Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Szabesz: Szerver van már, vagy még nem tudod?
Amig nem tudjuk h van e szerver addig én csináltam!
Farkas23 genius 80.98.74.188 -
JColee
őstag
proof, mi van a beszámolóval? melbourne-i nagyon jól sikerült, ha van időd, írnál egyet a maláj futamról is?
-
proof88
addikt
Tegnap le sem feküdtem éjszaka, elhúzódott a beadandó... cserébe megtekinthetitek, mi lett belőle... flash animáció amúgy. Nem a grafika a lényege, hanem az idiotizmus. Majd este belinkelem.
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Van szerver aki akar tesztelni!
Farkas23 genius 80.98.74.088 -
Sub-S
senior tag
Én mennék szívesen de csak akkor tudnék mikor már befejeztétek. (22:30 után)
-
proof88
addikt
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Van szerver ha akar valaki gyakorolni!
Farkas23 genius 80.98.74.188 -
proof88
addikt
holnap én is gyakorlok már... ma is elmentem reggel fél 9-re és este fél 10-kor értem haza... ehh... várom már az őszi szünetet, aludni fogok, de nagyon...
-
Szabesz
őstag
Valakinek van ideje teszteni a szervert?
¯\_(ツ)_/¯
-
Sub-S
senior tag
Sziasztok!
Este 22:30 körül felnézek majd, ha lesz még valaki... -
LaCeeN
tag
Szerver teszt eddig 5/5 nem a helyezésem hanem az értékelésem!
-
Sub-S
senior tag
Milyen idők születtek eddig?
-
Farkas23
aktív tag
Üdv. A szerver leirást az oldalunkon megtalálhato, megkérnék mindenkit h ide a formuba senki ne irja be és mindig ott nézze meg ha nem biztos valamiben!!!!
Gyertek szerora ma lesz gyakorlo!!! -
gott33
újonc
csao. melyik kormányt érdemes meg venni? persze nincs sok lé most rá,használtat akarok egyenlöre. meg hát rfactor kompatibilis legyen, genius kormányok? Logitech WingMan Formula GP ? speed link kormány? Logitech Formula Force EX ? ha tudtok segitsetek melyiket érdemes meg venni. elöreis köszi.
-
proof88
addikt
elvileg lesz, és jó lenne, ha ma már mindenki feltolná a képét a szerverre , és aki eddig nem olvasta el a szabályzatot, az tegye meg, és ne Farkas szerverét keressétek, hanem az új szerverünket, melynek infói megtalálhatóak szintén az oldalunkon... tök jó, nincs lag, tegnap teszteltük
-
Stirlitz
senior tag
Szerver támogató vagyok (valami infó jó lenne, hogy lehetne a lóvét összedobni, és meddig és menyit és kinek) És most megyek gyakorolni is.
-
proof88
addikt
semmi
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
LaCeeN
tag
Versenyre mennék majd majd kezdés előtt szóljatok ás átmegyek windows alá.
-
Stirlitz
senior tag
Feladom. Egész este küzdöttem, de szagatt valamiért a játék nálam. Egyszerűen nem folyamatos. És a végére bele is fagyott. Holnap délelött ujrahuzom a windowst,bizom benne, hogy az megoldja a gondokat. Holnap este akkor nem egy időben lesz a verseny a valódi F1-el ugye?
-
Farkas23
aktív tag
Na most már aki akar jönni az jöjjön!!!!!
Macy: Veled mi a helyzet, merre vagy?
-
ervin33
tag
csao srácok,bocsi de szar a gép.lefagyot ugy hogy csak visitot 2 percig. ujra rakom a windows-t,mert valami fájl hiba van,tegnap kezdte az akadozás,offline modban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest