Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas23
aktív tag
Hát igen, télleg szerencsés szitu volt, de hát a f1-ben mikor nincs ilyen?
Te is meg én is megtentünk mindent h nelegyen csatt, igazábol nagyot mentél az 1 kanyarba és hirtelen érkeztél, nagyon nem számitotam rá, de amikor megláttalak akkor mégjobban forgattam a kormányt és nem mentem kivűlre, mer az akkor szabálytalan lett volna!
Malayzia ehhez a pályához képest semmi az 1 kanyarja! itt nagyon necces lesz az 1 kanyar, mer elég éles, és a 2. kanyar se könyi, hiába tünik annak, ráhuzza vki a rázora, akkor anyi is lehet a futamának, ha élről indul v közép tájrol. -
proof88
addikt
Esetleg az 1. körre tehetünk kivételt, hogy ott az 1-2. kanyarnál baleset elkerülés érdekében ki lehet menni a pályáról és az nem számít pálya elhagyásnak.
-
Dyno
veterán
Srácok, nem számon se semmi negatív megnyilvánulásnak ne vegyétek a mostani kérdésemet, csupán tényleg csak érdeklődöm, hogyszerverrel mia helyzet?
-
proof88
addikt
Ma sikeresen elcsesztem 2 órát a semmire, mert teszteltem és nem lettel előrébb.
A csúcs az, hogy felidézésképpen a tegnapi napot, megyek 2-2 kört a tegnapi setuppal, hogy hozzam a tegnapi időmet. Rendben, elkezdem állítgatni az autót, pár kör alatt rájövök, hogy ez most jobb, hozok magamon mondjuk... fél mp-et. Boldog vagyok, elkezdek állítani valamit, rosszabb lesz, visszaállítom és most már nem hozom a fél mp-et se, csak nyögvenyelősen a tegnapi időt. Aztán kiégek és elegem lesz.
Lehet, hogy kevés volt a 3 óra alvás. -
JColee
őstag
közületek ha jól tudom farkasnak momoja van, és proof g25tel (?) játszik
ti használjátok a ffb-t? -
proof88
addikt
Barátnőmnél van a G25, onnan azzal játszok, általában pénteki/szombati gyakorló futamot. Itthon Driving Force Pro van. Hát mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai.
Én használok FFB-t, bár azt olvastam, hogy a profi szimesek általában kikapcsolják, hogy kicsit se zavarja őket, de én nem akarom feladni ezt a dolgot...
Driver beállításaim mind2 kormánynál:A 105% azért van, mert elvileg csökkenteni lehet a középállásban lévő FFB-lyukat, ha 105%-ra állítom kb és játékban meg 100% alatt van. Játékban pedig most a DFP-nél 35% van beállítva az FFB-nek. A G25-höz meg 75% kb., viszont a 2 kormányt ugyanolyan erőszakosnak érzem ezekkel a beállításokkal. A DFP-t alapból nehezebb forgatni, azért kellett annyira alacsonyra vennem.
Mindenesetre a DFP-nél így is fennáll az, hogy ha nem óvatosan engedem el menet közben, akkor elkezd ugrálni balra-jobbra. Szerencsére G25-nél nincs ez, sőt ott FFB-lyuk sincs, mert átírtam a profil fájlban, hogy teljesen középállásban is csinálja az erőket és nem is ugrál el úgy, mint a DFP.
[ Szerkesztve ]
-
-
proof88
addikt
nem, ő csak GRID-ezett összeraktunk neki egy gépet tavaly nyáron és az most olyan lett, amilyen... végül is kell neki a Quad, mert végigvitte a GTA 4-et, és Quaddal lassulás nélkül bírja a játék a 70%-os közúti forgalmat, very high-beállításokkal (persze a látótávolság vagy hogy hívják ott, az csak 40-50 körül van így is). hamarosan beüzemelem neki az ssd-ket is, mert piszok lassú, lomha egy játék a sims 2, ha az összes kiegészítő meg mindenféle letöltött cucc van felrakva hozzá nagyon gyakran használja a hdd-t... és hát a Sims 3-nál is ez lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Tomax_89
csendes tag
Nekem is Logitech Formula EX-em van.Háth...idág 1:37et futottam a pályán:S Még gyakorolnom kell sokat...Nehéz pálya kicsit,de tetszik.
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Szerver van lehet tesztelni, aki akar!
Farkas23 genius
80.98.74.188
Nekem Logitech FF EX-em van! -
Stirlitz
senior tag
Nekem Saitek r440 van. Nem nagy szám, de ez jutott. Régebben meg egy Ms Sidewinder kormányal nyomtam( kölcsön cucc volt), talán jobb volt mint ez, de már xp alá is úgy kelett felkínlódni, vista alatt meg, meg sem mozdult sajna.
-
Stirlitz
senior tag
Neveznék a VB-re, ha lehet. És ha megvan a szerver költség és érvényes a nevezésem, akkor természetesen a szerver pénzt én is adnám azonnal.
-
-
Dyno
veterán
válasz Farkas23 #3285 üzenetére
Semmi jövője nincs a forma 1-nek ha ezen az úton haladnak tovább, ezt a angy gyárak nem fogják eltűrni, én már inkább arra drukkolok, hogy legyen egy másik sorozat ami legalább olyan változatos csapatokkal gyártókkal vonulna fel mint 2004-ig körülbelül a forma1.
De aminek jobban örülnék, ha még több széria autó versenyt adnának a EuroSportonTöbb ALMS mindent versenyt élőbe, meg ELMS-t is.........és még sorolhatnám, a nyílt gt bajnoskágot is, ne csak az összefoglalókat...
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
Nah igen, köszi!
Ezek után talán nem is tűnik olyan badarságnak az 1:35.8-ra kikiáltott limit idő, ami persze nem él még, mert 1:32.0xy eddig a legjobb idő.
Tehát egyelőre a limit idő 1:38.0, de én azt mondom, hogy mindenki gyakoroljon és érezzen rá a pályára, én a majdnem alap setuppal mentem valamelyik nap az 1:33.7-et. -
proof88
addikt
válasz Szabesz #3291 üzenetére
sztem anno nekem is 24-24-re volt állítva... ezért mondom, hogy azért illene az embereknek legfeljebb 1:35-öt menni... lehet túl nagy az a 6 mp-es limit
amúgy arra lettem kíváncsi hirtelen, hogy Tomax vajon mindig úgy vette-e a maláj pályán a 12. kanyart, hogy visszaváltott benne... ezt majd replayből visszanézem, mert ha tényleg fékezett és visszaváltott, akkor csak lagosnak tűnik, hogy hirtelen belémentem... hiszen az ott egy gyors kanyar, nincs miért fékezni.
Ha igen, akkor számomra az a múltkori futam tanulsága, hogy hiába vagyok gyorsabb az előttem lévőnél jóval, várnom kell 1 kört mögötte, hogy megnézzem, hogyan veszi be a kanyarokat, így nem érhet meglepetés. Persze frusztráló lehet elveszteni ezzel mp-eket, amiket aztán dolgozhatok vissza. -
proof88
addikt
válasz proof88 #3292 üzenetére
egyébként ha belegondoltok, a 6 mp-es hátrány 20 körre számolva 120 mp-et, azaz 2 perc lemaradást okoz az 1. helyezettel szemben (feltéve ha az incidens nélkül teljesítette a versenytávot). És 2 perc az lekörözöttség is. Azért 20 kör alatt ez nem kevés... 40 körre vetítve már 4 perc...
-
Szabesz
őstag
Lesz -e ma gyakorló futam?
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
hát pont ezért sok a 6 mp, mert mindenki tud jobbat menni
Szabesz: ha megleszünk 5-en 6-an, akkor lesz!
Kicsit el kell szaladnom, igyekszek vissza... remélhetőleg fél-9 környékén itt leszek már!
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Na mi a helyzet?
Szerver megy! lehet felmenni gyakorolni addig!
Farkas23 genius 80.98.74.188
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest