Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Azok, akik szeretnék, hogy a google play Nexus 7-nek ismerje fel a gépet, azok írják át build prop fájlt.
system
build propro.product.model=Nexus 7
ro.product.manufacturer=asusújraindítás és kész.
Root szükséges.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
ajalberto
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, ha nagyon OFF a kérdés, de nem talált még senki Pro Duo root hoz hasonló módot Prime Duo-ra?
Sajnos a Pro Duo-hoz való megoldás nem megy és nem is fog menni Prime-on, mert a prime nem rockchip-es, hanem AMLogic-os(a későbbi guglik kedvéért írom, hogy nem megy, ne próbálja senki).
-
Mauddip
aktív tag
Jelenleg megéri-e venni egy Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo-t, tehát a piacon ebben az ár/érték arányban találok-e jobbat, vagy használhatóbbat?
Igazából már múltkor írtam, h barátnőmnek venném, viszont azóta gondolkodtam azon, h akkor ha már befektetek egy ilyenbe, lehet, h nem a sima egymagos változatot venném, hanem ezt.
Tegnap teljesen megadta magát a laptopja, és mivel kéne valami neki sulihoz is, azt szeretném még kérdezni, h ez mennyire alkalmas ilyen irodai szoftverek használatára, office és hasonló társaira?
Előre is köszönöm a válaszotokat!Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Mezcal
addikt
válasz Mauddip #2062 üzenetére
Megéri, mert még mindig az egyik legjobb vétel a kategóriában. Nagyobb felbontású kijelzővel ellátott tabok vannak, de vagy nincs rajta hdmi, nem bővíthető, vagy gyengébb az akkumlátora. Ami meg jobb, az drágább is.
Lehet használni office-ra, de nem árt hozzá egy billentyűzet, mert egyébként macerás.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Mauddip #2064 üzenetére
Valaszthatsz tokba epitettet ,csak figyel oda ra hogy az usb csatlakozo stimmeljen ,mini vagy micro nem mindegy,nem tudom a primebe van e buetooth,ha igen olyan is lehet ,de ugy macerasabb hasznalni mert akkor is kell egy kitamasztos tok. Ha birnad anyagilag akkor erre a gepre se lenne rossz ralesni ..[link]
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Mauddip
aktív tag
(#2065) this is life: Értem, hát köszönöm szépen, de ezt már sokallom, 20 körül gondolkodtam, de ha már ez jobban használható, lehet ráköltöm azt a 36 körüli összeget.
(#2066) Sztrego : Neked meg köszönöm, örülök, h használható hozzá sima bill. is, szerintem akkor ez lesz a megoldás
Köszi a segítségeteket!
Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
this is life
Ármester
-
saelin
veterán
Félig örömtelien kijelentem, hogy én is pro dou tulajdonos lettem! Ami kicsit belepiszkít az a wifi... A galaxy mini 2m gond nélkül veszi a konyhából is a jelet, de ez a tabletnek problémát okoz. Tudnátok a gyakori ledobások ellen valamit ajánlani?
A másik, hogy hol lehet (a gyári) launcherben lapokat hozzáadni vagy törölni? A válaszokat köszönöm.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
this is life
Ármester
Cserelj launchert , mondjuk nova , a wifid pedig allitsd at usa lokalizaciora a routeren... elvileg nagyobb energiaval szorja ugy a netet, ha lakotelepi vagy a wifi analyzerrel nezd meg melyik csatornat hasznaljak kevesebben es arra allitsd fixen. A 11 feletti felejtos , mert a win alapbol nem szereti.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
saelin
veterán
válasz this is life #2070 üzenetére
Beállítottam úgy ahogy mondtad, így legalább a szobámban tudok netezni. Nem gondoltam, hogy ilyen válogatós lesz a tab. (Tp link router)
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
this is life
Ármester
A tplinkekkel nem szokott gond lenni, sajna akkor a tabod wifije a gyenge lancszem... nalam is tplink , mas gyarto tabjaval hasznalom es semmi gond vele, hungary beallitassal is bitang jo jel. Lehet hogy szerviz vagy csere kene...
-
saelin
veterán
válasz this is life #2072 üzenetére
Én is erre gyanakszom... amint kimegyek a szobából le is dob. Még ma visszaviszem.
Jól megnézve 1 pixel hibám is van.
-
saelin
veterán
Bocsánat a dupla postért, de megvan mi idézi elő a dct! Függőlegesen tartva a tabletet, ha az előlapi kamera lent van még a konyhából is tudok netezni, de amint megfordítom hogy a kamera fent legyen azonnal ledob. Ez antenna hibának tűnik.
Volt már valakinek ilyen gondja?
-
saelin
veterán
Igen, de ha a szobámban vagyok a wifi mellett és a fent leírtak szerint a kamera kerül felülre akkor is ledob... Azt még megérteném, hogy gyengébben venné a jelet, de így már más. Biztos vagyok benne, ez nem normális működés.
Szerencsémre bármikor tudom bizonyítani a hibát, úgyhogy biztos kicserélik/megjavítják. (tegnap fizettem ki és vettem át)
-
Mauddip
aktív tag
válasz Mauddip #2067 üzenetére
Annyi kérdésem lenne még, h a 2 változat közül melyiket érdemesebb megvenni, mi a lényeges különbség a kettő között?
Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo PMP5570C
és
Prestigio MultiPad 7.0 Prime DUO PMP5770DNikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
-
Mauddip
aktív tag
válasz Mauddip #2080 üzenetére
Sajnos mivel Extreme Digitalba azt mondták, h készlethiány van az egész országban, és csak hónap végére jön meg talán, és nekem jövő hét végére kéne már, így elgondolkodtam egy ilyenen, mert ugyanennyibe kerül, mint a 7, jelenleg akciós...
Prestigio MultiPad 8.0 PRO DUO
Véleményetek szerint ugyanazt tudja, vagy jobb esetleg? Ugyanúgy köthető rá billentyűzet/egér, és ugyanúgy tv-re köthető?
(Bocs az off topikért! )Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Mezcal
addikt
válasz Mauddip #2080 üzenetére
Te döntöd el, hogy neked melyik a szimpatikusabb. Pro Duo most annyival jobb, hogy a 4.1.1-es android is rootolható rajta.
A Prestigio MultiPad 8.0 PRO DUO nem IPS-es és ugyanaz a hardvere, mint a Prime Duo-nak.
[link]
Itt az újabb változata, ami IPS-el van szerelve és a Pro 7 duo hardverével.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
1: Valaki használ mx playert? Mert ha igen, mondja már meg, hogy hw (videó) dekóderrel a filmek tekerése kaotikus e neki is. Nállam össze vissza ugrál.
A másik, hogy a h/w+ meg képi hibákat (kockásodást főként) produkál.Szoftveres dekódolással minden rendben megy.
2: Az akkumulátor töltéskor melegszik ezt tudom, de ha pl olvasok, szöveges dokumentumot szerkesztek, akkor az egyik oldala szinte süt, a másik meg hideg! Azért pont ezeket a helyzeteket írtam le, mert a játéknál még érthető ugyebár.
3: Egy apró esztétikai hibát véltem felfedezni az érintő panel illesztésében. Látszik a kijelző megvilágítása a kamera felöli (vagy az azzal szembeni oldalon, nem tudom most így fejből) részen, egy vékony fehér csíkban. Másnál is így van?
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Halkakas #2088 üzenetére
Megjött a csere tab és a wifi az újjal tökéletes! Itt-ott van pár pixelhiba, de alig észrevehetőek. Ami fail, hogy a hangerő gombot kicsit nehezen érzékeli ha megnyomom, de csak hangosításnál. Ennyiért szerintem nem viszem vissza (az összeszerelési minősége is jobb)... Megérte az árát.
-
mrphnn95
tag
Sziasztok! Még mindig nem küldtem vissza tabletet. Kéne egy kis segítség, a FixIT-es oldalon a regisztrációnál nem értem mi az az RMA, és mi az, hogy háztól házig szolgáltatás? Köszönöm előre is a segítséget!
LG G2
-
saelin
veterán
válasz mrphnn95 #2090 üzenetére
RMA: [link]
A háztól-házig meg az jelenti, hogy kimennek a készülékért (hardver hiba esetén!) és beviszik a szervizbe, amikor kész kiszállítják neked.
Más: Nem tudom, hogy az akku gyene vagy csak az android jelzi szarul, de 10-20 perc böngészés után jó 10%-ot "merül". Az elején gyorsan csökken, aztán az utolsó százalékokat mintha kőbe vésték volna... csak ugye ott kiabál a rendszer hogy töltsem... Ez tényleg javulni fog a későbbiekben? Egyáltalán hogy lehet ilyen pontatlan? A samsung galaxy mini 2-m (2.3.6 gyári) ennek nyomát sem mutatja, csak nem elrontottak valamit a JBben, esetleg a prestigio romja lenne a ludas?
Egyáltalán meddig kell bírnia az akkunak (böngészés, teljes terhelés, hd videók nézése)? s válaszokat köszönöm.
-
mrphnn95
tag
Megvan az oldalra regisztráció! Most RMA-t kéne regisztrálni, a sorozatszámot és a garanciajegy számát hol találom?
LG G2
-
szasz75
csendes tag
sziasztok
Van egy prestigio multipad 7.0 pro duom,ami szuper,de nem megy digis mobilinternettel? Tudnátok segíteni?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Ipad 9th wifi 64gb asztroszürke hibátlan állapotban ajándék 2 db tok! Eladó!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest