Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bumbalaci55
tag
Abban tud valaki segíteni hogy a blue prestigio alkalmazásba hogyan lehet regisztrálni és hogy annak mi értelme ? szerverhibával kidob ha nem számít eltávolítom...
(a világon mindenből kettő van)
-
benjo11
csendes tag
Az edigitalból kb. hány nap alatt szállítják ki?
-
[w]
őstag
most vettem észre egy érdekes dolgot.
a lockscreen karikáját megmozdítva az unlock-on és a kamerán kívül nem kellene még megjelennie az eddig megnyitott többi programnak is? vagy ez a normális?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
[w]
őstag
köszi, korcsillio-nak is!
járt nálam egy kínai tab és azon meglepődve tapasztaltam, hogy ott a karikán kint csücsül minden háttérben még futó app, így akár a böngészőre bökéssel is feloldható a lockscreen és akkor egyből odaugrik.
nyilván ez android verzió kérdése is, de már nem tudom azon milyen volt, mert elvitték, emlékezni meg luxus...
cmdr PETER W. VOLKOV
-
partisan1991
csendes tag
Nekem is sikerült beszereznem egy 7.0 Pro Duo-t
Én meguntam a várakozást edigtal-nál, leugrottam a kecskeméti
LaptopSzalonba és két nap várás után hívtak, hogy meghozta a futár
Nagyon ottvan a cucc, semmi akadás, az aksi jól bírja a nyúzást, a bőrtok pedig hab a tortán
Mikorra várható egyébként a JB érkezése az imádat tárgyának?
Valamint, megéri root-olni ezt a ketyerét? Mit nyerünk vele? -
Mezcal
addikt
válasz partisan1991 #463 üzenetére
Asszem JB január vége felé várható. Megéri rootolni, mert csak úgy tudod az sd kártyára pakolni a programokat. A nand flash elég hamar betelik.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Gabor12
tag
válasz Hawk1979 #424 üzenetére
Az android 4.2 igen sok fejlesztést és újdonságot tartalmaz, a jelenlegi 4.2.1 sokkal jobb mint a 4.0.4.
Optimálták a teljesítményt (jelentős gyorsulás), Google now, hang alapú diktálás, a fényképezőgép szoftvere is sokkal jobb, de nem sorolom tovább. Majd ha meglesz a Prestigiora látni fogja mindenki mennyivel jobb. A Nexus 7 nagyon jól működik vele.
Kérdezték hol kapható olcsón nexus 7: ebay.de.[ Szerkesztve ]
-
bumbalaci55
tag
Erre [link] valaki?
Szóval van egy előre telepített alkalmazás aminek a neve: blue , ez mire jó, ha jó valakinél működik is mert engem szerveres gonddal nem enged regisztrálni.
Boldog Új Évet Mindenkinek(a világon mindenből kettő van)
-
brekes
tag
Kinézetre nekem nem jön be annyira.
-
Mezcal
addikt
Inkább legyen ilyen vastag, mint vékony egy parányi akkumlátorral.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
retro03
tag
szuper kis masinák vannak
Üdvözletem இங்கே லுக்கு, ஏறும் கிக்கு
-
vasi89
addikt
Karácsony alkalmából nekem is sikerült egyet beszereznem, tényleg minden rendben van vele viszont az akku az nálam is nagyon hamar lemerül. 3 napja töltöttem, reggeletne kb 10 perc netezés, után wifi ki és marad készenlétiben, viszont ma estére már 29%on volt. Szóval szerintem ez most így nem a legjobb.
-
vasi89
addikt
Illetve még 1 kérdés amit az előbb elfelejtettem. Az miért lehet hogy ha iphoneal osztok meg netet azt nem látja a tablet viszont minden mást (wifi és android hotspot) tökéletesen lát és még a wifije is erősebb az iphonenál. Kipróbáltam azt is hogy más androidos cucc látja e de a tableten kívül minden látja a telefont
-
rokarudi
aktív tag
Nézz utána, hogy az Iphone milyen módon osztja meg a netet. Ha ad-hoc módban sugározza a mobilinternetet, akkor némi trükközést igényel a dolog. Nekem a Nokia N8-am ad-hoc módban sugároz, innen tudom, az android alapból nem tudja kezelni az ad-hoc wifi hálózatokat. Root kell hozzá, a wpa_supplicant file-t kell lecserélni.
-
vasi89
addikt
Igen az fog következni hogy kipróbálom kikapcsolással is csak ugye a telefon miatt megszoktam :-)
A másik dolognál meg azért nem értem mert pl androidos telefon viszont látja de köszi a tippet utána nézek.
-
Prof01
veterán
Ha már ki-be kell kapcsolgatni miatta, akkor régen rossz.
Egy tabletnek pont az a lényege, hogy folyton be van kapcsolva, mint egy mobil, csak kézbe kapod és azonnal használod.
Remélem nem ennyire drasztikus a helyzet, mert akkor visszaviszem 8 napon belül, az biztos.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
zaskar
senior tag
válasz rokarudi #482 üzenetére
Ezt a netmegosztási problémát iphone-ról furcsának tartom, mivel most volt nálam egy napig egy olcsó androidos tablet Android 4.0-val és minden gond nélkül osztottam rá netet iphone 5-ről. Annál is inkább zavarna, mivel én is szeretnék venni vagy egy Pro-t, vagy egy Prime-ot, és nem szívesen trükköznék vele.
-
XeeN
senior tag
Egy kicsit tesztelgettem a Prime Duó-t. Az összehasonlítási alapot a jó öreg, nem berhelt SGSII-m, illetve egy Galaxy Tab 2 7.0 jelentette. Tesztekben látványosan gyorsabb volt a Prestigio a Tab 2-nél, és majdnem beérte az SGSII-t. A teszthez az Antutu 3.0.3-at, és a quadrant 2.1.1.-et használtam. A legfontosabb észrevételem az, hogy a két teszt ellentmond egymásnak. Az antutu szerint a Prime Duo lemossa az SGSII-t CPU, Ram, I/O tekintetében, GPU-ban viszont az SGSII jobb (gondolom a kijelzőméretbeli különbségek miatt), míg a quadrant pont az ellenkezőjét hozza ki. Természetesen készítettem screenshotokat is az eredményekről, ha valakit érdekelnek később pótolom őket.
Az objektív véleményem viszont ellentmond a teszteknek. Kizárólag a tableteket vizsgálva, a Prime Duo előnye csak a belső memória nagyságában, a készülék vastagságában, illetve a GPU minimális teljesítménytöbbletében mutatkozik meg.
A WiFi mindkét készülékben erős, jól használható, nálam a Prime Duo nem bontotta a kapcsolatot készenlétben. Az Galaxy Tab akkuja jobban bírja a strapát, tehát itt bevált a papírforma. A két kijelző között nincs látványos különbség, mindkettő köröket ver a TN panellel szerelt konkurenciára. A Tab 2 hangzása nem említhető egy lapon a Prime Duoéval, de ezt előttem már sokan leírták, sajnos a Prime valóban nagyon halk.
A gyári böngészőkkel folytatott teszt óriási különbségeket hozott ki. A Tab 2 egyszerűen lemosta a Prime Duó-t. Még az egyszerű Galaxy ace is gyorsabb mint a Duo. Az egyetlen előnye a Duónak a Tabbal szemben, a beépített flash támogatás, de ez könnyen orvosolható. Erősen ajánlott egy alternatív böngésző használata.
Játékok terén nem olyan egyértelmű a helyzet. Közel azonos a két eszköz sebessége, bár a mérleg nyelve a Prime Duo felé billen, annak ellenére, hogy a Broken Sword II alatt nem volt kép a Duo-n... A Dead trigger alapértelmezettként mindkettőn low grafikát állított be. Az NFS Most Wanted szépen fut mindkettő gépen. Az egyetlen észrevételem az, hogy a Prime Duo-t sokkal lassabban, nyúlósabban lehetett irányítani mintha a szenzor nem lenne a helyzet magaslatán (nem beállítás probléma).A Galaxy Tab 2 kb 50%-kal drágább a Prime Duo-nál. Nem véletlenül (és itt most nem a GPS-re gondolok). A gyengébb hw ellenére szerintem(tünk) sokkal gördülékenyebb, kifinomultabb mint a Prestigio. Ha módomban állna szívesen kipróbálnék egy Pro Duo-t, kíváncsi vagyok mit tud ez ellen a két kütyü ellen.
Ui: Egyik tablet sem az enyém, azonban mindkettő családon belül van.
-
zaskar
senior tag
Ezt a kis tesztet a legjobbkor osztottad meg velünk! Már majdnem megvettem a Prime Duo-t, de az egyik jelöltem volt a Tab2 is, amit t-home hűséggel szintén 40-ért kapnék meg, ráadásul részletre + jár hozzá egy router is. Ha már úgyis előfizető vagyok és felénk nincs más szolgáltató (csak gyengébb) ez a 2 évet nem "rablánc"-ként fognám fel.
Különösen az érdekelne, hogy a Prime Duo csak a gyári böngészővel teljesített gyengébben, és egy másikkal utol tudná érni a Tab2-t? Ez, hogy a Tab2 e téren "lemosta" a Prime-ot, azt jelenti, hogy pl. látványosan gyorsabban töltötte be az oldalakat? Nálam ez lényeges lenne, a játékok kevésbé érdekelnek.
Ha még valami részlet eszedbe jut, a kettő közötti különbségekről, kérlek írd le, mert ez alapján (is) döntenék! Köszönöm. -
XeeN
senior tag
A Prime Duo-t nem próbáltam más böngészővel, de a gyári rendkívül lassú, darabos volt. A tab 2 pillanatok alatt betölti az oldalakat, a nagyítás gördülékeny, a scrollozás folyamatos. A Prime-on, szaggatva görgeti az oldalakat, a zoom akad, lassú. Amint ismét a kezeim közé kerül a duo, azonnal felrakok rá egy Operát, v valami hasonlót. (Elnézést a hanyagságomért, de az összehasonlítást szilveszter este ejtettem meg, és egy idő után áthelyeződtek a prioritások... )
-
dom1n0
senior tag
Sziasztok!
Az én tapasztalataim szerint a dolphin mini a leggyorsabb a pro duo-n, gyakorlatilag állandó flash-el is nagyon fürge, gyors böngésző.
A gyári ill. chrome valóban nem a leggyorsabb, de nem is a legjobb szerintem .Üdv, Andris
-
scymex
csendes tag
(Extreme Digitalnál ismét kapható)
-
JoeYi
őstag
ez felesleges kérdés, mindenképpen jobban jössz ki a tab2-vel. Van benne GPS, 50%-al tovább bírja az akkuja és van benne fényérzékelő, így magától a környezethez állítja a képernyő fényerőt.
Az már csak hab a tortán, hogy a prime és pro duo fényképezője semmire se jó, a samsungban meg csak-csak használható
-
JoeYi
őstag
de könyörgöm, rakd fel mindkettőre mondjuk a chrome böngészőt. A gyári szoftverek semmirevalók a prestigio termékeken. Nem tabletet jellemzi hogy lassú a böngészés hanem a szoftvert. Pro Duo-n firefox, dolphin és chrome is röccenés nélkül gyönyörűen jeleníti meg a honlapokat
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest