Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
XeeN
senior tag
Természetesen mindkettőn engedélyezve volt a flash. Nem véletlenül írtam, hogy mindkettő készüléken a stock böngészőt teszteltem. Ha az átlag user vásárol egy tabletet, nem fog más böngészőket keresni, mert nem is tudja, hogy léteznek. (Decemberben hat ismerősöm vásárolt Tabletet, a DPS Dream 9-es csodától a Tab 2-ig bezárólag. A többségüknek még a WiFi-re való csatlakozáshoz is telefonos segítségre volt szüksége, a GPlay-ről pedig még nem is hallottak...) Természetesen az opera, firefox, chrome sokkal szebben fut Prime-on, mint a gyári.
Az SGSII vs Prime GPU eredmények nem mérvadóak, mivel a kijelzők felbontása különbözik (ahogy írtam is).
A Tab 2 kamerái egészen jól használhatóak, a Skype szépen használja mindkettőt, Prime-on nem próbáltam.
Azt viszont elfelejtettem az előbb, hogy a Tab 2-n 4.1.2. futott, míg a Primeon 4.0.4. Ha számít ez egyáltalán.
-
Mezcal
addikt
Én azt tapasztaltam, hogy a Doplhin Browser a leggyorsabb androidos böngésző. A Chrome is gyors, de sokkal lassabban áll föl.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
karoly70
csendes tag
sziasztok, hogy kel másolni pc rol tabletre vagy forditva, most vettem egy tabot,prestigio pro duo 7.
-
csui83
tag
Most döntöttem el, hogy megveszem, erre az edigital befejezte a forgalmazást Bolton lehet még készleten, vagy most már tuti nincs náluk? Laptopszalonon kívül lehet még valahol kapni?
-
bumbalaci55
tag
Rövid összefoglaló 5 nap használat után:
+
+nagyon jó kis masina nagyon tetszik
+nem merül nagyon(3óra folyamatos youtube + 2-3 óra játék bírja rendesen)(én hülyeségem de megformáztam az akkumulátort lehet nevetni)
+nem dobálja a wifit, a lakásban mindenhol van jel (21 lépés )
+fagyás nem jellemző egy két játéknál de lehet alkalmazásfüggő
+eddigi játékok szépen mennek nincs szaggatás (nfs mw is akadásmentes)
+kijelző nagyon szép
+összeszerelés megfelelő 4,7/5
-
-bluetooth nincs de nem is hiányzik
-gps nincs de nem hiányzik
-kamera nem olyan szép de nem lényeg
-az sd kártyát el lehetett volna takarni (féltem hogy benyomom és kiadja véletlen de eddig még nem sikerült)
-egy két alkalmazást, játékot nem támogat a készülék, ritka de van ilyen+ extra: házilag készítettem neki egy asztali tartót (polifoammal kibélelt két kis doboz fekete és piros L alakban összerakva Prestigio design ) amiben fektetve és állítva is lehet rakni+ tölteni
összességében nekem tökéletesen megfelel(a világon mindenből kettő van)
-
[w]
őstag
válasz bumbalaci55 #508 üzenetére
majd egy akkustatisztikáról nyomhatnál screenshotot, mert így elsőre nemkicsit sok az a 6 óra intenzív használat egy 4Ah-s akkumulátortól...
cmdr PETER W. VOLKOV
-
bumbalaci55
tag
Oks ha tudsz valami jó programot ami mutatja rendesen amit akarsz akkor szívesen csinálok képet, még nem ismerem a rendszert teljesen, ez az első androidos cuccom
szerkesztés:
GSam Battery Monitor ezt megpróbálom ha van jobb akkor azt is...[ Szerkesztve ]
(a világon mindenből kettő van)
-
Mezcal
addikt
-
vasi89
addikt
Esetleg még arra van valakinek vmi tanácsa hogy ez a jófajta kínai root program miért dobálja ki a tabletet? Azaz felismeri, kiírja az adatait aztán kb fél perc múlva eltűnik mintha lehúztam volna usb-ről majd újra látja. Közben kiírja h "xyz" filet nem lehet betölteni. Sajnos nem tudom már melyiket mert most már fel sem ismeri a tabletet. Rootoltam már androidos telefont de az valahogy nem akar összejönni.
-
Mezcal
addikt
válasz bumbalaci55 #512 üzenetére
Én is 10%-on használom a fényerőt, az is bőven elég netezéshez, csak filmeknél rakom fel közepesre.
-
[w]
őstag
válasz bumbalaci55 #510 üzenetére
engem a folyamatos nethasználat (tehát állandóan bekapcsolt wifi vagy 3G) melletti üzemidő érdekelne.
eddig 3-3,5 óránál többet én nem tudtam kihozni belőle, gyorsan eszi a kraftot.
cmdr PETER W. VOLKOV
-
karoly70
csendes tag
már három hete használom nagyon gyors.
-
rokarudi
aktív tag
Az akkumulátort szerintem legjobban a BetterBatteryStats programmal lehet figyelni. Kírja, hogy mennyi ideig volt bekapcsolva a wifi, a kijelző, mennyi ideig volt deep sleep-ben, ilyesmi. Root kell hozzá. Ha jól emlékszem már belinkeltem a fórumba egyszer. Ja és sikerült megoldani a védőfóliát is. Rendeltem az Ebayről 9,7-es kijelzőhöz valót és körbevágtam Amiket 7 coloshoz árultak, azok csak a kijelzőt védték, a kávát nem.
-
karoly70
csendes tag
jo jo de hamar merül. szabadkán álitolag van,meg kel rendelni ugy 2,3. napra megvan.Bár nekem igy volt.Oljan 140 euro volt.
-
Prof01
veterán
Szép napot!
A Prime tulajok meg tudnák mondani, hogy lehet-e rootolni a Prime-okat ugyanazzal a kínai programmal, mint a Pro Duo-t vagy esetleg más módszerrel?
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Semm1
tag
Lesz még náluk, csak most nincs raktáron, ezért írják, hogy már nem forgalmazzák. Én 27.-én rendeltem meg, és tegnap mehettem érte.
Kösz itt is a segítségeket, amiket olvastam. Tegnap estém már teszteléssel ment el,eddig minden jó!:-)
Kis értékelőt írok...
A kijelző nagyon szép, a TN/Film monitorom után. Nekem azért sikerül megakasztanom jobban is, de ez az én hibám, rengeteg lapot nyitok meg a böngészőben, gyorsan-sokat lépkedek vissza...De tényleg semmi panasz a sebességre, pedig még kell egy kis idő míg átállok az asztali gépem sebességéről, persze tiszta volt, hogy a kettő nem lesz ugyanaz. Pár programnál sajnos előfordult, amit használnék, hogy nem kompatibilis a géppel, ez a hardver miatt van? Pont az eddig egyetlen megvett alkalmazásom, a PowerAmp nem jó, de találtam egy egész jó alternatívát, az Xplay-t, ahhoz képest, hogy ingyenes, elég sok minden van benne. A zene minősége kihangosítva már nem jó, egy Maxell Metallics-on hallgatva az equalizer-rel nekem megfelel. Minőség ezért az árért szerintem nagyon jó. Kamerát nem kell ragozni, mert egyszerűen csak van, de nem jó. Már egész jól belaktam, fent van minden ami kell nekem/nekünk, és eddig úgy néz ki, hogy jól elleszünk a géppel.
Most ennyit sikerült írnom, a gépről írva.:-)
Üdv -
patow
senior tag
Ha valakit érdekel egy pro Györben 3 napig elvan téve az extrémbe a nevemre
-
Semm1
tag
Olvastam, és nálam is előfordult, hogy ki majd bekapcsolás után a főképernyőn hiányzik pár alkalmazás, és olyanok is ott vannak, amiket már töröltem onnan, ha jól emlékszem, akkor írta valaki, hogy a megoldás, ha a Google szerverekre szinkronizálom az alkalmazás beállításaim...Jól emlékszem?
A gépről még annyit:
Akksi problémám nem nagyon lesz, de kb. nálam is 3-4,5 óra közt van az üzemidő. Netezéssel, 5% fényerőn, gyakori Mail és egyéb frissítésekkel jól bírja, akkor merül nagyon, ha zenét hallgatok, de ez kicsit a lejátszó hibája is, Play-en írták páran, hogy sokat eszik. Jó gépelni rajt, könnyebb mint gondoltam, a kijelző érzékenysége is jó, szerintem.
Szóval eddig nagyon elégedett vagyok vele, még a Hdmi-t akarom kipróbálni, ha meglesz a kábelem. -
korcsillio
addikt
Nekem is csinálta hogy eltüntek az ikonok,de csak az első ki-be kapcsolásnál,azóta semmi gond...
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Nejem Prime Duoján a Yahoo Messenger kér valami plugint, hogy videó beszélgetést tudjon folytatni ,de a telepítéskor kiírja, hogy nem kompatibilis a géppel.
Mi a megoldás?"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
lehasznalo
tag
válasz korcsillio #526 üzenetére
Sziasztok!
Kérlek segítsetek választani a Pro Duo és a Prime Duo között.
Igazából mi a különbség? Valamelyik gyengébb a másiknál, akár proci szinten is? Mindkettő IPS ugye és dual core?
Olvastam, ha Primeban nincs HDMI out.
Felhasználói szinten, melyiket ítélitek jobbnak?
játékra, office-ra, zenére, filmnézésre (lehet rákötném a barátnőm lcd tv-jére is, amikor nála vagyok, így ebben az esetben talán jobb lenne a Pro Duo?)
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
az őszinteség az egyszerű emberek luxusa
-
Hawk1979
őstag
válasz lehasznalo #529 üzenetére
-
Chaser
legenda
Vennék én is egy ilyen csodát, ami fontos:
HDMI működjön, lehetőleg 1080p jelet is adjon a tv-nek
Amit nem ártana tudnom, biztosan milyen 3G stickeket támogat? Ha van gyártó info az csak egy adat, nem mindig fedi a valóságot.
Modern combat4, most wanted, angry birds-ök mennek? Más nem nagyon lenne rajta.
Jól tudom, usb-ről és hálózatról is tölthető? edigi fórumán van róla minden, nem tudok rajta elmenni.
32 gigás microsd-vel nézte valaki? A gép felismeri az ntfs-t, vagy csak fat-ot, esetleg valami linuxos partíciót? Mennének a kártyára esetenként 8-10 gigás filmek is._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Mezcal
addikt
válasz lehasznalo #529 üzenetére
Prime Duo:
+ 16GB nand flash, szebb dizájn, micro usb, vékony
- nincs hdmi, 3200 mAh akku, drágábbPro Duo::
+ hdmi, 4100 mAh akku, olcsóbb
- 8 GB nand flash, mini usb= IPS kijelző
A Pro Duoban 4 magos GPU van, a Prime Duoban 2 magos
A Pro Duo 2 magos 1,6 Ghz-es CPU, a Prime Duo 2 magos 1,5 Ghz.
A Prime Duo a papíron gyengébb hardver ellenére jobb eredményeket produkál a tesztekben. Viszont ezek a tesztek sokszor félrvezetők, mert a tescos mayaudio tablet közel annyi pontot kap, mint a Pro Duo.
-
Mezcal
addikt
Kezeli a 32 Gb-os kártyát, de feleslegesnek tartom, hiszen jár hozzá OTG kábel, arra rádugsz egy 32Gb-os pendriveot, és nézed róla a filmeket. Nekem a 1,5 TB-os külső vinyót is felismeri és villámgyorsan kezeli. Az 1080p filmeket a legkisebb akadás nélkül eszi meg.
HDMI 1.4-es van rajta, arra figyelj, hogy olyan legyen a tévéden is, különben színhiba léphet fel.
USB-ről is tölthető, bár bekapcsolt állapotban csak szinten tartja.Angry Birds vicc volt, ugye? Modern Combatot nem próbáltam, de ha a NOVA 3-at röhögve viszi, akkor azt is. Most Wanted gyönyörűen fut. Real Racing 2 szintén. Dead Trigger a legjobb grafikára állítva sem tudja megfogni
Még nem találtam olyan játékot, ami megizzasztaná.[ Szerkesztve ]
-
Soound
tag
tegnap berendeltem laptopszalonból a tabletet, gyors kérdés: van bár JB? ugyanis szó volt róla.
-
Chaser
legenda
Nekem azért nem felesleges az sd, mert nem akarok mindig kilógó kanócot. Kinéztem egy 32GB-os gyors kártyát, jó lesz az Nem is tervezem sokáig megtartani, de még nem jött ki a 10-es verziója, abban van 3G is, állandóra azt akarom.
Tv-m az passz, samu 42" FHD, kb ennyit tudok róla.Játékok nem hw miatt érdekel, nemrég volt egy Crystal tabom, sok game nem indult el, pl angry birds se, hw-e olyan mint a prime duonak. És hát ez a tabi is kínai csak matricázva.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
És 4.1 van-e már rá, vagy még mindig csak "érkezik"? Láttam hogy OTA és elvileg elérhető már, de vmelyik fórumon azt írták nincs még.
-
Mezcal
addikt
32GB-os sd kártyát másodlagos sd-nek fogja felismerni, arra azért nem árt odafigyelni. Kis macerával megoldható, hogy azt lássa elsődlegesnek, de én még nem fogtam bele.
A Prime Duoról olvastam tesztet, annál írták, hogy volt olyan játék, amit nem indított el. GT Racing: Motor Academy Free+ or Brothers in Arms 2 Free+
Szerintem, ha a játék az elsődleges, akkor az erősebb GPU miatt jobb választás a Pro Duo.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Chaser
legenda
Ha a postán nem nulázztak volna szellemileg le, valszeg vissza is olvasok, így ez kimaradt
Sztrego: Pro duo kell nekem. Csak megemlítettem hogy a prime hw-ével volt nemrég tabim és sok játékot nem engedett indítani/letölteni. Most várom, hogy edigiben megint legyen, ott akarom megvenni.
Az hogy elsődleges v másodlagos gép szempontjából az kb mind1, csak filmeknek, zenéknek kell. Másolni meg úgyis cardreaderen keresztül fogok, mert tabban lassabb. Ha már itt tartunk, mérte valaki usb-n keresztül mekkora sebességet tud a gép? 10MBps-write kártyát veszek, de gyanítom gépben a felét se tudná._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Semm1
tag
Mi indíthatja el nálam a zenelejátszót lezárt képernyőnél? Mindegy milyen lejátszó, már 2-nél is előfordult, de ekkor a már kb. 1 órája le volt zárva. Beállításoknál semmit nem találtam, a lejátszóban kapcsoltam ki a hangerőgombos szabályzást, és a headset bedugásra indulást...
Volt valakinél már ilyen? -
lehasznalo
tag
Egyedül csak a laptopszalonban kapható a google szerint a pro duo 7?
Ennek mi az oka?
(Most 36.900 Huf.)[ Szerkesztve ]
az őszinteség az egyszerű emberek luxusa
-
Chaser
legenda
válasz lehasznalo #548 üzenetére
Sok boltban kapható csak gyorsan elfogy mindig.
-
Hawk1979
őstag
válasz lehasznalo #548 üzenetére
Sajnos Best Buy a 7"colosok között.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest