Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    Lehetséges, hogy ennél a m0cskosp@tkány cégnél saját döntésük alapján számolják a kötbért más cégekhez képest?
    Itt is írtam még év elején, hogy lejárt a hűségünk és apám többször hívta őket, hogy hosszabbíttasson. Akkor 2-3 ügyintéző közölte, hogy NE hosszabbítson, NEM érdemes, mert 1 FT kedvezmény sem lenne már.
    Az éveken át tartó Technicolor hulladék cserék miatt kérte a sima modemet (Cisco) hátha jobb lesz. Akkor az ügyf.szolgálatos közölte, csak akkor cserélik (kevesebb tudásúra), ha 1 év hűséget aláír apám. Ez idén Ápr. elején volt. Arról is írtam itt akkor.

    A lényeg, hogy elég lett ezekből és több, mint 1 hónapja nem is használjuk egyáltalán egyik szolgáltatásukat sem. Szüneteltetve van, mert 30 nap várakozás, sok telefon, email után sem voltak hajlandóan közölni mivel jár a felmondás, kb mennyi lenne a kötbér.
    Többször néztem az aktuális havidíjakat és hűség nélkül a netre semmi kedvezmény. Sőt olcsóbb lett külön, de csomagban már nincs is 150-es, csak 250. Nekünk 150 van.
    A TV-s csomagnál látok most 1300 Ft különbséget és van egy Set Top Box, ami havi 500, vagy 1000 Ft. Szóval a legrosszabb esetben ez 2000-2300 Ft körül lehetne havonta. Az 6-szor 2300, szóval kb 13 ezret tippeltem kötbérnek. De inkább nekik kéne fizetni ennyi szemétkedés után, amit kaptunk.

    Közben már megtörtént a feljelentés is....
    Ma jött egy email, amiben közölték, hogy a kötbér 67 ezer Ft. Semmi részletezés. Hogy jött ez ki? Kifizettetik a hátralévő teljes havidíjakat szolgáltatás nélkül is? Ez hogy lehet? Jah és plusz a szüneteltetés miatt még tolódik és még több lesz. Áprilisban járna le a jogtalan hűség, de ez tolódik a szüneteltetés miatt, ami szintén miattuk van, mert nem válaszoltak és addig nem lehetett felmondani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák