Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fedruci
újonc
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy miért nem indul el a skype a prestigio tableten. Már letöröltem újra telepítettem de akkor sem akar elindulni rajta.
vki esetleg tud segíteni, hogy ilyenkor mit csináljak vele? -
trebrona
nagyúr
válasz fedruci #2754 üzenetére
Próbálj esetleg régebbi verziót!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz fedruci #2756 üzenetére
Ne haragudj, ennél egyértelműbben már nem tudok neked segíteni, linket kaptál, kattintani csak tudsz?
Kattints a hozzászólásomban a piros szövegre! A régebbi verzió maga a link.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
kerekfej
addikt
Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0
hiba
Van itt egy ilyen gép, de az istenért se akar bekapcsolni
Ha nyomva tartom a hangerőgombot, akkor a kezdőképernyő megjelenik és rögtön lefagy és semmivel se lép tovább. Az USB kábel csatlakozásra sem reagál. Így nem tudom mit lehet vele csinálni. Mit lehet tenni? -
kerekfej
addikt
válasz kerekfej #2759 üzenetére
Erre se akar reagálni:
Prestigio PMP5670C Update Guide
Please note – upgrade will erase all your data and set device to factory defaults.
1. Format SD card into the FAT32 filesystem.
2. Copy files:
- Update.zip
- factory_update_param.aml
- uImage_recovery
from the folder /Firmware into the SD card
3. Power off the device, press and hold “POWER” and “VOLUME+” button. Device would enter upgrade mode and will reboot automatically after upgrade finished.[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
válasz kerekfej #2760 üzenetére
Addig eljutottam, hogy az eszközkezelőbe felismeri Android Composite ADB Interface -nek, de felkiáltójel van csak, így a Kingo Root program nem látja.
SuperOneClick 2.3.1-el sikerült ezt elérni. Mit próbáljak meg?
[ Szerkesztve ]
-
pannibaba
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, remélem valakinek sikerül megoldania a problémámat! Van egy Prestigio Multipad 8.0 Ultra Duo Tablet és töltöm már egy jó ideje, de semmit sem csinál, nem jelzi h töltené és nem is tudom bekapcsolni. Szerintetek?
-
Janesz1965
újonc
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy mit tehetek olyankor ha a Prestigio multipad 7.0 ultra duo+ minden felrakott romot tükörképesen jelenít meg? Az összes hozzávaló fordított tükörkép!
Előre is köszönöm a válaszokat -
VIPowER
őstag
válasz Janesz1965 #2766 üzenetére
Mi a típusszáma?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,Hát nem nagyon van mozgás, de hátha. Van egy ilyen tablet most nálam. Ha bekapcsolom csak a gyártó logo jön fel nem történik semmi. Valahogy lehet életet lehelni ebbe vagy kuka az egész?Ha valaki idetalál annak előre is köszönöm a segítséget.Típus Multipad 2 pro duo 7.0PMP5670OC_DUOBocs sikerült recovery menüt elérnem system restart és elvileg indul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest