Hirdetés
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Sirandrish #62650 üzenetére
Gratulálok hozzá.
Nekem ilyen sose lesz! -
Sirandrish
legenda
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #62650 üzenetére
Már lassan az lesz hogy nem magamnak hanem másoknak szerzek platinát De persze csak egy trófeában segítettem igazán a többi a te érdemed.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #62653 üzenetére
Azzal az egyel is megkíméltél vagy 4-6 "k*rvaéletb*sszameg"től
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Csak nekem nincsenek platináim? Az a baj, hogy amit kinézek magamnak, az mind iszonyatosan időrabló trófeákból áll.
-
supercow
őstag
válasz #58000384 #62655 üzenetére
nekem sincs, a Journey-t 100%-ig játszottam de az pont nem ad platinát legközelebb az Assassins Creed 2-vel járok csak 2 vagy 3 hiányzik, de az a platina szerintem mindenkinek megvan.
Nincs nekem ilyenre időm vazze.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
törölt tag
válasz supercow #62656 üzenetére
Nekem a Brothers: A tale of two sons 100%-os, aztán az sem adott platinát A Ratchet&Clank: CiT jár közel a platinához, de még kétszer végig kell vinnem hozzá (nem túl érdekes így), meg az Okami sem áll rosszul, de ott meg legalább 80 óra mire mindenem meglenne, hát nem vagyok én 15 éves a nyári szünet idején
-
supercow
őstag
válasz #58000384 #62657 üzenetére
AC2-ben össze kéne szednem az összes zászlót (1.), azt a villában beváltani az Auditore rongyra (2.) és azzal minden várost/területet meglátogatni (3.), ez adná a platinát (4.), és csak ilyen sorrendben lehet ugye megcsinálni. Zászlókhoz lenne térkép, de semmi kedvem órákig keresgélni térképpel a kezemben mint az eltévedt turista
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
fausto
addikt
Vigyétek végig a The Walking Dead-et, elég végigjátszani és beadja a platinát
-
A`rpi
addikt
válasz #58000384 #62646 üzenetére
Felhasználókat ez nem érdekli hogy mennyire költséges vagy sem, az játék árában benne kell hogy legyen a szerver üzemeltetése. Ingyen semmit nem adnak. Az nem indok hogy kevesen játsszák és ezért lekapcsolják, ha én megvettem valamit PS3 ra igen is a gép életciklusáig működjön, vagy legyen feltüntetve, hogy nem mennek az online szolgáltatások.
-
törölt tag
válasz supercow #62658 üzenetére
Igen, az Okami-ban is pont ugyanez a helyzet, csak ott elásott bogyókat kellene keresgélni Ahhoz is van térkép a neten, de még az sem mindegy, hogy milyen napszakban nézem, mert van, ami nappal nem is látszik egyáltalán, csak éjszaka A többit meg a sötétség miatt nehéz megtalálni. Aztán minden létező állatot és halat meg kell találni/ki kell fogni legalább egyszer, stb. Jó meg minden, de ezek annyira időrabló dolgok, hogy már nem sok köze van a játék eredeti hangulatához De az Okami legalább a bogyókért halhatatlanságot, örök tintát és egy brutálisan tápos fegyvert ad, amitől kb. a kihívás része teljesen meg is szűnik a játéknak, de na.
A`rpi: Ha benne lenne az üzemeltetési költség a játék árában, akkor a kutya nem venné meg a 40-50 ezres játékokat, de lehet, hogy ennél is sokkal drágábbak lennének. Ha még 10 évig működik a PSN a PS3-on, akkor szerinted melyik cég üzemeltetné a már 6 éve megjelent, amúgy elfeledett játékához a szervereket addig? Miből maradnak fent és miből fejlesztik a többi játékot? A masszívan veszteséges korábbi játékból, amire néha felmegy 3-4 ember, hogy lelépjen azonnal, mert nincs kivel játszani? Az nem kifogás, hogy az emberek hülyék és nem értik meg az alapvető gazdasági okokat és következményeket. Ma már a hűtőn is ott az internet, utána kell olvasni annak a játéknak, amit megszeretne venni. A PS Store úgysem viszi túlzásba a játékleírásokat (főleg a képeket), legalább ösztönző. Arról nem is beszélve, hogy a Steam-re sem írják ki a fejlesztők, hogy az adott játékhoz 3 év után megszűntek a szerverek (GRID), de rövid utánajárással már meg is van az infó. Azzal egyetértek, hogy alap lenne odaírni a leírásba, hogy az online funkciók már nem elérhetőek.
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #62659 üzenetére
Add ide, én végigviszem. Bár nem a Platináért, amúgy is érdekel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kedd óta szenvedtem a GOW-ba,elakadtam,nem tudtam megcsinálni,most menyasszonyomnál nézek végigjátszást és tiszta egyszerű.
Legközelebbi alkalommal már a barlangban fogok úszkálni.
Tovább nem néztem,csak véletlenül beletekertem egy elég durva részbe,már alig várom![ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogy a régi fat gépek hdd beépítő kerete passzol az új super slim-be, vagy teljesen más kell bele?
Köszi -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #62666 üzenetére
Hogy lehet a GoWba elakadni? A kamera magától mindig beáll arra amerre menni kell
-
válasz Sirandrish #62669 üzenetére
Oké hogy beáll,de azon a Forgó kereken amit fel kell húzni nem tudtam felmenni.
Na ezt rakd össze. -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #62671 üzenetére
Hát aha izé persze
Szerk: Ahol az időt kellett kicsit ide-oda manipulálni?
[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
Az en keretem kerlek szepen ket darab osszehajtott cetelem hitelkartya amit evente kuldozgetnek a kecsegek
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #62617 üzenetére
Ha jól sejtem,hogy az assassins creed 2-ről van szó akkor azt mondom,max.2e Ft-ot ér. Max.!
Ennyiért mindenhol találsz lemezes példányt.Dilipok: "az h szerinted mi lenne a realis ar, nem hinnem h befolyasolja a valos arat "
Nem hinnéd?? :-DDD
Karak: "A Platina jó, 11000 forint grammja nem csoda, hogy James annyira vadászik rájuk."
Bizony! Fausto és Árpi is szereti.. ;-)
SirAndrish: "Megszületett az első Platinám!"
Gratulálok!!! :-)
-
A`rpi
addikt
"Bizony! Fausto és Árpi is szereti.. ;-)"
Így is van néhány játék, amibe lehet nem kezdenék bele ha újra kezdeném, mert túl könnyű platinázni, (sok embernek megvan a platina).
Csak is kizárólag ezért nem venném meg a játékot, hogy legyen egy instant platinám.
Amúgy maga a sorozat tetszik, kivéve a nagyon zombis részeket. (Horror cuccokat nem szeretem.) Az érdekel a sorozatban hogyan oldanak meg dolgokat,ki marad a csapatban,ki éli túl. Az hogy hogyan visítoznak a zombik, és hogyan kaszabolják őket az annyira nem tetszik, de még ingerküszöbön belül van.,.
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
2007-ben gyártott, 65/90 nm-es Fat gépek hajlamosak az YLOD-ra? Megéri beruházni egy ilyen gépre?
CECHH04 model. -
Elims
veterán
"Csak is kizárólag ezért nem venném meg a játékot, hogy legyen egy instant platinám."
Én sem.Kizárt. Egyetlen játékot platináztam,hatalmas kedvenc....
Levente: Megéri beruházni.Egy-két eredeti játékkal+1 joy-jal és működő állapotban 5e Ft. körül.Ha annyiért vennéd,ruházz be.
-
Sirandrish
legenda
Tudom..annyiért láttam is de jobb lenne cserélni
Amúgy kösziEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
Akinek 2011 előtt létrehozott US account-ja van az kapott egy mail-t a Sony-tól hogy benyújthat valami kérelmet hogy a támadás ami volt ugye még 2011 áprilisában az kárként érte őt? Mert állítólag akár egy ingyen játékot vagy egy 3 hónapos plus-t is kaphatsz. (legalábbis ezt vettem ki nem olyan pro angolommal.)
Gondolom ezt "fake" acc-al nem lehet nagyon megcsinálnihttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Tegla80
addikt
válasz james001 #62681 üzenetére
Volt valami ilyen .....En is olvastam rola,de mar regebben.
Nekem volt/van US acc ami elobbi es megy is, csak az emilt nem hasznaltam azota es sztem mar lehet nem is el....(emilbe belepni elvileg betudok,mert az adatokat tudom,csak kerdes,h el e a cim .Este ranezek...fejbol nem tom a dolgokat,de le van irva otthon. )
Hogy mukodne amugy a dolog? Irni kell nekik emilt arrol az emilcimrol,vagy van valami linked a mikentrol.... Bar a gammak nem nagy valamik,anno olvastam a cimeket is valahol,de az ingyi plusz az mar fincsi lenne azert.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
james001
veterán
válasz Tegla80 #62683 üzenetére
Itt kell írni nekik De ugye elvileg most van valami tárgyalás erről a támadásos dologról,és azt meg ki tudja mikor zárják le. Ezt csak azért írom hogy nagy valószínűséggel nem egyből fogják odaadni az "ajándékot",hanem majd ha lement a tárgyalás ami lehet akár év végén is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #62690 üzenetére
Igen arra az oldalra visz át amit linkeltem. Mindegy én se fogom kitölteni mert az USA profilom az a fő profilom aztán nem akarom hogy valami gáz legyen mert ugye fake címmel van regisztrálva
fausto majd írj ha kaptál valamit[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #62692 üzenetére
Az az oldal nem a Sony által létrehozott oldal hanem annak a bíróságnak az oldala akik a Sony-t képviselik (vagy valami ilyesmi) Ha most arra akarsz kilyukadni hogy ez az egész átverés,nem az.
-
Sirandrish
legenda
-
supercow
őstag
a leírás szerint " includes anyone residing in the United States (including its territories) who had a PSN account or sub-account, a Qriocity account, or an SOE account at any time before May 15, 2011."
szóval lehet hogy ellenőrzik a címeket, a kamu accokat gondolom kizárják?
Mindegy, nekem nem ér annyit, hogy elkezdjenek kérdésekkel piszkálni.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Wlac
Ármester
Az Assassin's Creed 3-ban a kincskereső küldetések során kinyitható ládák beletartoznak bármibe, gondolok itt trófeára, vagy 100%-os végigjátszásra?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
A`rpi
addikt
Assassin's Creed III Trophy Guide
Collectables
36 Almanac Pages (Boston & New York) - See videos below, or click here for a written walkthrough.
50 Feathers (Frontier) - See video below.
24 Peg Leg Trinkets (All Areas) - See video below.
Treasure Chests (does not include chests found on Peg Leg missions) - See here for written guide.
All 9 Almanac inventions must be crafted
Obtain all upgrades for the Aquila (see "Tumblehome" for a full list of all upgrades)
All 6 Assassin recruits must be levelled to their maximum (Assassin - Rank 11)
Purchase all weapons from the General Stores. This will cost a total of £72,554. Luckily, all General Stores have the same inventory.
All Underground Fast Travel Locations must be found and opened (10 in Boston & 11 in New York)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vírusirtó topic
- Hardcore café
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Anime filmek és sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest