Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiBuilder
csendes tag
válasz starboyzz #1398 üzenetére
Olyan 6 GB, amit szabadon fel tudsz hasznáni. Az Asphal7 pl. elfoglal 1,2GBt, a Batman 2GBt, tehát ha ilyen nagy méretű játékokból többet is szeretnél feltenni akkor hamar elfogy a hely (tekintve, hogy kisebb játékokat és alkalmazásokat is fogsz felpakolni). SD kártyát ugyan tehetsz bele, de oda nem tudsz alapból telepíteni. Ahhoz ügyeskedni kell. (értsd Root kell és még valami progi, illetve tudok olyanról, hogy a berakott SD kártyát és a belső memóriát fel lehet cserélni oly módon, hogy megbuherálod a szoftvert)
-
starboyzz
csendes tag
válasz BandiBuilder #1401 üzenetére
Köszi a választ!A prime duon elfutnak ezek a játékok amit írtál akadásmentesen? Mert ha igen akkor a 16 giga tárhely győz !A HDMI-re úgysincs szükségem!Usb bluem van ha azt rá dugom lekezeli a gép?Menyit bír játékkal a príme?
-
BandiBuilder
csendes tag
válasz starboyzz #1402 üzenetére
Szia. Nekem Pro Duo-m van, de mivel az itt egybegyűlt fórumozók egybehangzóan állítják, ezért úgy gondolom, hogy a Prime Duo-n is simán futnak ezek a játékok!
A Pro Duo ezekkel a játékokkal 3,5 óránál többet bizotsan nem bír ki a Prime Duo-ban pedig valamivel kisebb kapacitású az aksi... Viszont a Speed-ben sem lesz nagyobb az aku.Még valami: Az Asphalt 7 sajna nem komptaibilis a beépített gyorsulásmérővel, tehát azzal a játékkal nem lehet játszani. A ThunderRace ingyenes autóverseny elég jól irányítható, viszont a BeacBuggy megint csak nem szereti (viszont ennél legalább át lehet állítani az irányítást ) Ergó, ha az ilyen játékok nagy kedvenceid, akkor nem ez a neked való készülék.
[ Szerkesztve ]
-
cAby
tag
válasz BandiBuilder #1394 üzenetére
Érdekes. Nekem múltkor ennyit bírt:
1,5 óra filmnézés
0,5 óra zenehallgatás, közben olvasás
2 óra netezés
0,5 óra olvasás10%-nál tettem töltőre..
Tehát mégsem maximum az a 3,5 óraszerk.: Irigylem azt, akinek egyszerre ennél több szabadideje van
[ Szerkesztve ]
-
arcsi84
aktív tag
Hali!
Holnap jön meg a multipad 7.0 pro duo tablet, amit rendeltem. Mivel ez az első tabletem még ismerkedem a dologgal. Szeretnék kérni egy kis segítséget abban, hogy mivel teszteljem a tabletet, hogy minden rákfenéje kiderüljön. Teljesítmény tesztelő programok, olvastam, hogy a wifi vacakol, illetve esetleg az akksi kijelzés se pontos, pixelhiba kereső teszt stb.
Minél széleskörűbben ki szeretném próbálni, hogy beleférjek a 8 napba. (ha esetleg mégse jönne be)Ehhez kérnék program tippeket illetve jó tanácsokat.
Köszönöm
Amúgy, ha jól tudom, akkor nem kell a tablet beépített memóriáján tárolni a dolgokat, apps2SD programmal mindent ki lehet rakni külső kártyára.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz BandiBuilder #1394 üzenetére
A 3 és fél óra maxmimumot ugye te sem gondoltad komolyan? Értem én, hogy jól hangzik, de azért van egy határ, amikor az egész trollkodásba megy át.
starboyzz: Játékokra jobb lehet a Tab Speed, mert RK3066-os chip van benne.
violentStMár ne is haragudj, de az alapvető sületlenségeket "támadom meg" mint a 10-ből 6-nak rossz a wifije és az előbb olvasott max 3 és fél órát bír az akku. Még mindig várom a statodat a 10-ből 6-gépre, amennyiben nincs, kénytelen leszek légből kapott butaságnak minősíteni. Az, hogy elfogult lenneék a géppel kapcsolatban nem állja meg a helyét, ugyanis a hibáit nem tagadom, de az ostoba torllkodást ellen felszólalok.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
starboyzz
csendes tag
Sztrego, téged kérdeznélek mint pro duo tulajt:A prime aksija látom hogy kissebb a protól,de ez mnit jelent használatban! Pl a prime a kissebb aksival kevesebbet bír mint a pro vagy nem számottevő a különbség!?
Kövezzetek meg de nekem fontos a design is ,bár élőben csak a prime-ot próbáltam az meggyőző volt minőségben, ehez képest milyen a pro?
+még egy a játékokról nekem az a lényeg hogy akadásmentesen fusson a játék na meg kezelhető is legyen na meg hamar megunok egy gamet ugyhogy az is fontos menyit bírok rátelepíteni!Tehát menyire nagy a szakadék a pro és a prime között?
Bocs ha egy kicsit sokat kérdezek de még sosem volt androidos készülékem, nem szeretnék belevásárolni sem +a speedet lehet nem lesz türelmem megvárni
Ellenben a Prestigio nagyon meg győzött ezért kérdeznélek téged hogy ezek alapján a Primot vagy a Prot ajánlod!?????????
Nagyon szépen megköszönöm a válaszodat/kat előre is !Remélem sikerül döntésre jutnom és megrendelhetem ma valamelyiket
-
violentSt
tag
válasz BandiBuilder #1401 üzenetére
Nagyobb volumenu jatekot alapbol a 4 gb os particiora pakol
Igy 2 jatek es fullon van sajna :/Starboyzz:
Dizajnba tenyleg szebb a prime, de minosegre kezbe veve mindketto igen massziv darab
A par mm vastagsag sem szembetuno ( ez szvsz inkabb ilyen 3 napos csoda, utana mar nem foglalkoztat)
Ha fontos a 3D abban a pro erosebb
Nem sokkal, de van mikor csak pont az a 4-5 fpss hianyzik h a jatek folyamatosnak tunjon
Ugyan ez a full hd mozikra is igaz
(es hdmi miatt tv-n is lehet tolni)[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz starboyzz #1407 üzenetére
Szia!
A Prime Duo akksija gyengébb, ám mégsem számottevő a különbség, ami valószínű az eltérő hardver és optimalizáció miatt van.
A Prime jobban össze van rakva és dizánjra is szebb, de ez nem jelenti azt, hogy a Pro Duo csúnya volna, bár ez is ízlés dolga.
Mindkettő jó játékra is, de ha ez az elsődleges szempont, akkor Pro Duo valamivel jobb az RK3066-ban található erősebb GPU miatt. Viszont a Prime Duo-ban dupla annyi a belső tárhely, tehát több alkalmazást tudsz rá telepíteni.
Prime Duo:
+ 16GB nand flash, szebb dizájn, micro usb, vékony
- nincs hdmi, 3200 mAh akku, drágábbPro Duo::
+ hdmi, 4100 mAh akku, olcsóbb
- 8 GB nand flash, mini usb
= IPS kijelzőDöntsd el magad, hogy ezek alapján melyik nyújtja számodra a legkedvezőbb tudást. Egyikkel sem fogsz rosszul járni.
-
havast
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy miként lehet programokat az SD kártyára telepíteni? Pro Duo-m van, és elég kevés a belső tár, viszont van egy 32GB-os microSDHC kártya benne. Vagy ha partícionálom a kártyát, akkor miként lehet megoldani, hogy az ext partíciót alaból felismerje a tablet belső tárként? Ez utóbbi lenne a legjobb megoldás...
-
BandiBuilder
csendes tag
"A 3 és fél óra maxmimumot ugye te sem gondoltad komolyan? Értem én, hogy jól hangzik, de azért van egy határ, amikor az egész trollkodásba megy át."
De abszolút komolyan gondolom. Nem azt mondtam, hogy ez az általános viszont saját tapasztalat. És nem azért, mert jól hangzik. Sokkal szívesebben írnám, hogy vígan megy 4-5 órát, de nem így van.
Viszont azt észrevettem, hogy a Wifi sokkal jobban szívja az aksit mint bármi más.
-
Mezcal
addikt
válasz starboyzz #1410 üzenetére
Nem tudom, még nem próbáltam.
adokveszekBP: Két módszert tudok javasolni e probléma orvoslására. A nehezebb és kockázatosabb:[link]
A könnyebb, de nem végeleges megoldás: [link]
Mindkettőhöz root szükséges!
BandiBuilder Akkor irány-surány a szerviz!
-
havast
aktív tag
Az első nem volna rossz, ha csak az sd_ext partíciót mountolná be, nem a teljes kártyát. (Még jobb volna, ha eközben nem "cserélné fel" a belső sd-t a külsővel, mert ezt teszi, ahogy értelmezem. a második meg csak gameloftos cuccokkal működik ) Azért köszi a tippet!
Lehet az első megoldásnak nekiesek majd. Ha jól értem, akkor a 32 Gb-os kártyám lesz a 4-5Gb-os nand flash (belső sd) helyén, és a belső sd lesz a külső memkártyám? A tablet inernal memóriájába nem nyúl bele ez a módszer? (a 2 gb-os rész)? -
lasznagy
csendes tag
Sziasztok !
Ma vettem egy prime duot.Az lenne a kérdésem hogy az normális-e hogy youtube vidokat nagyon nehezen játsza le és ha elindull akkor is folyamatosan szakadozik és újra töltöget.lA wifi ok,estleg valami beállítás vagy rossz a kütyü? Gyári beállításokra visszaállításkor egy darabig ok, de aztán újra kezdi.
Kösz a segítséget! -
ice9
tag
"Dear customers, we would like to inform you that the OTA server is going to be upgraded and will be unavailable between 17:00 CET (Central European Time) and 20:00 CET (Central European Time). The next session for OTA updates will be open again from 20:00 CET (Central European Time). Please accept our apologies for any inconvenience caused by the upgrade."
hmm
-
Mezcal
addikt
Jól érted, az sd kártáydat fogja belő nand flash-nek érzékelni. Gyakorlatilag lesz egy 32 GB-os nand flash-ed. Ha van root a telefonodon, csak akkor próbálkozz, mert az átíráshoz engedély kell. Az internal memoba nem nyúl bele.
A Go to SD működik mással is, nem csak gameloft-os játékokkal.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
fixgeza
csendes tag
ma vettem egy pro duot. itthon bekapcsoltam, alapokat felkonfiguráltam, majd a wifi kis idő alatt lebont, nem is lát semmilyen hálózatot. fcuk. holnap vihetem cseréltetni. persze wifi off -> on után 1 percre megint van wifi. fos....
-
arcsi84
aktív tag
A 1-es hsz-ben leírt pro duo rootolás, garancia vesztéssel jár? Vissza lehet úgy állítani az eredeti állapotot, hogy ne maradjon nyoma?
-
-
-
Magnat
veterán
-
starboyzz
csendes tag
Felraktam a prime duora a NFS-most wantedet a menü ok,nem lagol de a kocsiknak csak a lámpájuk látszik meg a körvonaluk amúgy feketék!
Játék közben csak a kocsik lámpáít látni olyan mintha mindíg éjszaka lenne az épületek fehér és fekete színben szintén csak a körvonal látszik mint egy szellemváros!!
Ez mért van ?????
Más primosnak is így fut?????????
HELP?????? -
fixgeza
csendes tag
no megvolt a csere. a boltban az új cucc nem szakadt le, de bazi lassú volt a store. izgulás van...
-
violentSt
tag
válasz fixgeza #1440 üzenetére
Csereltesd, bar nekem a edigiben nem tudtak olyan keszuleket adni ami ne csinalta volna az ottani netre nem is csatlakoztak (4 darabot rendeltek be nekem cserere)
Ettol fuggetlenul az utanam jovo vasarlonak zok szo nelkul odaadtak azok kozul a keszulekek kozul egyet :-) nekem meg visszautalas lett
Laptopszalonba kb ugyan ez volt a helyzet, ott a rootert okoltak, igy elhoztam egyet
Es lam nekem is csinalja, de csak bizonyos rooterekkel
Illetve nem tudom ez lehet csak veletlen de pl skyfire bongeszovel percenkent csinalta
Gyarival ritkabban, operaval meg ritkabban
Szoval ezert is valoszinu h szoftveres a hiba
Csereltesd ki aztan ha az is csinalja akkor egy rooter beallitas vagy penzvisszafizuNekem a jelenlegi keszulekemnel 1 het utan jott csak elo
most meg egy hete nem is csinaljaStore lassulasra: elso korben szuz belso memonal elofurdulhat lassulas
Kesobb elvileg ez is eltunik bar ez is csak szemelyes tapasztalatSok sikert :-)
[ Szerkesztve ]
-
starboyzz
csendes tag
Prime Duo tulajok figyelem!!!
Nektek fut a NFS most wanted mert én most töltöttem fel de az autók feketék csak a lámpájuk világít!
Mindíg éjszaka van az épületek csak körvonalak????
Why????
Nektek is ilyen????
léci válaszoljatok aki tesztelte! -
Gbi82
tag
Ezt a sok hibáról szóló hsz-t olvasva szerencsésnek érzem magam. Én mindenféle ellenőrzés nélkül vettem a prime-om de eddig szerencsére semmi probléma nem ütötte fel a fejét.
"ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest