Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz #58000384 #62295 üzenetére

    Black Opsot jobban jártak volna ha ki sem adják Nintendóra, az irányítása valami borzalmas. Megkérdőjelezhető Joystickon való FPS-ezés is, utóbbival tudom hogy meglehet profin tanulni játszani, de igazán kényelmesen és pontosan egér bill kombó jöhet számításba számomra. Szerencsére konzolon erre van alternatíva.

    PS3 FAT gépekre visszatérve, első néhány generáció nemes egyszerűséggel azért ment tönkre, mert a CPU-és a VGA hatalmas hőtermelődésének köszönhetően szinte "leforrasztotta" saját magát a nyomtatott áramkőrről. Eleve a gyártástechnológia volt hibás. Ekkora hőtágulást nem viseltek el a forrasztási pontok.

    Ehhez képes újabb változatok kisebb csíkszélességnek köszönhetően jóval kevesebb hőt termeltek, így szerencsére közel sem ekkora a hőtágulás nagysága. Ebből kifolyólag újabb slim modellek meghibásodása jóval csekélyebb.

    PS4 esetében, jelenleg forgalomban lévő modell véleményem szerint túlmelegedési gondokkal nem küzd, végrehajtó egységek fogyasztása relatív kicsi(jóval kisebb ex FAT gépekénél) így erősen kétlem, hogy ugyan az még egyszer megtörténhet ami a PS3 FAT-gépeknél bekövetkezett.

    Tapasztalataimból kiindulva, semmivel nem volt sem rosszabb, sem jobb, Slim320Gb gépemnél a mostani 12GB Super slim, (optikai meghajtó egyszerűségét leszámítva, lemez pörgetés jóval hangosabb).

    Innentől fogva, én nem gondolom, hogy bármivel is stabilabb lesz majd az újabb modell a réginél,(PS4) az árát illetően sem számítok jelentős csökkenésre belátható időn belül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák