Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Remek..nem is tudom platinázni az All 4 One-t mert az előző tulaj felhasználta az online passt és így 2 trófeát nem tudok megcsinálni
Ez kib*szott nagy hülyeség a Sony részéről...komolyanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
3K egy online pass????? AZZZZIGEN!
A játék nem került annyiba.
Amúgy ez egy emberes vagy ugyanúgy osztható?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Néztem a játékról videót, és az illetőnek tetszett az irányítása, én meg videóról csak azt láttam, hogy semmi gondja nem volt vele.
A Fat gépekhez még annyit, hogy a PS2-höz hasonlóan megpusztult sokszor az olvasó, vagy a tálca nem nyílt ki, vagy nem olvasott BD lemezeket, csak DVD-t, esetleg semmit. Ezt szerintem nem a magas hőmérséklet okozta, hanem a rossz minőségű meghajtó maga.
Az új PS4 biztosan kisebb lesz, esetleg a formája is másabb lesz, kisebb fogyasztással, kisebb zajjal működik majd, ahogy az lenni szokott. Majd 2-3 év múlva biztosan piacra lesz dobva.
Wlac: Nem tudom, hogy mennyire gazdaságos lehűteni a szobát 0 fokra, de akkor biztosan nem melegedne annyira. Kapna egy szép zárlatot, mert a 80 fokos procitól lecsapódik a pára. Menjen optimális hőmérsékleten. De ekkor sem fog jobban menni a GTA, csak max rosszabbul nem
Nekem volt egy laptopom, amin a Fifa szépen ment, amíg a proci kellemesen át nem forrósodott. Akkor vadul szaggatni kezdett, a venti meg maxon pörgött. Kicsit kiléptem, hagytam pihenni, aztán ment megint a játék gond nélkül. Ugyanez a szitu.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Sirandrish #62301 üzenetére
Ebbe szerintem tudok majd segíteni.
-
satz18
őstag
Én azt olvastam hogy idén 20 nm-re fog csökkenni a csíkszélesség, és ennek hatására jó esély van a slim modellek jöttére is. Mondjuk mire kijön annyi játék ps4-re hogy megérje megvenni (legalább is nekem), addigra lesz az 14 nm is.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Bogyi007
veterán
Látom a kommentszámok továbbra is mennek.
Részemről sajna most nem nagyon tudok beszállni, Reggel 5 órától este hétig meló van utána meg már géphez sincs sok kedvem ülni.....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sirandrish
legenda
válasz Bogyi007 #62309 üzenetére
Szerintem az utóbbi 2-3 napban pont hogy pangott a topik..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tdizsolt
senior tag
Szerintetek Vita-n megy a remote play GTA5-el? (Én még nem próbáltam)...
Psn ID: Tdizsolt
-
Sirandrish
legenda
válasz Tdizsolt #62311 üzenetére
Én amikor Elimset pont ilyenekről faggattam akkor nekem aztat mondta hogy csak régi PS1es és PS2es címeket lehet így tolni Vitán.
-
törölt tag
Ha megemelkedik a hőmérséklet, a különféle vezetők ellenállása növekszik, romlik a teljesítmény egy ponton túl. Szóval érdemes porolni időnként
Amúgy szerintetek mostanában lesz még valami értelmes akció a PSN-en, vagy most a januári vásár címén ellőnek mindent? Gondolok pl. olcsóbb AC-re, Saints Row-ra, NFS-re, ilyesmire.
-
Most fejeztem be az UC3-at,szerintem a 17.fejezettől volt a legjobb a végéig!
Ismét egy remek játékot tehetek a polcra mondván hogy ezt is végig vittem.
PS3 trilógia kivégezve,és Vitán is meg volt a Golden Abyss,de azt nem fejeztem be.
Szerintem holnap elkezdem a GOW-ot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Ha tele van a vinyó a játékokat tudom pendrive-ra menteni vagy sem?
Ha igen van valami buktatója? A gépem nem buherált.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
-
james001
veterán
válasz #42308056 #62326 üzenetére
Megvakít,annyira szép Amúgy az Order-re nekem is fáj a fogam,és ugye már pár hét és itt van... De most nem engedhetem meg magamnak hogy PS4-et vegyek
(#62328) Tegla80: Hát az a hamar még messze van Pontos dátum nincs is,csak annyi hogy 2015 vége. Addig meg ráérek még összeszedni rá
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
wesaaa
aktív tag
válasz Sirandrish #62281 üzenetére
Kàr volt beszélni h stabil!
Megállt ma az olvasó
2-3kicsit pörget es ennyiOLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
Sirandrish
legenda
Lesz olyan hogy "james edition" ami azt tudja hogy ha bebizonyítod hogy te vagy a kazama001 akkor automatán adja a platinát
wesaaa Nah az fasza
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #62332 üzenetére
James a mi trófea Chuck Norrisunk
James elszámolt végtelenig. Ketszer, és platinát is kapott érte. -
Wlac
Ármester
Anno Vitára megvettem a Limbo-t, és most a Download Listből le tudtam tölteni PS3-ra. Van arra mód, hogy játszak is vele, vagy csak helyi tárolás végett tudtam leszedni, és Vita-only a játék?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Kipróbáltam a GOW Ascensiont,és nem csalódtam benne.
K.b.1 órát játszottam vele,délután lehet folytatom ha lesz érkezésem. -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #62340 üzenetére
Az elején van egy rettentő epikus harc. Szerintem rettentő jó játék.
Amúgy mennyibe vetted?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #62341 üzenetére
Nem emlékszel,még beszéltük is hogy a Book Of Spellsért+kamera+move-ért kaptam 6db játékot??
Köztük volt a GOW is.[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #62343 üzenetére
Neked az All 4 One mennyibe van?
-
-
válasz Sirandrish #62345 üzenetére
Ha megunod átveszem annyiért és akkor postázhatod is.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #62346 üzenetére
Köszi a lehetőséget, de szerintem nem élek majd vele
-
Sirandrish
legenda
Haverom vett egy PS3at. Fülest rá is dugta viszont ő monitoron játszik így nincs külön hangszórója. Hogy tudja beállítani hogy az én hangomon kívül a játékot is hallja?
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Sirandrish #62348 üzenetére
A fulesre sztem sehogy.
Max av-n kiviszi a jelet es abbol oldja meg mas eszkozzel,h szoljon.Sony® & PlayStation®
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automobilista 2
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Formula-1
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest