Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz violentSt #1700 üzenetére
Üdv!
Köszi a linket mégegyszer,teljes a siker!
Gyakorlatilag két kattintás volt,és vissza is ment a 4.04.
Drivert se kellett telepítenem,mert már volt a gépen a droidos minipc -m miatt,
csak annyi dolgom volt,hogy img fájl kiválasztása,meg start
Megpróbálkozok megint a root-al, hátha nem hal be megint.
Egyébként nekem is ez a jelenség volt : [link]
Rádugom a tabot,indítom a kínai root progit,csinálja csinálja,restart.
Restart után a két indító logó veszettül vibrál,de folytatja a root tool a rootot,majd egyszercsak megállt,amikor kb 1 cm volt hátra a folyamatból,és heló.
Ezután jött a káosz -
Tomi29
csendes tag
Üdv!
Miért van az,hogy egyszer sikerült belépnem a recovery modeba,de többször már nem tudok?
Meg leírná valaki pontosan hogyan kell belépni,mert addig tudom biztosan,hogy power és volume+. -
cAby
tag
válasz mrphnn95 #1717 üzenetére
Ha letöltöd a firmaware-t, akkor találsz a zip-ben egy manual-t és ott mindent leír részletesen.
Röviden: Drivert kell feltenni, utána megnyitni egy programot, kiválasztani a firmware iso fájlt, majd rányomni egy gombra.
Tehát elég gyors művelet és így szerintem vissza lehet tenni a régit. -
skyler2
csendes tag
Felraktam az új frissítést az 5570c duo -m ra. Sokkal jobb, a fizikai billentyűzetet is felismeri (amit az előző verzióval nem sikerült). A wifit, még nem próbáltam, de állítólag jobb. A problémám az lenne, hogy általában telefonon megosztott (Ad Hoc) internetet használok. Ehez Root jog kell. Az előző verziót sem volt egyszerű ROOTolnom, de ezt semmilyen módon nem sikerült. Ha valakinek van valami ötlete kérem jeleze. Előre is köszönöm.
-
Mezcal
addikt
Ha lesz olyan jópofa a Prestigio, akkor kihozzák még a 4.2.2-es frissítést is.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
chatran
őstag
Láttátok ezt a videot a Prime Duo-ról? www.youtube.com/watch?v=L45aWE-HxVY
Ez azt jelentheti, hogy hamarosan le lesz tesztelve a tablet Prohardveren?
Bocsánat, még nem jöttem rá, hogyan kell linkelni a tabletről. -
DjOrfeus 2
csendes tag
na Sziasztok Hát nem is tudom de én konkrétan simán vissza tettem a PMP5770D 2.0.14 kb 1 perc alatt root nélkül bár azt irtatok nem lehet de lehet sd re másoltam Power + hangerő és alapból simán vissza tette root check el meglestem nincs root olva ennyi
de ha valaki nem hiszi mutatok fotót is Rolla...[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Egyre jobban tetszik a JB a tableten. Már teljes kijelzőn lehet nézni a videokat a youtube klienssel. Nem látszik a státusz bar.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
chatran
őstag
Melyik videolejátszót használjátok a tablethez? Letöltöttem rá az mxplayer-t, de filmnézés közben látszik a status bar. A gyári lejátszó meg érdekes módon eltünteti.
-
phoxiemaxie
csendes tag
Sziasztok, akit érdekel, van egy eladó 7.0 Pro Duo Debrecenben. 1 hónapja vásárolt, és hibamentes, épp csak le lett tesztelve, Jó áron. Részletek e-mail-ben.
-
mrphnn95
tag
válasz DjOrfeus 2 #1727 üzenetére
Hát nekem az Istenért se akar sikerülni, recoveryben melyikre nyomtál? Egyszerűen nem találom egyiknél sem...
LG G2
-
Magnat
veterán
válasz phoxiemaxie #1736 üzenetére
Szia,
tilos hirdetni szakmai topikban, csaxólok...̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
skyler2
csendes tag
Sziasztok! a PMP5570c duo-t sikerült már valakinek szoftverfrissítés (JB) után ROOTolni??? Próbáltam már minden lehetséges variációt (amit találtam 4.1.1 -re) ,de egyikkel sem sikerült. Nagyon fontos lenne! Ha esetleg lenne root nélküli megoldás az Ad Hoc (telefonon megosztott internet) kezelésére, az is tuti lenne. Ezért kéne csak a ROOT. Ha van valakinek ötlete, kérem szájbarágóssan jelezze, mert nem vagyok egy nagy android guru. Köszi előre is.
-
mrphnn95
tag
Bárhogy próbálom visszarakni, mindig ezt írja: "assert failed: !less_than_int(135054438, getprop("ro.build.date.utc")) Installation aborted."
LG G2
-
DjOrfeus 2
csendes tag
Na ma kipróbáltam simán vissza lehet rakni a 4.0.4 et semmi root nem kell hozzá legalábbis nálam simán vissza megy rá képekkel rögzítettem a akciót ha valaki kíváncsi rá !
-
patow
senior tag
-
mrphnn95
tag
válasz DjOrfeus 2 #1747 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert nekem nem engedi, hibát ír ki. Lépéseket esetleg leírnád, hogy te hogyan csinálod?
LG G2
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest