Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TannerHUN

aktív tag

válasz Zahi #7580 üzenetére

A Xeon meg a sima Dual Core-t összehasonlítani nem érdemes... Nem fogom fejtegetni miért is, aki ismeri ismeri, aki nem az pedig nem. Egyébként minek van neked Xeonod? Örülök, hogy Te így látod, de én sosem tudtam 100-150 e Ft-ból olyan gépet összerakni, ami 10 évig tökéletesen vitte volna a legújabb játékokat. Hogy mennyibe volt neked ez anno nem tudom, de ha tippelnem kellene biztos nem annyi, mint nekem. Az "elavultat" ne úgy értsd. Képzeld itt csücsül egy 1400 Mhz Tualatin az asztalnál (Pentium 3), ha csak szövegszerkesztésre és nagyon kevés internetezésre használod bőven kitart még 20 évig is. De hogy nem tudsz rajta játszani az fix. Casual szintem nekem is megy ezen a gépen minden, főleg ha pasziánszozok vagy éppen a DOS-os játékok egyike megy :) A videokártyát se hasonlítsuk össze, mert nekem egy 9600 GTS volt, ami nem mai darab. Ráadásul az egy GTS volt nem pedig GT/GTX. A "fullban" pedig nagyon nem mindegy... Ha ősrégi monitorod van, akkor bőven jó, mert szebben fognak menni a játékok. De ha már újabb van, akkor kétlem... Az sem mindegy, hogy FullHD vagy 4K vagy éppen csak 1440x900 és még sorolhatnám a megannyi tényezőt...

A Race 07 1440x900-ban High beállítások mellett ment 20-25 FPS-l. Ezért kellett levenni a grafikát. De mivel ez szimulátor, itt jobban előjön az inputlag és a késleltetési idő és egyéb tényezők. Nagyon sokat számít, hidd el. Vagy egyszerűen kapcsold be a VSync-et és megtapasztalod mi is ez :)
    Szóval tök felesleges összehasonlítani a két gépet mert teljesen más árat és teljesítményt képvisel.
    De ha már egyesek (ne értsd félre, nem rád gondolok) ennyire mellet verve feszegetik a gépük tudását, nagyon kíváncsivá tettél ez ügyben :) Szóval mennyi is volt az a PC összesen monitorral?

TannerHUN felhasználónak 7 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! (PH megbízhatóság)

Új hozzászólás Aktív témák