Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocarina
aktív tag
The Last of Us trailer. Kapunk egy újabb exkluzív remekművet?
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
DM-Fan
nagyúr
válasz TazLeacher #28954 üzenetére
Mit vártatok? Naughty Dog - zseniálisak, mint mindig. Már vártam, hogy mikor csinálnak valamit PS3-ra az Uncharted-szérián kívül.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
nokia párti
őstag
Azt tudja valaki hányszor használható fel az online pass az uncharted 3-nál?
-
DM-Fan
nagyúr
-
M@trixfan
addikt
válasz TazLeacher #28960 üzenetére
Nekem is az volt a kedvenc jelenetem. Kicsit "zónásabb" érzést vártam az egész filmtől, a történet nem is izgatott annyira.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
szasanyi
félisten
-
boygabi_
aktív tag
Egy kis segítség kellene: Litte Big Planet-ben van egy olyan trófea amihez 3 ember segítsége kellene. Tehát velem eggyütt 4-en kellene végigtolni egy pályát úgy, hogy előtte felvesszük egymást a barátlistára. Ahogy nézem elég sok embernek megvan ez a játék. Aki tudna segíteni azzal privibe szervezhetünk egy időpontot mondjuk valamelyik estére.
Segítség 2: Lemásoltam egy pár pályát és ha van egy kis időtök akkor megköszönném, ha mennétek rajta egy karikát és megszíveznétek a pályákat és engem is. Aki kéri annak én is szívesen visszasegítem. A PSN ID-m: Boygabi-HUN[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz james001 #28967 üzenetére
Amit kellett, azt nyerte. Nem ő lett a goty, hát puff, az általában rockstar, vagy bethesda game, attól függ melyik jön az adott évben. Max a legjobb akció/kaland kategóriára lett volna még reális esélye.
Viszont felettébb érdekes, hogy MS játék lófüttyöt sem nyert...
Ellenben a legjobb ps3 game kategória masszívan üt, mind a 4 jelölt top játék, és exkluzív is. -
james001
veterán
válasz jookomak #28968 üzenetére
Csak azért kár hogy harmadjára nem sikerült az Uncharted-nek megnyernie a címet,hisz mint tudjuk az 1 és a 2 is elnyerte az év játéka díjat.
Am igen legjobb ps3 játéknak nem csak az U3-at lehetne választani,az inFamous 2,a LBP2,a Killzone 3 mind mind nagyszerű játék. Ja és ugye a Killzone 3 megérdemelte volna a legjobb FPS címet,ehelyett az MW3 nyerthttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Csibcsala
tag
Az új Driver lesz Ps2-re. Csak álmodom....
Csak a porfelhőt látni. Sohasem menetelnek el idáig. Sohasem hagyják el a sivatagot. Amint elérik a sivatag határát, visszafordulnak.
-
Ocarina
aktív tag
God of War-hoz hasonló játékot tudtok mondani? Dante's Inferno jó játék?
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
kelzsoca
félisten
válasz szasanyi #28977 üzenetére
Már a második rész is bugos volt, ez egy erősen multira hegyezett játék, több 100 órát beletoltam, a harmadik részt is láttam, illetve ismerősi körben páran megvették, akik eléggé killzone fanatikusak voltak, de gyorsan megszabadultak a játéktól, remélem ez kielégítő válasz volt.
-
james001
veterán
válasz TazLeacher #28971 üzenetére
Én nem vok pc gamer,nem figyelem nagyon az fps kínálatot se,de amiket eddig próbáltam azok közül a Killzone jött be a legjobban. De ha nem is KZ,akk Crysis 2.
Meg ha lenne vmi új Half Life...https://psnprofiles.com/kazama001
-
ldave
félisten
Hol lehet user-t váltani? Eddig az angolt használtam és ezt is tervezem majd, csak körbenéznék az amcsi PSN-en, user-t már csináltam hozzá régebben.Közben megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Snark
csendes tag
sziasztok! tanácsot szeretnék kérni Tőletek.
A Move kiegészítőt szeretném megvásárolni ajándékként valakinek, akinek már van egy PS3 alapgépe. Én nem vagyok egyáltalán járatos a konzol/játék világban, nem tudom mi most a "menő", minek örülne az illető; úgyhogy tippeket szeretnék kérni:
- azt szeretném, hogy egyből egy használható pakkot kapjon, ne kelljen neki még kiegészítőt vennie, ahhoz, hogy el tudja kezdeni értelmesen használni.
- milyen starter pack-et érdemes venni? melyik játéknál lehet legjobban kihasználni a Move előnyeit? érdemes 2 játékosra számítani egyből vagy a PS3-as játékok inkább egy játékosra készültek? van-e valami más, amit figyelembe kell venni?
- esetleg tudtok ajánlani egy megbízható (akár internetes) boltot is?előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Edgeri
senior tag
Szia!
A Move-hoz kell egy irányító "fagyi", meg egy PS3 eye kamera (ha utóbbi van neki, akkor külön érdemes megvenni a kontrollert). Ezeket együtt Move pack-ban kapni, bolttól függően 13-18e közt (Pl. itt). Aztán ha tetszik neki, akkor egy navigation kontrollert is vehet, de ez az első körben még felesleges szerintem.
Van a packhoz egy demo lemez is, amin pár move-ot támogató játék van (ugyanezek letölthetők a PSN store-okból is).
Nekem ami igazán bejött az a Move Sports Champions és a The Shoot játék, szerintem egyelőre ezek használják ki legjobban a move lehetőségeit.
A fent linkelt bolt szerintem jó, vagy ez: Katt.Üdv, Edgeri
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Edgeri #28984 üzenetére
Move Sports Champions-ban mondjuk a nyilas játékot hogy lehet irányítani navigátor nélkül? Mert olvastam egy tesztet, amiben az volt, hogy ha először csak ez az egy játékod van, akkor fölösleges a navigátor... Volt Wii-m, és azok alapján nem igazán tudom elképzelni. (Illetve a videókban is mindenki 2 kontorollerel hadonászik, nem tudom...)
-
Edgeri
senior tag
válasz TazLeacher #28985 üzenetére
Úgy lehet irányítani, hogy eleve nem kell hozzá navigation kontroller. Sőt ha jól emlékszem, akkor szinte az egész MSC-ben nem kritérium a használata. A nyilas meg pont az, ahol inkább két fagyi kontroller jönne jól, de egyel is teljesen jól játszható.
Úgy kell mozgatnod a fagyit, mintha a hátadon lévő tegezből rántanád elő a nyílvesszőt, majd a karod íves előre tartásával becélzol és lőszÜdv, Edgeri
-
Edgeri
senior tag
Döbbenetes jelenet a BF3-ból: WTF?!
Üdv, Edgeri
-
törölt tag
Sziasztok !
ha UK regem van és mellé csinálok egy USA-t amin veszek egy játékot a psn stroeból akkor az a megvásárolt játék akkor is látszódni fog a listába ha az UK reggel vagyok bejelentkezve ??
előre is köszi a helpet
[ Szerkesztve ]
-
Edgeri
senior tag
válasz dilipok #28988 üzenetére
Ez valóban az. Valaki írta a kommentek alá, hogy ezek szerint Chuck Norris is játszik a BF3-mal . Amúgy mostanában én is tépem a hajam, mert olyan balfékek közé rak be a gép, hogy 20 meccsből jó ha kettőt meg tudunk nyerni, vagy pedig folyamatos emberhátrányban vagyunk, úgy meg elég nehéz 2 lépést is tenni
Üdv, Edgeri
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik a kérdés,de hol lehet beállítani a ps3-at hogy a játékok dolby digital,vagy dts-ben szóljanak?
Tudja az erősítőm ezeket de nem így szólaltatja meg. -
dilipok
veterán
válasz Edgeri #28992 üzenetére
en is ettol vagyok ki... lehet valahogy csapatot valtani? Mert en meg nem jottem ra, csak bedob valahova es kesz. Valamelyik nap 18v25ben toltunk Metro-t, es az osszes veristvan arra verte hogy be tudtak minket szoritani a US kezdohelyre... (raadasul 1000 ticketes volt a map, es mikor en beleptem, akkor volt 890 vs 150... rettento nagy elmeny volt azt a par percet vegigfekudni egy sarokban )
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Edgeri
senior tag
válasz dilipok #28994 üzenetére
Elvileg ha a belépés előtt a Server Browser-ba mész ott láthatod, hogy egy játékban hányan vannak stb. Ott elvileg már lehet válogatni.
Én a quick match-ből szoktam belépni és általában szar csapatokba is rak be. Nem az emberek bénasága zavar, hanem, hogy csapatszellem=0, anélkül meg lehugyozott sóskifli az egész, esélytelen nyerni.
Ugyanez volt nálam is a Wake Island-on, a respawn ponttól egy lépést sem tudtam menni, mert az ott várakozó ellen közé rakott egyből.Üdv, Edgeri
-
törölt tag
Saints Row 2-őt valaki már tolta PS3-on ?? mennyire irányíthatóak a járművek benne ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciás ROG Ally (Z1 Extreme)
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
- FC 25 PS5 cd játék , szinteúj eladó!
- Playstation 5 Disc Drive (LEMEZMEGHAJTÓ) - Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest