel főzök, és csak nézegetem a jobb kormányokat..
Sajnálom hogy nem voltam, de nem kell a 'varázslót' használni, egyszerűen végigkattingatod, és ha nincs kuplungod akkor azt nem állítod be. a 900 alatti kormányoknál meg filterezni kell.Az AC sok szempontból más, vannak a jtáékban elérhető vezetési segítségek, és vannak az autóban elérhető vezetési segítségek, ezek általában megegyeznek a valós lehetőségekkel, pl. lehetőség van 'sszem a McLaren-ben is 12 fokozatú TC állás közt beállítani a neked megfelelőt. vagy némely autónál kapcsolni ABS-t.
Ezek nem azonosak a játékban beállítható, eddig megszokott vezetési segítségekkel. Amitől általában idegenkedik minden szimes zsigerből, ez az amit ha beülsz egy mai utcai Ferrari-ba akkor beállíthatsz mondjuk a kormánykapcsolón.
Na mindegy, nem tépem a szám, és tiszteletben tartom a Simbin-s elkötelezettséget!, ...a lényeg, hogy be lehet állítani a kormányt, és nekem meg már nincs meg a nagy karimás Momo-m, csak a Momo szerkezet kormány nélkül
utcsó off. -
TannerHUN
aktív tag
Hűha de elindítottuk a témát
Elnézést srácok elnéztem a két kártya végződését Szóval azért lett a GT-ből GTS (9600), mert a 8600 GTS vérfrissítése ez és emiatt maradt így bennem. Sajnos csak passzív hűtéses volt ráadásul a teljesítménye sem volt az a hű de jó kategóriai. Ez pedig egy GTS 450-re lett cserélve pár évre rá. Ez már tutibb volt, mert itt jött be először a Fermi architektúra is és a teljesítményével is meg voltam elégedve
Zahi - Nem azt mondtuk, hogy nem mondasz igazat, csak furcsa volt ez a jól futó gép Szóval nem Xeon, mi? Az AC 3 nem fog jól menni, mert nekem is Low beállításokkal az első 3 pálya jól ment (Desmond ugrabugra, Operaház, hajóút), de ahogy kiköt a hajó, ott akkora FPS drop lesz, hogy így ebben a formában játszhatatlan. Ezt se azért mondom, mert nem hiszek a szavadnak, csak egy jobb géppel rendelkezőnek is ilyen a játék akkor egy Pentium D-n már kétlem, hogy ilyen "jól" futna Ez pedig a P4 (Prescott) 2 magosított olcsó változata, csak hogy fogalma legyen a hozzá nem értőknek róla. Ha tényleg csak ezzel a pár játékkal játszol, akkor tényleg felesleges új PC-t venni
-
Zahi
aktív tag
válasz TannerHUN #7594 üzenetére
Assasin Creed-et (a 3-at) tavaly 3X játszottam ki gond nélkül!! 1280x1024-en. Semmiféle olyan Drop-ot nem tapasztaltam, amit írsz.. Persze, lehet hogy volt, csak nekem nem tűnt fel, mivel nem tom, mi az az FPS drop! Én magyar lévén magyarul értek csak, nekem ez Kínai! HA elmondod magyarul, mit kéne tapasztalnom, akkor majd letelepítem megint, és megnézem. Bár, ahhoz megint le kell szednem Uplay-t,qtyaxart, ami most nincs fent. Most Origin, meg Steam van fent, Uplay-en csak az AC3 van,de mivel most nem játszok vele, nincs fent az sem. De 25 giga mire lejön nekem, az nem fél óra! De vakuljon meg a szomszéd lova, ha nem felrakom megint és megnézem, mi az!!
Na mind1, ha tisztázódik a helyzet, majd visszatérünk rá, sztem nem olyan életbe vágó dolog, jelenleg épp a pályát, meg mod-ot szedtem le, meek kipróbálom Amennyiben ráértek, TS-re nézzetek fel, mert mindig egyedül hallgatózok
-
Zahi
aktív tag
Melyik pályát fogjuk használni a 4-ből? Illetve 3-ból,, mert gondolom a Sprint nem aktuális!
-
Zahi
aktív tag
válasz subaruwrc #7598 üzenetére
Hát ennek nem örülök..Rápróbáltam a 2 változatra, és a következőt tapasztaltam:
Sima Raceway-en a gumik szélsőséges körülmények közt sem mentek fel 95 fok felé!! Pedig már inkább Rally volt nem pálya autó. Megörültem, hogy végre egy pálya, ahol nem melegszik a gumim..
Ellenben a GT-n 2 kör alatt finoman is 110 fok elől, hátul meg 65 fok!!
És ugyanazzal a beállítással mind2 pályán! Gondolhatod, mint a takony!! NA ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest