Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
siti
őstag
válasz canniball #1149 üzenetére
amit roncsolás nélkül nem lehet bontani
ha valahol szállítás, raktározás közben kilopják a dobozból, akkor az ránézésre látszik, amikor megérkezik a vevőhöz, viszonteladóhoz és lehet reklamálni.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
canniball
nagyúr
Ha más termékeknél meg tudják oldani ezeknél is meg lehetne. Pl. ragaszthatnának rá egy biztonsági matricát amit nem lehet sértetlenül bontani; így látszana ha valaki próbálkozott a csomagolás mégis egyben maradna.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
siti
őstag
válasz canniball #1153 üzenetére
olcsóbb olyan dobozba tenni, ami szakad kinyitáskor, mint beállítani egy-két embert vagy ragasztó gépet hogy matricázza, persze ez csak pénz kérdés, de pont a pénz a legfontosabb.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
gabor76
csendes tag
válasz benjo11 #1157 üzenetére
Letöltöd, kicsomagolod, van benne manual amit Adobe reader-el meg tudsz nyitni. Bár angol de azért érthető képekkel illusztrálva szerintem érthetőbben én sem tudom elmagyarázni. Igaz Windows 7-en mutatja be de, remélem ez nem probléma. Úgy mutatja be, hogy a win fel sem ismeri, a gépet amennyiben felismeri, lehet, hogy az első lépés kihagyható (nem biztos) a második lépés már egyszerű.
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Elsősorban a Prime tulajdonosok véleménye érdekelne!
Rengeteg tabot nézegettem, itt találtam a legkevesebb hibát, ezzel kapcsolatban lenne szükségem némi infóra.
Nekem a lényeg az erős wifi lenne, illetve a megfelelő anyaghasználat és azért az aksi ideje sem utolsó. Bluetooth, hdmi annyira nem fontos, így jutottam el ezekhez a tabletekhez. A pro-nál sok helyen hallottam, hogy ki kell fogni a jó darabokat, prime-nál viszont mindenhol azt olvastam (lehet tévesen), hogy rendben van az anyaghasználat és más problémák sem nagyon vannak.Ezekről kérnék kis megerősítést, illetve ha már itt tartok, akkor esetleg egy véleményt még arról, h a 8 pro duo milyen, kijelzőt leszámítva, azt tudom, h nem IPS?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
patow
senior tag
Jó anyaghasználat,gyors,a wifi elég erős,és a kijelzöje kifejezetten jó ( szinek és fényerő) Az aksija lehetne kicsit erősebb,de 3-3.5 órát folyamatos használat mellett kibir. Nálam vegyes használatban egy gyenge nap. Jól néz ki,gondolom hogy az Msi sem véletlenül másolta le egy az egyben.Belső tár 16 gb Csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
ice9
tag
válasz partisan1991 #1162 üzenetére
talán az edigital lapján láttam vmi hasonlót 6k-ért. ezt távol-keleti barátaink kb 2k-ért küldték nekem. szoftveresen kicsieréltem a bill. kiosztást magyarra. így nem teljesen azokat írja amit fizikálisan rajta van, de rakok rá majd matricákat. a rögzítést végül egy [ilyen]-ből levágott kis darabbal oldottam meg. igaz így nehezebb kihámozni belőle, de legalább tartja rendesen. mellesleg az autóban is használom. nagyon hasznos cucc.
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
A WayteQ xTAB-70dci vagy a Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo aksiideje a jobb? a Prestigo aksija mennyi internetezést bír ki?
-
Mezcal
addikt
Ha csak számokat vesszük, a Pro 7 Duo akksija jóval erősebb. Nincs tapasztalatom, a dci-vel, de az elég valószínű, hogy a nagyobb felbontású kijező jobban megdolgoztatja a hardvert, ergo több lehet a fogyasztás. A nagyobb fogyasztás és kisebb akksi nem a legjobb kombináció.
A Pro 7 Duo 4-5 óra netezést vígan.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Usb elosztóba dugott wireless egér működni fog a Prime Duoval?
A töltés elosztón keresztül működtethető?"Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
violentSt
tag
-
Mezcal
addikt
válasz violentSt #1170 üzenetére
Nekem netezéssel 4 óra az tuti. Viszont, ha ugyanazzal ahardverrel magasabb felbontáson futatasz játékokat vagy akár ful hd filmet, az biztos, hogy jobban eszi az akksit.
Hawk1979: Tedd hozzá, hogy neked. Az a 3 és fél óra nagyon kevés, nekem teljesen feltöltve minimum fél órával tovább bírja, de még többel is. Persze attól is függ hogy miből áll a netezés, ha folyamatos youtube, akkor lehetséges a te verziód is.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
vasbojler
csendes tag
Sziasztok!
Amikor a böngészőt használom, mindig ott van egy narancsszínű keret. Azt hogy lehetne eltüntetni onnan?Laca
-
Mezcal
addikt
-
kevin199915
csendes tag
Nekem Prestigo Multipad PMP3270b típusú tabletem van és az lenne a kérdésem, hogy az itthoni wifi-t nem talalja amit meg még soha nem talált meg semmi azt megtalálta. Mi lehet a hiba? Köszönöm a válaszokat.
-
Hawk1979
őstag
válasz kevin199915 #1189 üzenetére
Mi a kérdés?
Úristen, hogy lehet így fogalmazni. -
ryori
senior tag
Ūdv ma vettem egy prime duot, de nem tudom upgradelni 4.1 re, van egy upgrade program de azt irja nem tud a szerverre csatlakozni, amùgy jó gép, szép a képe, felismerte samsung m3 hdd-t. Jol szól, érzékeny.
Prestigio,comon 2est talàltam de amúgy letöltöttem, beraktam, de azzal sem jò'
[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
Én is a frissítést kerestem állandóan, csak nem tudom, mennyivel másabb, mint az ics?!
A Prestigio viszont semmire nem válaszol. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest